Homepagina » Buitenland » Amerikaanse staatssenator onthult banden tussen Washington en Islamitische Staat
Amerikaanse staatssenator onthult banden tussen Washington en Islamitische Staat

Amerikaanse staatssenator onthult banden tussen Washington en Islamitische Staat

Washington heeft banden met Islamitische Staat (IS). Dat zegt de Amerikaanse staatssenator Richard Hayden Black, die de ‘echte as van het kwaad’ in het Midden-Oosten ontmaskert.

De Amerikaanse politicus zei in een interview dat de oorlog in Syrië al voorbij had kunnen zijn als de VS zich zou hebben teruggetrokken.

“Als de VS zich er niet mee had bemoeid, zou de oorlog nu voorbij zijn, zouden mensen zijn begonnen met de wederopbouw en zouden vluchtelingen weer naar Syrië terugkeren,” zei hij.

Nauw verweven

“Maar in plaats daarvan leverde de VS antitankraketten aan zogenaamde gematigde rebellen, die ze weer doorgeven aan Al Qaida,” merkte hij op.

Volgens de staatssenator is er geen verschil tussen gematigde rebellen en terroristen die tegen het regime van president Bashar al-Assad strijden. De twee groepen zijn ‘nauw met elkaar verweven’.

Amerikaanse senator onthult banden tussen Washington en Islamitische Staat

Black brengt een bezoek aan Homs (SANA)

Black wees op een onderzoek van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst uit 2013 waaruit volgens hem blijkt dat Washington banden heeft met IS.

Illegaal

“We leveren indirect wapens aan IS en Al Qaida omdat het illegaal is om ze rechtstreeks te leveren,” zei hij, toevoegende dat de VS ‘extreem gewelddadige organisaties’ niet op de terreurlijst plaatst omdat ze Amerikaanse wapens krijgen.

Presidentskandidaat Donald Trump zei onlangs dat Rusland en Iran worden afgeschilderd als de slechteriken terwijl het de enige landen zijn die in Syrië het terrorisme bestrijden.

Volgens Black begrijpt Trump goed wat er in dat land gebeurt. “Ik ken een aantal van zijn adviseurs en zij zeggen dat onze vastbeslotenheid om het regime in Syrië omver te werpen suïcidaal is,” zei hij.

Huurlingen

De staatssenator merkte op dat drie kwart van de Syrische rebellen niet eens Syrisch is. “Het zijn huurlingen die zijn gerekruteerd door Turkije, Qatar en Saoedi-Arabië,” legde hij uit.

Black hekelt ook de nauwe banden tussen Washington en Saoedi-Arabië, waar vrouwen nog niet eens zonder toestemming van hun man de krant uit de brievenbus mogen halen.

In veel westerse landen worden toppolitici betaald met Saoedisch geld, merkte hij tot slot op.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • web met ons schreef:

  Hij had het bijna goed, toen hij zei dat de oorlog met Syrië dan allang over was geweest. Als de zionistisch geregeerde VS zich in eerste instantie helemaal nergens mee had bemoeid en zich niet had opgeworpen als ‘grote bevrijder’ van de wereld en als ongevraagde gast zijn stinkende achterwerk nergens in had gedraaid en niet onder valse voorwendselen oorlogen had gestart, dan was er nog vrede geweest in de wereld en ook in Syrië.

  En hadden we, even los van de maffia wapenleveranciers van dit moment die ook in de EU bloeien, een optimale en gezond draaiende reële economie gehad, met geen crisis op crisis, geen gecontroleerde media, geen dwang en onderdrukking, geen corrupt politiek stelsel, geen zionistisch Goldman Sachs centrale bank, geen schuldenberg die elk moment heel Nederland om zeep gaat helpen, geen kapot gemaakte sociaal stelsel, geen bewust waardeloos gemaakte valuta, geen sociale onrust, waarbij we op zeker met landen in het MO tot aan Rusland en de rest van de wereld heel bonafide en gedegen zaken hadden kunnen (blijven) doen.

