Homepagina » Paranormaal » Magie bestaat echt. Deze psycholoog probeert het taboe op paranormale activiteit te doorbreken
Magie bestaat echt. Deze psycholoog probeert het taboe op paranormale activiteit te doorbreken

Magie bestaat echt. Deze psycholoog probeert het taboe op paranormale activiteit te doorbreken

The Times of Israel sprak met psycholoog Dean Radin over zijn boek ‘Real Magic’, waarin hij stelt dat paranormale activiteit echt bestaat.

De 66-jarige Radin heeft de afgelopen vier decennia onderzoek gedaan naar bewustzijn, waaronder paranormale vermogens zoals telepathie, remote viewing, in de toekomst kijken en het effect van intentie op wereldgebeurtenissen.

Hij werkte voor Bell Labs, de Princeton University, verschillende gerenommeerde denktanks en een topgeheim overheidsprogramma over ‘paranormale spionage’.

Aandacht en intentie

Magie bestaat in het moderne leven, betoogt Radin, toevoegende dat deze magie een natuurlijk aspect van de realiteit is waar we allemaal uit kunnen putten.

Het draait allemaal om aandacht en intentie, stelt hij. De uitkomst wordt bepaald door vier factoren: overtuiging, verbeelding, emotie en duidelijkheid.

Tijdens één van zijn onderzoeken richtte Radin zich op 25 verschillende ervaringen die worden omschreven als paranormaal.

Geheel verboden

Tot 94 procent van de respondenten bleek tenminste acht van deze 25 fenomenen te hebben ervaren.

Zelfs wetenschappers en ingenieurs claimden zeven van de 25 te hebben ervaren.

“Je zou verwachten dat deze dingen bestudeerd worden, maar het is geheel verboden om dat te doen tenzij je onderzoek doet naar ‘geloof’,” zei Radin.

Taboe

Een klassieke definitie van taboe, aldus de psycholoog. Niet mogen praten over bepaalde dingen waarvan iedereen weet dat ze bestaan.

Binnen de academische wereld zouden we academische vrijheid moeten hebben, maar dat is duidelijk niet het geval, merkte hij op.

[Times of Israel]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mike schreef:

  Men mag hier geen onderzoek naar doen omdat er in occulte kringen al duizenden jaren misbruik van gemaakt wordt. De figuren in die kringen willen hun voorsprong niet kwijt.

  Op het moment dat de bevolking weet hoe ze op een positieve wijze tegenwicht moet bieden tegen het energiewerk van de negatieve figuren zal de balans terugkeren naar de positieve kant.

  Het is vooral de onderste laag in onze atmosfeer die men op een negatieve manier beinvloed middels satanische rituelen. Ook onze emoties dragen eraan bij. Daarom worden die via religies, politiek en berichten in de media in een negatieve trilling gehouden.

  Ook staan er overal in de wereld monumenten die in een negatieve trilling worden gehouden.

  Piramides, obelisken, cathedralen, fontijnen, triomfbogen, vijvers, kastelen, slachthuizen e.d.zijn daar voorbeelden van. Vaak staan deze ook op Ley-lijnen, zodat men direct veel invloed kan uitoefenen op de trilling van de aarde.

  In Elitaire kringen weet men hier van. Om die reden staan hun paleizen ook vaak op deze lijnen. Veel paleizen zijn bewust gebouwd op kruispunten van twee of zelfs drie Ley-lijnen.

  • Neimheid schreef:

   Helaas…er klopt heel veel van wat je zegt ….die negatieve plekken worden/zijn!! nu omgezet ….naar positieve energie
   @charlotdeman Twitter account en facebook
   Zij is de enige op de wereld die de totale negatieve energie kan verwijderen en omzetten in positieve energie.
   De mensen verdienen het te weten dat zij bestaat.

 • onbekend schreef:

  Men mag hier geen onderzoek naar doen omdat er in occulte kringen al duizenden jaren misbruik van gemaakt wordt.
  Welke occulte kringen zijn dat dan?

