Mens en Dier

Medische apartheid: Britse gezondheidsminister hint op voortrekken gevaccineerden

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Woensdag werd in het Britse parlement gedebatteerd over een voorstel om de versoepelingen uit te stellen. Tijdens het debat vroeg parlementslid Liam Fox aan minister van Volksgezondheid Matt Hancock hoeveel mensen in het ziekenhuis terechtkomen die zijn uitgenodigd voor de coronavaccinatie, maar ervoor hebben gekozen om zich niet te laten vaccineren.

Interessant genoeg zei Hancock dat een vijfde van de coronapatiënten die de afgelopen week zijn opgenomen in het ziekenhuis gevaccineerd is. De minister suggereerde dat de overheid voorrang moet geven aan mensen die nog geen vaccinatie aangeboden hebben gekregen en dat mensen die het vaccin hebben geweigerd op de tweede plaats komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Ik denk dat er een wezenlijk verschil zit tussen de verantwoordelijkheid van de overheid om een vaccin aan te bieden aan alle volwassenen… en de verantwoordelijkheid die we hebben als iemand het vaccin nog niet aangeboden heeft gekregen, is groter dan de verantwoordelijkheid die we hebben als we een vaccin hebben aangeboden, maar iemand heeft ervoor gekozen om het niet te nemen. En er zit een wezenlijk verschil tussen die twee situaties,” aldus minister Hancock.

In deze situatie krijgen de ongevaccineerden de schuld van ‘de druk op de zorg’ of het ‘in gevaar brengen van zorghelden’. Ze zouden worden weggezet als onverantwoordelijk en minder zorg of helemaal geen zorg krijgen, of tegen extra betaling.

En de parlementsleden vertrokken geen spier.


[OffGuardian]

4.7 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 jaren geleden

Spike-Eiwit rondstrooiende Gevaccineerden zijn de Lepralijders van morgen…En vormen een groot Besmettingsgevaar voor ALLE Ongevaccineerden….COVID-19 is dan misschien een nare Griep maar de “Vaccins” zijn de Pest!

Annette
Annette
3 jaren geleden

O.k. Een duidelijk verhaal. Deze minister van Volks(on)gezondheid zegt het dus “loud and clear”: als jij niet meewerkt aan je directe of indirecte ondergang hoef je niet meer te rekenen op de gezondheidszorg. Deze “devil”, niet eens meer in disguise, maar openlijk, werkt dus mee aan de apartheid.
En dan wel al jaren lang openlijk keihard roepen, dat er niet gediscrimineerd mag worden. Joodse mensen, donkere mensen hebben dit al meer dan genoeg meegemaakt. Daar komt nu een nieuwe groep bij: mensen die onder geen beding mee willen doen met dit levensgevaarlijke experiment.
Ik mag hopen dat ze ook in Engeland inmiddels een groep artsen hebben, die er straks zijn voor de ongevaccineerden. Dat is in Nederland inmiddels al het geval. Denk aan “Keuzevrijbijmij”. Daar zal je je straks op moeten richten. In een ziekenhuis willen mijn man en ik sowieso niet meer terechtkomen. Daar heb ik mijn vertrouwen al in verloren.
Het enige wat ons overblijft is keihard bij ons standpunt blijven. Als je niet wilt veranderen in een wezenloze zombie, zal je je lichaam en geest met hand en tand moeten blijven verdedigen. Letterlijk tot de laatste snik.

ster
ster
3 jaren geleden

Ik sterf nog liever dan ik nog in het ziekenhuis beland met de risco door een te overijvige zuster of broeder een spuit te krijgen. Mijn keuze. Dus voor mij hoeven ze niet bang te zijn dat ik hun bed gebruik. Prettige dag nog overheid! Ik wacht wel op ziekenhuizen die special zijn voor wappies.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 jaren geleden

Ze blijven maar wanhopig proberen om bij iedereen die Spuit erin te Rammen…koste wat het kost…Volgens mij klopt er ook helemaal geen reet van al die Prik-Statistieken…dezelfde B*llshit als met die Corona-Statistieken, Corona-Doden, Vaccinatiepaspoorten, Toegangstesten, Mondkapjes, Avondklokken & Lockdowns…Allemaal onderdeel van een Agenda die hélémáál NIKS te maken heeft met Corona…Uiteindelijk is dit hele COVID-19 Circus niets meer dan een triest stukje manipulatieve Mind-Control enkel & alleen bedoeld om het Kuddegedrag te stimuleren…onder het mom van: Als er één Hersenloos Schaap over de Dam is, volgen er meer…

Boycot gewoon al die COMPLETE ONZIN…dan is het spel gauw afgelopen voor die Nazis & Landverraders…Gewoon een PARALLELE SAMENLEVING creëeren voor Ongevaccineerden is altijd nog een goed alternatief…Laat al die Gevaccineerden maar lekker Spike-Eiwitten uitwisselen met elkaar…

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x