CoronaMens en Dier

Volgens een verpleegkundig specialist loopt Van Houwelingen hier ‘feitenvrij leeg’: kijk en oordeel zelf

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Verpleegkundig specialist Nienke Ipenburg – van Zelst – haar man Marino van Zelst is beleidsmedewerker pandemische paraatheid op het ministerie van VWS en werd bekend als lid van het Red Team – klom woensdag na het betoog van Pepijn van Houwelingen in de Tweede Kamer in de pen.

Van Houwelingen loopt feitenvrij leeg in zijn bijdrage, stelde ze. “De Kamer is stil. Ik heb geen idee wat de juiste manier is om hiermee om te gaan. Wel kost dit gezwets steeds meer mensenlevens, zal opnieuw de agressie en intimidatie toenemen in spreekkamers en zal de vaccinatiegraad verder afnemen,” beweerde ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wat zei het FVD-Kamerlid zoal? Dat de Europese geneesmiddelenautoriteit EMA heeft erkend dat de coronavaccins nooit bedoeld waren voor het tegengaan van transmissie van het virus en dat ze daarvoor ook niet zijn goedgekeurd. Dat er zeer recent allerlei wetenschappelijke onderzoeken zijn gepubliceerd over mogelijke vaccinatieschade.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Maar helaas krijgen we mogelijk wéér gelijk

Dat dokter Joseph Ladapo, de hoogste medische gezagsdrager van de Amerikaanse staat Florida, onlangs heeft opgeroepen om in Florida de betreffende coronavaccinaties stop te zetten. Dat het Lareb wil dat er meer onderzoek moet komen naar de bijwerkingen van de coronavaccins. Dat de oversterfte niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen hardnekkig blijft aanhouden.

Van Houwelingen wees erop dat FVD vorig jaar herhaaldelijk heeft aangekaart dat er misschien een verband kan zijn tussen de vaccinatie en het postcovidsyndroom. Je zou het dus eigenlijk post-vax kunnen noemen. “Toen werden we uitgelachen: ‘Wappies, jullie zijn niet goed snik’. Maar helaas krijgen we mogelijk wéér gelijk,” zei hij, verwijzende naar het artikel in NRC over ‘longcovidachtige’ klachten na vaccinatie.

Tenenkrommende en feitenvrije gewauwel

Neuroloog Jan Bonte haalt hard uit naar Ipenburg – van Zelst. Het ‘tenenkrommende en feitenvrije gewauwel’ van haar echtgenoot, zonder zelfs maar de minste wetenschappelijke onderbouwing voor lockdowns en schoolsluitingen, was een zegen voor de maatschappij, schrijft hij.

“Lid van het clubje paranoïde bibberende virofoben van het Red Team. Die het geen zak interesseerde hoeveel faillissementen, suïcides, vastgelopen scholieren en andere ellende dat veroorzaakte,” vervolgt hij.

Het wordt toch verdomd lastig om aan het gepeupel te verkopen dat er tienduizenden mensen het leven gered is, maar de oversterfte die volgde op de pandemie zowaar hoger was dan het aantal doden tijdens de pandemie, aldus Bonte. “Met uw ‘feitenvrij’.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 193 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
3 maanden geleden

Nienke Ipenburg zou eens met een lijkschouwer moeten spreken

jessie nameles
jessie nameles
3 maanden geleden

de [pandemische ] paraatheid ?? laat ze de wereldwijde onderzoeken ff uitpluisen i p v iedereen uitsluiten. allemaal bang voor hun eigen hachie. het blijft leuk dat ze steeds banger worden voor DE WAARHEID !!!!

Jammer
Jammer
3 maanden geleden

Nienke van Zelst, ik loop leeg van jouw politieke correcte gezwets, maar dan wel van achteren hoor.

Geen schaap
Geen schaap
3 maanden geleden

Er was nooit een pandemie geweest. Het aantal ‘coronadoden’ in de eerste helft lag zelfs lager dan tijdens een zware griepgolf. Door het aantal doden over 2 jaar tijdsspanne te blijven optellen is het veel dramatischer gemaakt dan het daadwerkelijk was. En daarmee is het hele volk misleid.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x