Gezondheid

Stad gaat tegen wil van volk drinkwater fluorideren (video)

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand stuurde filmmaker Guy Wagner een open brief aan verschillende leden van het bestuur van de Amerikaanse stad Portland.

Hij wees de bestuursleden op zijn nieuwe documentaire over fluoride genaamd An Inconcenient Tooth. Hij stuurde de brief omdat de gemeenteraadsleden moesten stemmen over de fluoridering van het drinkwater van de stad.

Wagner deed een oproep aan de volksvertegenwoordigers om zijn film te bekijken voordat ze een beslissing zouden nemen die het leven bijna een miljoen mensen zou beïnvloeden. Tot drie keer toe heeft een meerderheid van de inwoners van Portland tijdens een stemming aangegeven geen fluoride in het drinkwater te willen.

Oppositie

De filmmaker vroeg de gemeenteraad serieus naar de oppositie te luisteren alvorens het besluit te nemen om het drinkwater in Portland al dan niet voor het eerst in de geschiedenis te fluorideren.

Op 12 september stemden burgemeester Sam Adams en Randy Leonard, Nick Fish, Amanda Friz en Dan Saltzman van het stadsbestuur voor fluoridering van het drinkwater in hun stad. Het bestuur van de stad luistert daarmee niet naar de wil van het volk.

Doel

“Het toevoegen van fluoride aan drinkwater is goed voor iedereen en leidt niet tot schadelijke gezondheidseffecten,” zei burgemeester Adams. Leonard zei niet te begrijpen wat het doel van de documentaire over fluoride was. “De voordelen van gefluorideerd drinkwater zijn significant,” zeiden de overige drie leden in koor.

Onderstaande documentaire over fluoride werd begin deze maand voor het eerst getoond in het gemeentehuis van Portland in de staat Oregon. In Portland en de buitenwijken van de stad wonen naar schatting circa 900.000 mensen.

Bron: Aninconvenienttooth.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

Gewoon regenwater opvangen.Overal ter wereld, is regenwater nog steeds drinkbaar.Bovendien zijn er bij de handelaar wel waterzuiverings apparaten te koop, waar je dit regenwater schoont.Daag bestuur “PORTLAND” Drink jullie rattengif zelf maar.Drink maar glazen vol, dat gaat het snelst, als je haast maakt naar boven te willen.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Bah bah bah en nog eens bah. De arrogantie.
Wat moet je nu zonder water. Die mensen daar zitten wel erg in de knel.

bumblebee
bumblebee
10 jaren geleden

Walgelijk dit. Als het dan zo goed is, laten ze dan eens met bewijzen komen n.a.v. onderzoeken. En als het dan zo goed is, wil ik zelf bepalen of ik het inneem. Waarom MOET persee fluoride in het drinkwater toegevoegd worden en waarom niet bijvoorbeeld vitamine a/b/c/ etc???

arie
arie
10 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Gewoon regenwater opvangen.Overal ter wereld, is regenwater nog steeds drinkbaar.Bovendien zijn er bij de handelaar wel waterzuiverings apparaten te koop, waar je dit regenwater schoont.Daag bestuur “PORTLAND” Drink jullie rattengif zelf maar.Drink maar glazen vol, dat gaat het snelst, als je haast maakt naar boven te willen.[/quote]

Wist je niet dat een tijdje terug een bericht was op het internet waar een US burger werd gearresteerd omdat hij regenwater opving? Schijnt in sommige staten illegaal te zijn…deze man heeft een behoorlijke douw gekregen…check dit: http://cnsnews.com/news/article/man-sentenced-30-days-catching-rain-water-own-property-enters-jail

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x