Buitenaards

Stamoudste deelt uitzonderlijk verhaal over ‘sterrenwezens’ die neerstortten in zijn reservaat. Lees het hier

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emeritus hoogleraar Ardy Sixkiller Clarke van de Montana State University heeft gedurende het grootste deel van haar carrière gewerkt met indianen.

De opmerkelijke verhalen die ze in de loop der jaren heeft verzameld, heeft ze gebundeld in het boek ‘Encounters With Star People, Untold Stories of American Indians’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dr. Clarke merkte op dat indianenstammen uit North Dakota, South Dakota, Wyoming, Idaho, de Northern Plains en Montana talloze verhalen over UFO’s te vertellen hebben.

Cilindervormig

Een gerespecteerde stamoudste uit de Northern Plains, genaamd Harrison, vertelde haar hoe zijn opa in 1945 aan boord van een ruimteschip was geweest.

Het schip was op 17 april 1945 in de buurt van diens ranch neergestort. “Het was cilindervormig, en ongeveer 10 meter breed en bijna 20 meter lang,” zei Harrison.

In eerste instantie dacht zijn opa dat er een aardbeving had plaatsgevonden, tot hij het schip zag. Pas na een week durfde hij het object te benaderen.

In het schip, dat leek te zijn voorzien van een soort hiërogliefen, trof hij 14 wezens aan, langer dan mensen en heel erg wit. Hij bood hen vlees aan, maar dat aten ze niet.

Duizenden jaren

“Ze hadden lange, dunne vingers, veel langer dan die van mensen,” zei Harrison. “Hun haar was wit. Het leek alsof er een soort halo om hun hoofd hing. Soms leken het wel engelen uit de Bijbel.”

De wezens droegen volgens zijn opa een lichtgroen pak dat waterafstotend was.

Ze maakten hem duidelijk dat hun schip onderdeel uitmaakte van een groter schip dat in een baan om de aarde draaide.

Ze waren volgens zijn opa al duizenden jaren op aarde om te observeren.

Plaatjesmachine

In hun schip lieten ze hem beelden van hun thuisplaneet zien. In die tijd waren er nog geen moderne computers, dus hij sprak van een ‘plaatjesmachine’.

Hij zag een planeet zonder vegetatie waar men onder de grond leefde.

Zijn opa vertelde hem dat de ‘sterrenwezens’ ongeveer vijf maanden overleefden in hun schip voordat ze werden gered door een ander schip.

Dam

Hij zei dat het geniekorps van het Amerikaanse leger twee jaar later het gebied kwam inspecteren. Het leger nam het gebied in beslag en zette het af.

Het bouwde er vervolgens een dam en liet de plek waar het schip was neergestort onder water lopen.

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
4 jaren geleden

Legitiem verhaal.

Tijdens een astraal reisje ben ik ook aan boord geweest en die hiërogliefen die opa indiaan heeft gezien, lijkt nog het meest op oud Hebreeuws. Verder waren de gangen verlicht met een paars/violet licht. De bewoners van dat schip lijken op mensen en zijn inderdaad groter. 2 a 2,5 meter. De gewaden die ze droegen waren zeer verfijnd.

Vanuit een capsule werd ik weer terug in mijn lichaam geschoten en werd badend in het zweet wakker in bed.

Gea Breuker
Gea Breuker
4 jaren geleden

Nou, ja, duikpak aan trekken en zoeken dan? Of is het gebied nog steeds afgezet? Dacht dat reservaten onder native American toezicht stonden, waar ze het volledige recht hebben. Hoe dan ook, mw. Clarke heeft hier een link al jaren in handen, en ‘we’ gaan niet op zoek naar de ufo? Zo jammer he, dat dit soort academici ons weer de worst voorhangen, de fantasie in leven houden maar geen oplossing bieden. Als je eenmaal dat patroon door hebt, vallen ze allemaal door de mand; fiction, en niets meer.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Inmiddels zijn we vele tientallen jaren verder en zijn er nu minstens vier soorten buitenaardsen geinfiltreerd op Aarde, naast de soorten die zich ook nog eens aandienen van buiten de Aarde; te samen zouden zij schoonmaak acties moeten ondernemen op al die krankzinnige demonen en satanisten die er op uit zijn grotendeels de mensheid en infrastructuren op Aarde te vernietigen.

Kees Chinees
Kees Chinees
4 jaren geleden

Goed verhaal doe ik helemaal niks mee.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x