Homepagina » Archeologie » Nieuw DNA-onderzoek mysterieuze uitgerekte schedels verandert de geschiedenis
Nieuw DNA-onderzoek mysterieuze uitgerekte schedels doet geschiedenis herschrijven

Nieuw DNA-onderzoek mysterieuze uitgerekte schedels verandert de geschiedenis

In 2014 was er veel aandacht voor de uitgerekte schedels die in Paracas in Peru waren gevonden. Een geneticus trof in het DNA mutaties aan die nog nooit eerder bij mensen, primaten of dieren zijn gevonden.

Er is nu opnieuw DNA-onderzoek verricht en de resultaten daarvan zijn net zo intrigerend, schrijft nieuwsportaal Peru this Week. De schedels, die meer dan 2000 jaar oud zijn, zijn terug te leiden naar Europa en het Midden-Oosten.

Deze verrassende resultaten dwingen ons anders te kijken naar de manier waarop de Amerika’s werden bevolkt, aldus de site.

Indrukwekkende ontdekking

Het schiereiland Paracas bevindt zich in de provincie Pisco in het zuiden van Peru. In 1928 deed de Peruaanse archeoloog Julio Tello een indrukwekkende ontdekking: een enorme begraafplaats met tombes waarin de grootste uitgerekte schedels ter wereld werden gevonden.

Tello ontdekte in totaal ruim 300 van deze langgerekte schedels, waarvan sommige meer dan 3000 jaar oud zijn.

Lange tijd werd gedacht dat ze hun vreemde vorm hadden gekregen door ze af te binden, iets wat in meerdere culturen normaal gebruik was. Bij schedelvervorming treden echter geen DNA-mutaties op.

Mysterie

Schrijver en onderzoeker L.A. Marzulli stelt dat de schedels die in Paracas zijn gevonden beduidend anders zijn dan normale menselijke exemplaren.

“Het achterhoofdsgat bevindt zich boven aan de achterzijde van de schedels,” zegt hij. “Normaal gesproken bevindt het achterhoofdsgat zich dichter bij de kaaklijn.”

Het archeologisch museum in Paracas heeft wetenschappers onlangs monsters laten nemen van drie uitgerekte schedels. De monsters zullen in de VS worden geanalyseerd en getest.

Voor nu blijven de schedels een mysterie.

[Peru this Week]


Vond je deze info leuk? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Ariers, het goddelijke ras uit Atlantis .

  Het opnieuw op laten leven van dit ras lijkt me een goeie zaak. Ow wacht….

  Het uitroeien van dit ras lijkt me een slechte zaak. Oh wacht, hoofd doelwit van terreur de Indo-arier, en massa immigratie naar Duitsland Nederland en uk

  6 likes
  • Het is gewoon knap dat je zelfs hier de Nederlandse immigratieproblematiek bij weet te betrekken. Complimenten.

   10 likes
   • Er is wel degelijk een verband, deze strijd tussen bepaalde volkeren is al heel lang gaande . Beschavingen veranderen van kleur en gaan dood. Dit is een rode draad door de eeuwen heen. Je kan de indo-europeaan en beschaving vrij duidelijk volgen.

    2 likes
  • @HEIN, jij gebruikt hier het woord RAS. In de tekst hierboven komt het ook voor maar dan verpakt in het ‘verRASsend’
   Het is goed dat we niet teruggrijpen op oude rassen. Wat een lelijk woord eigenlijk. RAS?!
   De kenmerken van een ras?! Op school mag het niet geleerd worden.
   Het mag toch niet meer gebruikt worden!? Alleen nog het ras; ‘Zwarte piet”, met gewone schedel, zolang we daar nog oorlog over voeren mag gebruikt worden.

   2 likes
 2. De monsters zullen in de VS worden geanalyseerd en getest.Nou dan weten we het al he, daar horen we niets meer van of er komt een onzin bericht.

  16 likes
 3. Lange schedels Zijn gevonden in Tibet Egypt en Peru , Akhenaten en Nefertiti ( 3 m ) en hun kinderen hadden ze ook en 2 en half m lange skelet van een jongetje in kistje is gevonden . Dit ware goddelijke wezens en stonden in kontakt met andere goden . De lange schedels zijn ontstaan en gegroeid uit hun etherisch lichaam ( been groeit uit de ether) en fungeerden als etherisch lichtorgaan om te communiceren met de Goden, die hun leiders waren oa Toth Alleen ingewijden en priesters van hogere klasse hadden zulke lange schedels farao s en dgl Ook Osiris is ermee afgebeeld . Dit lichtorgaan is ingekrompen tot de pijnappelklier , pas toen de hersenen zich begonnen zich te ontwikkelen .