  De VS, die nog enigszins een soort van ironische respect verdient door het feit dat ze zo open en bloot en monsterlijk recht in het gezicht van andere landen het durven wagen als de perfecte nazi en als ongecontroleerde wilde alles aus zu radieren wat ze voor de voeten komt, waar ze al decennia lang mee wegkomen en zelfs de hemel voor in worden geprezen of zelfs op handen voor worden gedragen alsof het de lieve GOD himself betreft, hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat er ruimte kon ontstaan in het MO voor de meest uiteenlopende moordende idioten, waardoor allerlei groeperingen die helemaal en tot op heden rustig los kunnen gaan en voor totaal niets wijken alsof het een kudde losgeslagen motorisch gestoorde olifanten van een andere planeet betreft. De VS heeft zo de perfecte moordmachines geschapen waarmee het hele militaire industrieel complex en andere aanverwante maffia ondernemingen voor decennia lang voldoende krachtvoer voor de psychopathische elite kunnen generen.

  Geen enkel land in de wereld kan en mag zich ‘zaken’ veroorloven zoals de VS dat doet, geen land in de wereld die zo diep in de krochten van de hel zijn doorgedrongen als de VS. Onbegrijpelijk, dat de VS, wat een prachtig land had kunnen zijn en worden en vriend en grote partner en voorbeeld op allerlei gebieden, van o.a. innovatieve producten tot aan nul punt energie had de VS een scala aan zaken kunnen leveren tot op het gebied van duurzaamheid en vooruitgang, maar heeft uiteindelijk de weg gekozen van vernietiging en zelfdestructie, wat uiteindelijk zal leiden tot de ondergang van het complete Westen.

  29 likes
  • Zoeker schreef:

   Beste web met ons,

   Helemaal met je eens. Ik raad iedereen aan ook te kijken op Youtube: Putin tells everyone exactly who created ISIS. Interssant wat hij in het bijzijn van vele journalisten vertelt!

   2 likes
 • Denk.na schreef:

  En waarom zouden we deze senator moeten geloven? Hij is een Trump-aanhanger, dus natuurlijk is hij het eens met Trump en geeft hij graag kritiek op het huidige regime in de VS!

  Zijn commentaar is trouwens heel eenzijdig. Assad doet ook terreurdaden, en bombardeert al jaren zijn eigen burgers. Daarom dat deze burgeroorlig is begonnen, maar iedereen blijkt dat ondertussen ‘vergeten’ te zijn!. Zijn grondtroepen zijn trouwens ook buitenlandse huurlingen. http://www.telegraph.co.uk/news/2016/04/09/where-are-the-syrians-in-assads-syrian-arab-army/ Maar dat vertelt deze senator natuurlijk allemaal niet!

  En deze senator prijst (net zoals Trump) de Russen, maar ondertussen ‘vergeet’ hij blijkbaar wel het bombardement door Rusland van het hulpkonvooi in Aleppo.

  5 likes
 • frans schreef:

  De wereld leraar zit in jezelf.
  Als je Hem hebt gevonden zie je Hem ook in je omgeving!.
  Herkenning is het motto.

  4 likes
 • War on Error schreef:

  Denk na; doe dat zelf dan ook eens!
  Aangetoond is dat het aanval op dat convooi niet door Syrie, of handlangers, is gedaan – maar dat die laffe daad is gedaan door óns, onze troepen op de grond – de terroristen die wij gematigde rebellen noemen.

  Uw redenering: niet geloofwaardig, wánt aanhanger van Trump.
  Nu is Trump zeker een handige politieke trekpop – maar niet alles wat de man aankaart is onzin. Bv. tav. de fraude met de stemmachines en het tellen van de stemmen – daarvan liegt, noch overdrijft, Trump niets.

  Trump werkt voor dezelfde touwtjestrekkers als Hitlery – zij bedient de obsceen rijken direct, Trump moet de proteststemmers opvegen – en indirect misleiden en bestelen.

  In Europa zijn voor dat doel ingehuurd o.a. Merkel, Hollande, May, Wilders – c.s., de bekende onruststokers in de EU-landen.
  Wees us eerlijk; IS is noch Islamitisch, en ook helemaal geen Staat.
  Het bestond zelfs nog niet voordat Hitlery haar ambassadeur in Benghazi liet vermoorden.

