Paranormaal

Magie bestaat echt. Deze psycholoog probeert het taboe op paranormale activiteit te doorbreken

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

The Times of Israel sprak met psycholoog Dean Radin over zijn boek ‘Real Magic’, waarin hij stelt dat paranormale activiteit echt bestaat.

De 66-jarige Radin heeft de afgelopen vier decennia onderzoek gedaan naar bewustzijn, waaronder paranormale vermogens zoals telepathie, remote viewing, in de toekomst kijken en het effect van intentie op wereldgebeurtenissen.

Hij werkte voor Bell Labs, de Princeton University, verschillende gerenommeerde denktanks en een topgeheim overheidsprogramma over ‘paranormale spionage’.

Aandacht en intentie

Magie bestaat in het moderne leven, betoogt Radin, toevoegende dat deze magie een natuurlijk aspect van de realiteit is waar we allemaal uit kunnen putten.

Het draait allemaal om aandacht en intentie, stelt hij. De uitkomst wordt bepaald door vier factoren: overtuiging, verbeelding, emotie en duidelijkheid.

Tijdens één van zijn onderzoeken richtte Radin zich op 25 verschillende ervaringen die worden omschreven als paranormaal.

Geheel verboden

Tot 94 procent van de respondenten bleek tenminste acht van deze 25 fenomenen te hebben ervaren.

Zelfs wetenschappers en ingenieurs claimden zeven van de 25 te hebben ervaren.

“Je zou verwachten dat deze dingen bestudeerd worden, maar het is geheel verboden om dat te doen tenzij je onderzoek doet naar ‘geloof’,” zei Radin.

Taboe

Een klassieke definitie van taboe, aldus de psycholoog. Niet mogen praten over bepaalde dingen waarvan iedereen weet dat ze bestaan.

Binnen de academische wereld zouden we academische vrijheid moeten hebben, maar dat is duidelijk niet het geval, merkte hij op.

[Times of Israel]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
3 jaren geleden

Men mag hier geen onderzoek naar doen omdat er in occulte kringen al duizenden jaren misbruik van gemaakt wordt. De figuren in die kringen willen hun voorsprong niet kwijt.

Op het moment dat de bevolking weet hoe ze op een positieve wijze tegenwicht moet bieden tegen het energiewerk van de negatieve figuren zal de balans terugkeren naar de positieve kant.

Het is vooral de onderste laag in onze atmosfeer die men op een negatieve manier beinvloed middels satanische rituelen. Ook onze emoties dragen eraan bij. Daarom worden die via religies, politiek en berichten in de media in een negatieve trilling gehouden.

Ook staan er overal in de wereld monumenten die in een negatieve trilling worden gehouden.

Piramides, obelisken, cathedralen, fontijnen, triomfbogen, vijvers, kastelen, slachthuizen e.d.zijn daar voorbeelden van. Vaak staan deze ook op Ley-lijnen, zodat men direct veel invloed kan uitoefenen op de trilling van de aarde.

In Elitaire kringen weet men hier van. Om die reden staan hun paleizen ook vaak op deze lijnen. Veel paleizen zijn bewust gebouwd op kruispunten van twee of zelfs drie Ley-lijnen.

onbekend
onbekend
3 jaren geleden

Men mag hier geen onderzoek naar doen omdat er in occulte kringen al duizenden jaren misbruik van gemaakt wordt.
Welke occulte kringen zijn dat dan?

Marc
Marc
3 jaren geleden

@onbekend, slaap rustig verder en probeer vooral niet zelf na te denken…

pietje
pietje
3 jaren geleden

Skull and bones Amerika waar de meeste presidenten aan meedoen zeker de bushes (bastards) zo zijn er nog veel meer !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x