Homepagina » Buitenland » Mysterieuze dood: Lichaam van arts die vaccins aan autisme linkte gevonden in rivier
Mysterieuze dood: Arts die vaccins aan autisme linkte dood gevonden in rivier

Mysterieuze dood: Lichaam van arts die vaccins aan autisme linkte gevonden in rivier

De Amerikaanse arts Jeff Bradstreet, die kinderen hielp die zouden zijn beschadigd door vaccins, werd eerder deze maand dood aangetroffen onder wat velen ‘verdachte omstandigheden’ noemen.

Het lichaam van de arts dreef in een rivier in de staat North Carolina en vertoonde een schotwond in de borst. Een visser stuitte op vrijdag 19 juni op het lichaam. Dr. Bradstreet deed veel onderzoek naar autisme en was tegen het gebruik van vaccins. Zijn zoon ontwikkelde na een vaccinatie autisme.

Kwik

Duikers troffen in de rivier een handpistool aan. Het onderzoek naar de dood van Bradstreet loopt nog. Hij had een praktijk in de staat Georgia, waar hij kinderen met autisme, PPD en aanverwante neurologische stoornissen behandelde.

Dr. Bradstreet gaf onder meer behandelingen waarbij het lichaam van de kinderen werd ontdaan van kwik. Volgens hem speelt het zware metaal een grote rol bij de ontwikkeling van autisme. “Autisme heeft me meer geleerd over geneeskunde dan de universiteit,” zei de arts ooit op een conferentie.

Inval FDA

Onlangs werd door verschillende Amerikaanse overheidsagentschappen onder leiding van de geneesmiddelenautoriteit FDA een inval gedaan in de kantoren van Bradstreet. De FDA heeft nog niet gezegd waarom agenten het kantoor van de arts hebben doorzocht, meldde de Gwinnett Daily Post.

Internetpagina’s die zijn aangemaakt ter ere van Bradstreet staan vol met reacties van gezinnen die zeggen dat de overleden arts hun leven op een positieve manier heeft veranderd. “Dr. Bradstreet was de arts van mijn autistische zoontje. Hij heeft wonderen verricht,” schreef iemand op Facebook. “Mijn zoon is nu 16 en dankzij hem heeft hij nu een normaal leven. Ik dank hem iedere dag.”

Antwoorden

“Ik zal dr. Bradstreet altijd dankbaar zijn dat hij mijn zoon heeft genezen van autisme,” schreef iemand anders. “Zijn behandelingen hebben het leven van mijn zoon veranderd zodat hij kan opgroeien en een normaal leven kan leiden. Dr. Bradstreet zal heel erg worden gemist!”

Er is inmiddels een GoFundMe-pagina aangemaakt door één van de familieleden van Bradstreet. De familie hoopt antwoorden te vinden op de vele vragen rond zijn dood. Hoewel de familie heeft gevraagd niet te speculeren, concluderen velen dat de dood van Bradstreet onderdeel is van een complot.

[Washington Post, MailOnlineInfowars]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • kaatje schreef:

  onze eigen tinus smits, die het zelfde onderzoek deed en kinderen genas, had ook zo maar in eens kanker. Hij heeft gelukkig een paar goeie boeken en een therapie achter gelaten.

  8 likes
  • Rini schreef:

   Het is gewoon een zooitje!!!
   Je komt gewoon aan de centjes van de overheid(die al VERZUIPEN IN HET GELD)en dat mag niet,dan teken je je eige doodsfones.
   Het is toch tegek vol worden dat dit zo allemal kan mag doet,zonder dat we er met zijn alle tegen in gaan en ons het voor onze neus laten gebeuren,en wat laten het allemaal toe.
   Echt wat de regering allemaal met ons doet is echt langs de beesten af,het enige wat ze niet doen op de tv,is hun tong uit steken en zggen nnnnnnaaaaaaa we behandelen julle slecht en pakken heel jullie centjes af en betallen super veel belastingcentjes zodat wij met onze dikke koppen die mooie vette auto’s kunnen blijven rijde,en de randen van oze buikjes wat vetter laten worden.
   En jullie doen er geen F.*.C.K aan nnnnnnaaaaaaaa.
   Want geloof me,als ze dat zouden doen zou Holland zeker kwaat worden.
   Mens mens mens waar gaat het heen,of liever gezegd waar zijn we al,hopelijk hopelijk komt onze mooie Niburu langs en zijn we er in een kapmvan verlost.
   Gebeurd dat niet dan zie ik het heel slecht in voor ons en ons bolletje.
   Grjessss aan de mensen met het hart op de goede plaats 🙂 🙂 🙂

   14 likes
  • riek schreef:

   op die man zijn site staat niet dat hij is overgegaan?

   1 likes
 • JansTerZeijle schreef:

  Het heet niet voor niets PharMaffia!

  7 likes
 • Willie schreef:

  Tja, we leven de dood in deze hel. Want dat is waar we in leven.

  2 likes
 • JC Maaskant schreef:

  Misselijkmakend…wat een zieke geesten!!

  1 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’

  Afgelopen maand hield een groep artsen een ...

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  >