  Al-Qaida; toen de job klaar was in Libie, werd overgebracht naar Syrië.
  En niemand die nu nog kan ontkennen dat Al-Qaida, cq. de zgn. ‘radicale islam’ de dekmantel is van de CIA.
  nog een paar hints:
  http://boinnk.nl/125248/schokkende-bericht-van-israels-news-live-israel-embedded-with-iis-in-mosul/
  http://www.boublog.nl/2015/12/02/sultan-erdogan-en-andere-isis-knuffelaars/#more-22901

  Mediastilte rond de moord op journaliste Serena Shim October 19th, 2014.. for exposing Erdogan collaboration with ISIS..
  Some 2,000 libel cases have been filed in Turkey against people accused of insulting the president.
  En de Nederlandse regering? die stuuurt n.b. nog subsidie naar de terroristenleider in Ankara om de stroom nep-vluchtelingen op gang te houden. (in fraaie woorden, weliswaar, louter bedoeld om ons zand in de ogen te strooien – beproefd wapen in oologsvoering)
  https://www.rt.com/news/340826-bild-journalist-barred-turkey/

  Dit hele spel werd op de wagen gezet mbv. 9/11, de aftrap van WO3, de Global War on Terror. Vooral mbv. Terreur!
  Voor de volledigheid ook nog maar de achtergronden die hier bijzonder relevant zijn:

  The Armageddon Plan
  At this time the White House also developed a secret emergency plan,
  The plan was secret also because it bypassed the constitution. The plan was authorized with a secret directive by president Reagan. According to his security adviser Robert McFarlane
  Then anti-terror coordinator Richard Clarke later disclosed that he had updated the COG plan in 1998. (15) The corresponding presidential directive (PDD-67) was secret. Its precise content was never made public. (16)

  At the same time a circle of neoconservatives around Rumsfeld and Cheney prepared for return to power. At the end of the 1990s they founded an organisation called “Project for the New American Century” (PNAC). Their self declared desire: “increase defense spending significantly” and “challenge regimes hostile to our interests”.

  On the morning of September 11th the secret COG program was implemented for the first time. (27) Shortly before 10:00 a.m., after the impact of the third plane into the Pentagon, Cheney gave the order to execute it.

  An immediate response to 9/11 was the Patriot Act,

  Tegenstemmers Tom Daschle, Senate Majority Leader, and Patrick Leahy, head of the Senate Judiciary Committee. Both received letters with spores of deadly anthrax.
  http://911blogger.com/news/2013-01-29/911-plan-cheney-rumsfeld-and-continuity-government
  http://www.bollyn.com/#article_15560
  Jehuda Saar, who worked for Marc Rich, arranged for the destruction of the steel from the World Trade Center in Asian smelters.
  http://bollyn.com/9-11-archive-2010/#article_12928

  Het heeft allemaal naadloos met elkaar te maken. Dit is oorlog tégen onze beschaving; al >5.000 kankergevallen gerelateerd aan 9/11 – en stijgend! Mediastilte is totaal:
  http://edition.cnn.com/2016/08/15/health/september-11-cancer-diagnoses/index.html

  De Terroristen aan de Top geven Moslims, de Islam, Russen, Rusland, Putin overal de schuld van. Propaganda is in de oorlogsvoering een krachtig wapen. ‘Wapon of Mass-deception’. We geloven alleen nog maar de staatspropaganda, de waarheid kan kúnnen de massa al niet meer bevatten.

  4 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   “Aangetoond is dat het aanval op dat convooi niet door Syrie, of handlangers, is gedaan – maar dat die laffe daad is gedaan door óns, onze troepen op de grond – de terroristen die wij gematigde rebellen noemen.”

   Hoe is aangetoond dat het in scene is gezet, bronvermelding graag en niet naar “die hebben het gedaan” a.u.b.

   0 likes
 • frans schreef:

  Als je je niet laat verdelen en dus bij jezelf blijft dan heeft de duister zaak niet anders te doen dan in het licht te treden.

  3 likes
 • Jaya schreef:

  Tijd voor de wereldleraar.

  2 likes
 • Pjoter schreef:

  fransie,fransie,fransie, fransie,fransie, fransie.. ill go for your answer… http://hetuurvandewaarheid.info/william-bill-cooper/

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >