Gezondheid

Stad gaat tegen wil van volk drinkwater fluorideren (video)

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand stuurde filmmaker Guy Wagner een open brief aan verschillende leden van het bestuur van de Amerikaanse stad Portland.

Hij wees de bestuursleden op zijn nieuwe documentaire over fluoride genaamd An Inconcenient Tooth. Hij stuurde de brief omdat de gemeenteraadsleden moesten stemmen over de fluoridering van het drinkwater van de stad.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wagner deed een oproep aan de volksvertegenwoordigers om zijn film te bekijken voordat ze een beslissing zouden nemen die het leven bijna een miljoen mensen zou beïnvloeden. Tot drie keer toe heeft een meerderheid van de inwoners van Portland tijdens een stemming aangegeven geen fluoride in het drinkwater te willen.

Oppositie

De filmmaker vroeg de gemeenteraad serieus naar de oppositie te luisteren alvorens het besluit te nemen om het drinkwater in Portland al dan niet voor het eerst in de geschiedenis te fluorideren.

Op 12 september stemden burgemeester Sam Adams en Randy Leonard, Nick Fish, Amanda Friz en Dan Saltzman van het stadsbestuur voor fluoridering van het drinkwater in hun stad. Het bestuur van de stad luistert daarmee niet naar de wil van het volk.

Doel

“Het toevoegen van fluoride aan drinkwater is goed voor iedereen en leidt niet tot schadelijke gezondheidseffecten,” zei burgemeester Adams. Leonard zei niet te begrijpen wat het doel van de documentaire over fluoride was. “De voordelen van gefluorideerd drinkwater zijn significant,” zeiden de overige drie leden in koor.

Onderstaande documentaire over fluoride werd begin deze maand voor het eerst getoond in het gemeentehuis van Portland in de staat Oregon. In Portland en de buitenwijken van de stad wonen naar schatting circa 900.000 mensen.

Bron: Aninconvenienttooth.org

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Gewoon regenwater opvangen.Overal ter wereld, is regenwater nog steeds drinkbaar.Bovendien zijn er bij de handelaar wel waterzuiverings apparaten te koop, waar je dit regenwater schoont.Daag bestuur “PORTLAND” Drink jullie rattengif zelf maar.Drink maar glazen vol, dat gaat het snelst, als je haast maakt naar boven te willen.

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Bah bah bah en nog eens bah. De arrogantie.
Wat moet je nu zonder water. Die mensen daar zitten wel erg in de knel.

bumblebee
bumblebee
11 jaren geleden

Walgelijk dit. Als het dan zo goed is, laten ze dan eens met bewijzen komen n.a.v. onderzoeken. En als het dan zo goed is, wil ik zelf bepalen of ik het inneem. Waarom MOET persee fluoride in het drinkwater toegevoegd worden en waarom niet bijvoorbeeld vitamine a/b/c/ etc???

arie
arie
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Gewoon regenwater opvangen.Overal ter wereld, is regenwater nog steeds drinkbaar.Bovendien zijn er bij de handelaar wel waterzuiverings apparaten te koop, waar je dit regenwater schoont.Daag bestuur “PORTLAND” Drink jullie rattengif zelf maar.Drink maar glazen vol, dat gaat het snelst, als je haast maakt naar boven te willen.[/quote]

Wist je niet dat een tijdje terug een bericht was op het internet waar een US burger werd gearresteerd omdat hij regenwater opving? Schijnt in sommige staten illegaal te zijn…deze man heeft een behoorlijke douw gekregen…check dit: http://cnsnews.com/news/article/man-sentenced-30-days-catching-rain-water-own-property-enters-jail

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x