Mens en DierCorona

Cardioloog: coronavaccin komt in het hart terecht, waarna het lichaam het hart aanvalt

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn wereldwijd talloze gevallen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier, gemeld na coronavaccinatie. De Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough legde in gesprek met arts Alfred Johnson uit hoe een coronavaccin myocarditis kan veroorzaken.

Hij zei dat myocarditis veroorzaakt door een natuurlijke infectie heel anders is dan myocarditis als gevolg van het vaccin. Gevallen van myocarditis die optreden na een natuurlijke corona-infectie zijn mild, benadrukte dr. McCullough.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

10 tot 100 keer hoger

De internist zei dat er inmiddels onderzoeken zijn waaruit blijkt dat de lipide nanodeeltjes rechtstreeks het hart binnengaan. “Vervolgens produceert het hart het spike-eiwit en valt het lichaam het hart aan.” Het mRNA zit verpakt in deze lipide nanodeeltjes om te zorgen dat het niet direct door het lichaam wordt afgebroken en kan worden opgenomen in de cellen.

McCullough zei ook dat de troponinewaarden bij myocarditis veroorzaakt door het vaccin 10 tot 100 keer hoger zijn dan bij myocarditis door een natuurlijke infectie. Bij hartschade hebben mensen een verhoogde hoeveelheid troponine in het bloed.

Ziekenhuis

“Negentig procent van de kinderen die na het vaccin myocarditis krijgen, moet worden opgenomen in het ziekenhuis,” zei hij.

4.7 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ome jaap
ome jaap
2 jaren geleden

en nog steeds “schapen” die denken dat alles om de gezondheids draait en het mee eens zijn wat ze ook beslissen.! Kijk alleen al na de horeca en andere aangelegenheden waar het “druk” is door middel van een pas..

Anna
Anna
2 jaren geleden

The Lancet Magazine heeft gepubliceerd dat boostervaccinatie zal leiden tot hartproblemen

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02046-8/fulltext

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-VacciNazis zijn klaarblijkelijk de afgelopen decennia specifiek Ontworpen & Ontwikkelt om Bloedklonters te creëeren…Organen & het Menselijk DNA aan te vallen, het immuunsysteem te Triggeren & te Verzwakken….Een perfecte en zéér geraffineerde Dodelijke Cocktail die het Slachtoffer op Semi-Natuurlijke wijze laat Overlijden…Zonder Autopsie ligt de Dader letterlijk op het Kerkhof…

Nxt
Nxt
2 jaren geleden

Wat is er nog meer nodig om de domme bestuurders en hun dierenartsen duidelijk te maken dat deze vaccins levensgevaarlijk zijn? Ze roepen maar wat en lijken zich totaal niet druk te maken over de lichamelijke complicaties die de vaccins veroorzaken. Dan ben je toch geen mens?

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x