CoronaBinnenland

Vrijheidstruckers enige tijd gegijzeld op terrein van ADO Den Haag: ‘Welkom in het nieuwe Nederland’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Vrijheidstruckers zijn enige tijd gegijzeld bij het stadion van ADO Den Haag, waar ze de nacht hebben doorgebracht. Volgens diverse media mogen ze vandaag wel met hun vrachtwagen naar de Haagse binnenstad, maar de NOS meldt dat ze alleen zonder voertuig naar de binnenstad mogen.

Op het Malieveld begint om 13.00 uur een demonstratie van actiegroep Nederland in Verzet onder het motto ‘wij zijn de leugens zat’. De organisatie zegt te rekenen op tienduizenden deelnemers. De betogers willen af van het ‘afbraakbeleid van Rutte’ en van ‘alle maatregelen die de afgelopen twee jaar zijn ingevoerd’.

Wat een schande

De chauffeurs van Freedom Convoy Nederland reden zaterdag met hun trucks naar het Binnenhof, waar ze de ingang blokkeerden uit protest tegen de coronaregels. Toen burgemeester Van Zanen de ME en sleepwagens had opgetrommeld, trokken ze naar het stadion, waar ze werden gegijzeld door de politie.

Er verzamelen zich nu veel mensen bij het stadion en volgens de laatste berichten blijven de truckers uit protest staan.

“De mensen die zorgen voor de productie en transport van ons voedsel worden nu gegijzeld op het terrein van ADO Den Haag. Wat een schande!” schreef Kamerlid Wybren van Haga vanochtend. “Welkom in het nieuwe Nederland.” Zijn partij steunt deze actie voor onze vrijheid en tegen alle zinloze maatregelen.

In de val gelokt

“U begrijpt, wij doen dit voor de volksgezondheid en voor uw eigen bestwil,” schrijft ondernemerscoach Fiona Zwart sarcastisch.

“Truckers in de val gelokt door burgemeester Van Zanen, konden naar het terrein van ADO Den Haag – ‘om daar te overnachten’. Nu gegijzeld. Voertuigen zijn bestuurlijk opgehouden en mogen niet van terrein af,” twitterde jurist Sietske Bergsma vanochtend.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
F.B.
F.B.
1 jaar geleden

Ze hadden nooit de binnenstad van Den Haag moeten verlaten. Hadden moeten blijven staan waar ze stonden.
Dan maar harde acties, ze hebben nu als schoothondjes geluisterd naar de burgemeester. Je weet nu toch wel eens de overheid is niet te vertrouwen.
Dit alles komt op mij een beetje onprofessioneel over, dit is mijn mening.
Moeten toch hardere acties komen alla Canada.

Willem
Willem
1 jaar geleden

De politie staat wederom aan de foute kant van de geschiedenis.
By the way, Ik hoor niets meer over die petitie van Mona Keijzer. Gecontroleerde oppositie?

Adriaan
Adriaan
1 jaar geleden

Rare praktijken van van Zanen. Ik moet aan een paar jaar voor mijn geboorte jaar denken. Ik ben nu 73

Rose
Rose
1 jaar geleden

In Canada is er solidariteit, daar werden de sleepdiensten opgeroepen, ze verklaarden zich eensgezind met covid?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

111
0
We lezen graag je reactie!x