Homepagina » Het Complot » VIDEO: De oorsprong van de schaduwregering
VIDEO: De oorsprong van de schaduwregering

VIDEO: De oorsprong van de schaduwregering

Uit documenten blijkt dat er een schaduwregering is die informatie over het UFO-fenomeen beschermt en achterhoudt. Deze schaduwregering opereert buiten het zicht van het publiek en de overheid.

Verhalen over de mannen in het zwart laten zien hoe ver zij bereid is te gaan om deze geheimen te beschermen. Welke informatie heeft de schaduwregering over het bestaan van UFO’s? Verschillende documenten bevatten gevoelige informatie over de oorsprong van deze schaduwregering en laten zien hoe zij te werk gaat.

[History]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  De schaduwregering weerhoud de mensheid om te gaan samenwerken met ‘Aliens’ om ‘Rampen te bestrijden’. De rampen stapelen zich op en zouden o.a. volgens Michio Kaku beheersbaar kunnen worden.

  7 likes
 • Emile schreef:

  Stel dat er een schaduwregering is omdat er iets met de aarde staat te gebeuren wat de Elite al weet (door een technologische voorsprong op de normale bevolking of doormiddel van kennis van een buitenaards ras, who knows) , deze schaduwregering bouwt in het geheim ondergrondse “schuilkelders” voor de Elite zoals we horen maar eigenlijk proberen ze dan te garanderen dat er in ieder geval een aantal mensen kunnen blijven leven na “de zondvloed”, uiteraard komt dan de vraag wie mag blijven leven en wie niet, maar nadat die Elite de zondvloed heeft doorstaan zijn ze dan nog wel Elite of een zielig aantal mensen die alles weer opnieuw moet opbouwen ?? , wat als er iets kosmisch staat te gebeuren in onze nabije toekomst waarbij hoe dan ook de aarde de klos is, moet ik dan blij zijn met de Elite die er in ieder geval voor zorgt dat de mens als ras zijnde verder kan leven, de bewustwording van aardig tegen elkaar zijn en samenwerken en leven komt dan wel weer, men kan zien in ons verleden dat we nogal wat veerkracht hebben als ras zijnde dus dat komt dan wel weer.
  Vanwege het feit dat we steeds meer communicatiemiddelen tot onze beschikking hebben als mens zijnde proberen ze die ” arken van Noach ” misschien geheim te bouwen in verband met massa hysterie als de End of Times daar zijn (Zoals in de film Deep Impact van Steven Spielberg worden burgers gekozen op basis van hun SOFI nummer om een plekje te krijgen in een ondergrondse basis voordat de komeet valt) en het zal me niks verbazen dat je bloedtypes en mensen zo kiest dat je genoeg en gezond nageslacht kan creeeren, de beste mensen met de beste DNA om het zo te zeggen.
  We zouden dat nu Nazi-praktijken noemen maar als het zover is is het geheel normaal om selecties te maken.
  Dus kortom: Zijn de Elite in the longrun nou slecht of goed ?
  Uiteraard word er verteld dat juist de Elite de aarde naar de sodemieter helpt hetgeen ik niet geloof om het doodsimpele feit dat moeder aarde dat zelf wel doet.
  30 Jaar lang chemtrails sproeien en we worden nu sneller verkouden of krijgen sneller de griep lijkt me overtrokken, laatst piste er een Amerikaanse jongen in een waterreservaat van een stad in Amerika en de schoonmaakkosten bedroegen 60.000 euro omdat het water besmet was, tja en dat was nog maar urine, ken je nagaan als je een buisje pest erin gooit bijvoorbeeld.
  Zoals ik al eerder heb aangegeven is het heel makkelijk om van miljoenen mensen af te komen zonder 1 kogel te lossen en supergoedkoop om te doen en iedereen wijst naar elkaar.
  Ik ben trots erop om mens te zijn want we zijn een uiterst intelligent wezentje en we zijn in staat grootse dingen te creeren of te bereiken, als mijn ras kan continueren doormiddel van die basissen onder de grond dan is dat in ieder geval wat, hoe het daarna gaat laat ik aan die mensen over, slaven of Elite.
  Het is maar weer 1 van die zovele theorien, dat krijg je als je al 20 jaar met deze theorien bezig bent, hehe.

