Buitenaards

Area 51-wetenschapper claimt op sterfbed dat buitenaardsen bestaan: “Vriendelijk en lange vingers”

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een wetenschapper heeft vlak voor zijn dood een video opgenomen waarin hij beweert dat hij weet wat er werkelijk gebeurt in Area 51, de mysterieuze legerbasis in Nevada. Dat meldt de Britse krant Metro.

Hij voegt toe dat hij voor defensiefirma Lockheed Martin reverse engineering toepaste op de technologie van vliegende schotels. Boyd Bushman deed zijn uitspraken in een video die hij vlak voor zijn dood – in augustus – heeft opgenomen. In de video laat hij foto’s van buitenaardsen zien die met wegwerpcamera’s op Amerikaanse legerbases zouden zijn gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bushman was als onderzoeksingenieur werkzaam voor Lockheed Martin en heeft een aantal patenten op zijn naam staan. In de video, die op 7 augustus jongstleden is gemaakt, zegt hij over de buitenaardse schepen: “Amerikaanse burgers werken er 24 uur per dag aan. We proberen te begrijpen wat we ermee kunnen doen.”

Het is niet de eerste keer dat iemand van deze defensiefirma heeft beweerd dat Lockheed Martin onderzoek doet naar de geheimen van buitenaardse vaartuigen. Ben Rich, een oud-directeur van Lockheed en de ‘vader van stealth’, zei: “We kunnen al naar de sterren reizen, maar deze technologieën zitten opgesloten in black projects en er is een daad van God nodig om ze ooit beschikbaar te kunnen maken voor het publiek. Alles wat je je kunt voorstellen hebben wij al gedaan.”

Bushman beweert dat er twee groepen buitenaardsen worden bestudeerd in Area 51 en andere installaties. De buitenaardsen hebben lange vingers en wonen op een planeet die ze Quintumnia noemen, aldus Bushmann.

“Er zijn twee groepen buitenaardsen,” zei Bushman, “Ze verdelen ze in twee groepen. Het is net een veehouderij. Je hebt de veedrijvers en de veedieven. De veedrijvers zijn veel vriendelijker en hebben een goede relatie met ons.”

“Bekentenissen over het bestaan van UFO’s en buitenaardsen op het sterfbed lijken overtuigend; waarom zouden zulke mensen liegen?” aldus schrijver Nigel Watson. “We moeten er wel rekening mee houden dat herinneringen na verloop van tijd vervagen. Om een einde te maken aan de controverse hebben we nog altijd hard fysiek bewijs nodig voor deze beweringen.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel
marcel
9 jaren geleden

In het artikel hierboven, beweren jullie dat de video 7 augustis jongstleden is gemaakt. Volgens mij is dat een vergissing, want dan zouden die opnames dus op zijn sterfdag zijn gemaakt? Boyd Bushman is wel op 7 aug. 2014 overleden. Ik denk dat daar de fout zit. Tenminste, dat lijkt mij.

Fleischmann
Fleischmann
9 jaren geleden

Planeet Quintumnia,
komt Monsanto misschien van daar?

Marc
Marc
9 jaren geleden

Is dit een vervolg op het eerdere artikel over Boyd Bushman? Dit hadden we een paar dagen geleden toch ook al…

earthaxis
earthaxis
9 jaren geleden

Sorrie dat ik in herhaling val, one more time:
Het heeft allemaal niets met aliens te maken, aangezien aliens eigenlijk toebehoren aan MILABS, militaire ontvoeringen van burgers voor onderzoeks- en andere hele enge doeleinden. Mensen laat je niet gek maken, kijk naar de diversiteit in het dierenrijk, als aliens bestaan dan zullen ze er zeker niet humanoide uitzien, echt niet. Greys zijn genetisch gemanipuleerde mensen. Experimenten op mensen gebeurden in WO2 concentratiekampen, maar hoe kunnen wij nou zeker weten dat dit nu niet ook ergens op de wereld in een of andere militaire ondergrondse basis gebeurt?

Bewijs? : Alison is een mevrouw die meerdere keren door aliens is ontvoerd, maar tijdens haar 5e ontvoering wordt ze ineens `wakker`. Het 2e deel van onderstaande artkel gaat beknopt over haar case:
http://mysteriousuniverse.org/2011/09/alien-abductions-military-manipulation/

DUS: We willen geloven in aliens EN we willen niet geloven dat er een schaduwoverheid kan zijn die met haar burgers experimenteert. MAAR de waarheid is wrs dat het niet aliens zijn die ons ontvoeren, maar `mensen`…

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x