Buitenaards

“Spookdeeltje bewijst dat er leven is op andere planeten”

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een ‘spookdeeltje’ dat in ruimtestof is gevonden, lijkt te bewijzen dat aliens bestaan. Dat zeggen althans onderzoekers van de Universiteit van Sheffield en de Universiteit van Buckingham, zo meldt de Daily Express.

Ze troffen een ‘levende ballon’ aan die ooit zou zijn gebruikt om microscopische organismen te vervoeren. Professor Milton Wainwright en zijn collega’s claimen dat ze bewijs hebben gevonden voor het bestaan van buitenaards leven.

Het deeltje, zo groot als de doorsnee van een menselijke haar, is gevonden in fijn stof dat is opgevangen in de stratosfeer. Wainwright speculeert dat dit ‘spookdeeltje’ in zijn natuurlijke omgeving een levende ballon is die met behulp van bepaalde gassen kan worden opgeblazen om in de lucht of de zeeën te kunnen rondzweven.

Hij merkte op dat het deeltje in niets lijkt op leven dat op aarde kan worden gevonden. Het monster waarin het deeltje is gevonden, is volgens de wetenschappers niet vervuild door bijvoorbeeld stuifmeel of gras. “Tenzij er een manier is waarop dergelijke deeltjes vanaf het aardoppervlak de stratosfeer kunnen bereiken, moeten ze uit de ruimte afkomstig zijn,” voegde Wainwright toe.

Professor Wainwright zei verder dat ze kleine deukjes of ‘inslagkraters’ veroorzaken als ze op de monsternemer vallen, dus is er ‘bijna geen twijfel over mogelijk dat ze uit de ruimte komen’. De spookdeeltjes zijn in de stratosfeer op 27 kilometer boven het aardoppervlak opgevangen met behulp van onderzoeksballonnen.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onno Westerman
Onno Westerman
7 jaren geleden

”Professor Wainwright zei verder dat ze kleine deukjes of ‘inslagkraters’ veroorzaken als ze op de monsternemer vallen, dus is er ‘bijna geen twijfel over mogelijk dat ze uit de ruimte komen’”

”inslagkraters” dus ze komen uit de ruimte ? Rare conclusie !

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Natuurlijk bestaan er buitenaardsen, daar is geen twijfel aan en bovendien zijn er vele buitenaardsen die ook nog kunnen teleporteren.

marcel
marcel
7 jaren geleden

En natuurlijk bestaan er vele Aardlingen die behoorlijk goed kunnen fantaseren.

Ferry
Ferry
7 jaren geleden

“Tenzij er een manier is waarop dergelijke deeltjes vanaf het aardoppervlak de stratosfeer kunnen bereiken, bla bla bla
Ik wil even inpikken hierop. Stel die raket van enkele tientallen meters hoog staat daar een dag of meer in open lucht voor zijn vertrek, er zal wel meer stof of andere zaakjes met de wind tegen die raket aanvliegen en ergens tussen zitten die dan als verstekeling mee de ruimte ingaan. Dus niet zo onmogelijk lijkt mij tenzij die raket eerst grondig afgestoft wordt met Swiffer doekjes.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x