Buitenland

Mysterieuze dood: Lichaam van arts die vaccins aan autisme linkte gevonden in rivier

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse arts Jeff Bradstreet, die kinderen hielp die zouden zijn beschadigd door vaccins, werd eerder deze maand dood aangetroffen onder wat velen ‘verdachte omstandigheden’ noemen.

Het lichaam van de arts dreef in een rivier in de staat North Carolina en vertoonde een schotwond in de borst. Een visser stuitte op vrijdag 19 juni op het lichaam. Dr. Bradstreet deed veel onderzoek naar autisme en was tegen het gebruik van vaccins. Zijn zoon ontwikkelde na een vaccinatie autisme.

Kwik

Duikers troffen in de rivier een handpistool aan. Het onderzoek naar de dood van Bradstreet loopt nog. Hij had een praktijk in de staat Georgia, waar hij kinderen met autisme, PPD en aanverwante neurologische stoornissen behandelde.

Dr. Bradstreet gaf onder meer behandelingen waarbij het lichaam van de kinderen werd ontdaan van kwik. Volgens hem speelt het zware metaal een grote rol bij de ontwikkeling van autisme. “Autisme heeft me meer geleerd over geneeskunde dan de universiteit,” zei de arts ooit op een conferentie.

Inval FDA

Onlangs werd door verschillende Amerikaanse overheidsagentschappen onder leiding van de geneesmiddelenautoriteit FDA een inval gedaan in de kantoren van Bradstreet. De FDA heeft nog niet gezegd waarom agenten het kantoor van de arts hebben doorzocht, meldde de Gwinnett Daily Post.

Internetpagina’s die zijn aangemaakt ter ere van Bradstreet staan vol met reacties van gezinnen die zeggen dat de overleden arts hun leven op een positieve manier heeft veranderd. “Dr. Bradstreet was de arts van mijn autistische zoontje. Hij heeft wonderen verricht,” schreef iemand op Facebook. “Mijn zoon is nu 16 en dankzij hem heeft hij nu een normaal leven. Ik dank hem iedere dag.”

Antwoorden

“Ik zal dr. Bradstreet altijd dankbaar zijn dat hij mijn zoon heeft genezen van autisme,” schreef iemand anders. “Zijn behandelingen hebben het leven van mijn zoon veranderd zodat hij kan opgroeien en een normaal leven kan leiden. Dr. Bradstreet zal heel erg worden gemist!”

Er is inmiddels een GoFundMe-pagina aangemaakt door één van de familieleden van Bradstreet. De familie hoopt antwoorden te vinden op de vele vragen rond zijn dood. Hoewel de familie heeft gevraagd niet te speculeren, concluderen velen dat de dood van Bradstreet onderdeel is van een complot.

[Washington Post, MailOnlineInfowars]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kaatje
kaatje
7 jaren geleden

onze eigen tinus smits, die het zelfde onderzoek deed en kinderen genas, had ook zo maar in eens kanker. Hij heeft gelukkig een paar goeie boeken en een therapie achter gelaten.

JansTerZeijle
JansTerZeijle
7 jaren geleden

Het heet niet voor niets PharMaffia!

Willie
Willie
7 jaren geleden

Tja, we leven de dood in deze hel. Want dat is waar we in leven.

JC Maaskant
JC Maaskant
7 jaren geleden

Misselijkmakend…wat een zieke geesten!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x