Mens en Dier

Marion Koopmans wil verspreiders van ‘desinformatie’ achter de tralies wegens georganiseerde misdaad

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Viroloog Marion Koopmans citeert op X de directeur van Code for Africa, Justin Arenstein, die vindt dat ‘desinformatie’ moet worden behandeld als ‘georganiseerde misdaad’. Ja, echt.

Het verspreiden van ‘desinformatie’ staat gelijk aan een criminele organisatie, zegt Arenstein, die in Afrika de afgelopen jaren heeft gestreden tegen de ‘infodemie’ op het continent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Onder een infodemie wordt verstaan: ‘zich vooral via de sociale media snel verspreidende hoeveelheid (onjuiste) informatie over een problematiek, die feitelijke en betrouwbare beeldvorming daarover verhindert’.

Achter de tralies

De viroloog is het hartgrondig met Arenstein eens. De reacties zijn niet mals.

“Goed idee. Geven we Marion Koopmans het monopolie op de waarheid, en iedereen die wat anders beweert, belandt achter de tralies wegens georganiseerde misdaad. Dat kan alleen maar goed gaan,” zegt data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

Neuroloog Jan Bonte merkt op dat ze haar masker ‘steeds vaker laat vallen’. “Koopmans heeft ook graag het alleenrecht op de ‘waarheid’. Zoals tijdens de hele coronapandemie bij herhaling is gebleken.”

Bonte concludeert dat ze ‘een gevaarlijke persoon is, en een bedreiging voor de rechtsstaat en de democratie’.

Nog verdere actie

“Beschouw jij kritische wetenschappers en artsen die zich verzetten tegen een wereldwijd pandemieverdrag van de WHO ‘georganiseerde misdaad’?” vraagt huisarts Frank Peeters haar.

“Ze zijn reeds monddood gemaakt of geframed als anti-vaxxers en complotdenkers in en door de mainstreammedia en jij wil nog verdere actie ondernemen tegen hen?” vraagt hij. “Hen opsluiten misschien?”

Verschillende petten

De poging om de totale wereldbevolking een experimentele vaccinatie toe te dienen is de grootste misdaad ooit, niet die enkele kritische wetenschappers die zich laten horen, aldus Peeters.

Huisarts Els van Veen verwijst naar onderzoek van Van den Bos waaruit blijkt dat Koopmans in een adviespanel zat dat EU-baas Ursula von der Leyen adviseerde.

“Het meest enge vind ik de verschillende petten van Marion Koopmans en de manier waarop de media hier niet over bericht(t)en,” zegt Van Veen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 199 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

168 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kari Sorjonen
Kari Sorjonen
30 dagen geleden

Briljant idee, ze mag zelf als eerste gaan zitten!

King of light
King of light
30 dagen geleden

Nou, dan beginnen we met haar. En dan meteen ook maar een dwangbuisje zodat ze nergens meer aan kan komen.

Jani
Jani
30 dagen geleden

weet je WIE er achter de tralies moet??? dame zelf!!!!

Eleonora
Eleonora
30 dagen geleden

Wat kan en zal ik zeggen als ondeskundige leek. Een ding heb ik de afgelopen jaren geleerd: alles wat uit de mond van Marion Koopmans komt, is op zijn zachtst gezegd gevaarlijk en op zijn ergst dodelijk. Maar dat is slechts mijn perceptie.

Back to top button
168
0
We lezen graag je reactie!x