  5 likes
  • kengai schreef:

   Een uiterst intelligent wezentje, de mens? hilarisch.
   De mens is een hebzuchtig, egoistisch en moordzuchtig wezentje, die zijn hele omgeving verziekt voor stukjes papier met cijfertjes erop, maar dan heb ik het alleen over wezentjes met macht of die wij macht hebben gegeven, de rest zijn slaven.

   4 likes
 • Kalki schreef:

  De schaduwregering vormt een bedreiging voor het voortbestaan van de mensheid.

  8 likes
 • Huisheks schreef:

  Zoals al eerder vermeld; wat zijn dat voor mensen die dit willen doen ?
  Verraders eerste klasse ! Niet alleen tegen hun volk, maar ook tegen
  familie en gezin. Hoe laag zit je dan in je ontwikkeling. Hoe gemeen en gewetenloos ben je dan,
  om alles, maar dan ook letterlijk alles te doen voor geld. BAH !! Om anderen die het daar niet mee eens zijn te martelen en desnoods om zeep te helpen. Walgelijk, je zult maar zo iemand kennen.

  6 likes
 • rob schreef:

  Een schaduwregering is een schaduw van het brein die in nevels gehuld zijn , er drijven donkeren wolken
  in het brein van de mens ,waardoor het licht probeert door te dringen in de nevels van de schaduw
  de schaduw zelf krijgt daardoor niet voldoende licht ,haar nevels versluiert de werkelijkheid ,dat houd in dat
  de mens zijn brein in nevels zijn gehuld, en allerlei manieren probeert het brein zijn sluier te verhelderen,
  dat gaat gepaard in mysterieuze nevels ,net zoals er in de ruimte gebeurt in het universum het zelfde ook deze nevels zijn nevels met mysterieuze schaduwen, het brein zelf is net zo mysterieus als het universum zelf, het is een spiegel als er geen objecten bestaan laat het niets zien…en als het iets laat zien is het brein
  een fantastische goochelaar waarin allerlei begoochelingen bestaan, waarin alles mogelijk is,,het spel van licht en schaduw..

  5 likes
 • Pascal schreef:

  Deze wereld kan niet blijven bestaan zonder een buitenaards bestuur. Deze wereld word dus al vele 100.000den jaren door hun bestuurd.

  Nu we in het tijdperk leven waarbij we een disclore gaan krijgen word er steeds meer prijsgegeven. Dit is een gehele samenwerking tussen verschillende groepen waar wij denken dat ze tegenover elkaar staan.

  Het is een groot DISCLOSURE theater.

  2 likes
 • Albert vd Ven schreef:

  Even afgezien van de inhoud, ik raak hogelijk geïrriteerd door hysterische manier waarop dit soort documentaires worden gemaakt. Een continue brei van dreigende geluiden,flitsende beelden (deels authentiek deels in scène gezet) en dan die voice-over.
  Kan dit nu echt niet op een normale manier gebracht worden? Of blijft er dan nix van het verhaal over.

  5 likes
 • rob schreef:

  die film laat fragmenten zien van verschillende gebeurtenissen uit verschillende periodes
  waarschijnlijk hebben deze niets te maken met ufo,s ,maar maakt men er een verhaal van over ufo,s
  een ufo verhaal doet het nu eenmaal goed bij de massa net als een film die gespeelt waarin de acteurs aller lei trucs bedenken om van een film een waar succes te maken ..liefs met mysterieuze beelden die net
  zo mysterieus zijn als het brein van de mens die dit allemaal bedenkt…

  4 likes
 • Kalki schreef:

  Wij worden 40 jaar lang door de schaduwregering aangevallen, hebben we vele centra die in diensten van rampenbestrijding stonden moeten opofferen.

  4 likes
 • Kalki schreef:

  De schaduwregering kan zich beter collectief teleporteren.

  1 likes
  • Plien schreef:

   Kalki, denk je nu echt dat Rutte en al die andere pluche roeptoeteraars in Den haag dit land besturen? Het bedrijfsleven bepaalt alles. Denktanks hebben veel macht . Even verder nadenken en je weet hoe de soap in elkaar steekt.

   3 likes
 • Kalki schreef:

  De schaduwregering heeft hier in dit misselijk makende land macht om rampenbestrijdingscentra te vernietigen.

  1 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  intimidatie

  Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

  Wist je dat het erg gevaarlijk is ...

  >