  2 likes
  • Dus toen ze een lichtorgaan hadden waren de hersenen nog niet ontwikkeld! Hoe hebben ze dan die pyramides ontwikkeld en gebouwd , waren ze uberhaupt wel in staat tot complexe gedachten. Het raadsel wordt steeds groter 😄😄😄

   2 likes
   • Er waren steeds bij die oude volkeren hogere bezielde mensenwezens onder de leiders die fungeerden als boden der goden , die in contact stonden met echte goden die niet van deze aarde waren, wel van andere planeten of elders , en al dan niet in een mensenlichaam materialiseerden in een etherlichaam of op de wolken in vurige wagens verschenen , Toth heeft werkelijk bestaan , het zijn géén fabeltjes ,waarlijk niet !
    Mensen moeten eindelijk eens anders te leren denken .
    De piramiden zijn ook zo gebouwd door openbaringen die ze ontvingen van deze hogere goden en met speciale etherische krachten verplaatste zij de stenen .
    alles was gewoon anders , ook de fysieke wereld , de stenen waren toen veel zachter op bepaalde plaatsen , water was anders , het groen als kleur was er toen nog niet is pas later ontstaan enzo ,leer te denken niet in hokjes en vakjes zoals de bekrompenen ,de beterweters dat doen . De hele geschiedenies is gewoonweg bedrog die ons voorgeschoteld word door de media ,in de scholen op de universiteiten ,keihard bedrog en leugens ,daarom blijft de massamens ook zo oliedom !

    2 likes
 4. Ik vraag me af of het toeval is dat wanneer ik een keer iets zeg over reuzen en dat er daadwerkelijk botten en schedels zijn gevonden, veel mensen dan reageren als: Ach joh, doe niet zo idioot. Al die foto’s zijn photoshop. Ja en nee. Er was inderdaad een photoshop contest ter introductie van photoshop en ”toevallig” zitten er heel veel foto’s bij van opgegraven reuze skeletten.

  Hoe weet ik dit? Ik heb is een keer Klaus Dona gekeken. The Hidden History of the Human Race. Echt een aanrader trouwens. En hierin heeft hij het inderdaad over de photoshop gevallen, maar ook over een aantal authentieke schedels en skeletten incl. het museum waar het te zien is.

  5 likes
 5. Atlantis was ook niet zo vredelievend, oorlogszuchtig. Hadden ze Lemuria vernietigd. Lemuria was vredelievend.

  3 likes
 6. Ja omdat de Martianen nadat hun atmosfeerd was weggeblazen door passerende Nibiru zijn ze naar Atlantis gegaan. En wij weten allemaal dat Mars de God van oorlog is.

  2 likes
 7. En de hybriden van de gevallen engelen leefden daar ook. Als je op Googlemap kijkt zie je in de Atlantische oceaan waar de korst in tween open splijt, nog de contour waar Atlantis stond, en een paar eilandjes die bij Portugal hoort.

  1 likes
  • Atlantis was veel groter en kende heel vele eilandjes , van Ierland tot aan de Canarische eilanden en lager , ook tot aan de kusten van Afrika en Amerika .Men kan dat zien aan de plantengroei die gelijkend is aan weerszijden , en onderzee. Er zijn zeven wortelrassen , Lemuria was het derde,en ging ten onder door vulkanenvuur , Atlantis het vierde en door het water ( 7900 v C ) , en ons huidig wortelras ,waaronder de Ariërs horen is het vijfde , dan komt er nog een zesde en een zevende ,zo is het altijd geweest ,en zal het altijd zijn ook in de volgende incarnaties van moeder Aarde , ook die bestaan uit zeven . Het is een grote kosmische wetmatigheid, en is bepaald door de hoogste goddelijke hierarchieën . Ook de onze culturen zullen ten onder gaan in 7850 n C wanneer de zon de laatste maal door een sterrenteken ( 2160 jaar ) zal zijn gaan . En ditmaal door het (geestelijke) vuur .

   1 likes
 8. Er zijn waarschijnlijk geen Aliens, waren er nooit en zullen er nooit zijn.
  Alles wat is en was, komt vanuit mutaties van de mensen- en dierenwereld zelf.

  Indien die theorie van Darwin zou kloppen, dan zou je inmiddels mensen met vleugels moeten hebben die zelf, zonder hulpmiddelen, kunnen vliegen. Dat gebeurt wel, maar na inname van een hoge dosis paddo’s.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Zitten er buitenaardse boodschappen verscholen in ons DNA? Deze wetenschappers zeggen van wel

Zitten er buitenaardse boodschappen verscholen in ons DNA? Deze wetenschappers zeggen van wel

Kazakse wetenschappers stellen dat er in ons ...

Waarom wifi een grote bedreiging is voor de menselijke gezondheid

Waarom wifi een grote bedreiging is voor de menselijke gezondheid

Emeritus hoogleraar Martin L. Pall heeft 23 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.