 • Marc schreef:

  @onbekend, slaap rustig verder en probeer vooral niet zelf na te denken…

 • pietje schreef:

  Skull and bones Amerika waar de meeste presidenten aan meedoen zeker de bushes (bastards) zo zijn er nog veel meer !

 • Frans2 schreef:

  [ Radin heeft de afgelopen vier decennia onderzoek gedaan ]
  [ maar het is geheel verboden om dat te doen ]

  Waarom is hij dan al 40 jaar niet opgepakt en aangeklaagd?

  Wedden dat het helemaal niet verboden is dat soort onderzoek te doen?
  Maar niemand op de universiteit wil gewoon zijn kostbare geld en tijd aan dit soort onzin verspillen.

  • Zonnemax schreef:

   Het probleem is dat alles alleen nog maar om korte termijn tijd en geld draait. Er wordt helemaal niet meer verder gedacht dan het korte gewin, helaas ook op de universiteiten. De laatste generaties mensen zijn volledig gehersenspoeld in het “markt economisch denken”. De hele maatschappij is er van doordrenkt en de meesten zien het belachelijke ervan niet eens meer.

   En dat in een tijd waarin er (voor normale mensen) genoeg overvloed kan zijn als de verdeling van de materiële welvaart beter plaatsvindt. Waardoor mensen niet meer in de overlevingsstand hoeven te staan maar werkelijk creatief kunnen denken, voelen en doen.

   En ondanks dat zijn er gelukkig nog genoeg mensen die weten dat “vermogens zoals telepathie, remote viewing, in de toekomst kijken en het effect van intentie” werkelijk zijn. Geen magie maar gewoonweg iets wat iedere mens in meer of mindere mate bezit.

  • Berend schreef:

   Grijp je kans Frans2
   Laat zien wat je in huis hebt.

 • egetal schreef:

  magie en het paranormale zijn twee totaal verschillende dingen.

 • Marduk's Revenge schreef:

  hier zijn ze doodsbang van dat je je kennis hieruit haalt, mooie docu 20min ong
  Voor de spirituele mediterende mensen op de site, Occulte wereld is niet enkel slecht het zijn dé freemasons, ilumminaten die het Occulte kwaadaardig aan de mens geven

  The Akashic Records: A Source of Unlimited Knowledge

  https ://www.youtube.com/watch?v=PQsrtftooTE

 • RayOfLight schreef:

  Meditatie en Spiritualiteit is de sleutel ! Dit heeft niets met geloof te maken. Gewoon je ogen dicht doen zorgt er al voor dat je hersenen in een andere bewustzijns toestand terecht komen (Alphastate). De hersenen zijn dan in staat om beter te ontvangen. Dit is niet moeilijk maar het is ‘not done’ in het moderne westen. Door een aantal malen per dag je ogen dicht te doen voor enkele minuten leren je hersenen met het hogere zelf te communiceren. Als er eenmaal een verbinding is dan kan het zijn dat er informatie door komt. Belangrijk is het dan om niet door te slaan. Veel mensen haken af op dit punt , vinden zichzelf een medium , helderziende of zelfs profeet. Als je echter het ego (dat oorzaak van dit effect is) ignoreert kan er uiteindelijk controle over de realiteit ontstaan die het best als magisch kan worden omschreven.

 • Hawks schreef:

  Dean Radin: ik zou zeggen, maak een afspraak met James Randi en claim je miljoen dollars.

 • x

  Check Also

  Zelfs psychologische placebo's werken. Verbaas je over de kracht van gedachten

  Zelfs psychologische placebo’s werken. Verbaas je over de kracht van gedachten

  Placebo’s werken niet alleen bij medische behandelingen, ...

  Meer dan 20 jaar maakte de CIA in het diepste geheim gebruik van paranormale vermogens. Deze documentaire doet alles uit de doeken

  Meer dan 20 jaar maakte de CIA in het diepste geheim gebruik van paranormale vermogens. Deze documentaire doet alles uit de doeken

  Meer dan 20 jaar maakte de CIA ...

  >