Mens en Dier

‘Mijn oma van 93 is vanochtend overleden. Een paar dagen na de tweede vaccinatie’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ziekenhuis- en verpleeghuismedewerkers die ik heb leren kennen, vertellen allemaal hetzelfde: ongeveer een derde wordt ernstig ziek van het vaccin en er heerst een angstcultuur binnen de zorg, schreef publicist en vlogger Sietske Bergsma zaterdag op social media.

Het bericht maakte veel reacties los. Twitteraar Rip van Winkel reageerde: “Mijn oma van 93, dementerend, maar redelijk fit en blij, is vanochtend overleden. Een paar dagen na de tweede vaccinatie. Ze was niet de enige op de afdeling. De verpleger zei dat hij het niet eerder meegemaakt had dat vijf dementerenden zo kort na elkaar overleden aan hun ziekte.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Hij benadrukte echter dat het niets met de vaccinatie te maken had, maar alles met de dementie. Waarom mijn in januari positief geteste oma gevaccineerd moest worden, wist hij niet. Protocol, had de arts hem verteld,” voegde Van Winkel toe.

Bericht gedeeld door arts

“Ik heb moeite met het vaccinatiebeleid. Zeker bij een kwetsbaar iemand die positief getest is en er met milde klachten doorheen kwam. En bovendien in een afgesloten ruimte woonde,” aldus Van Winkel.

Arts Jannes Koetsier wilde het bericht gisteren retweeten, maar plaatste het per ongeluk als tweet. “Sorry, was niet mijn oma. Had een retweet moeten zijn. Was afgeleid,” licht de arts toe.

vaccin
Beeld: Screenshot Twitter

Koetsier heeft kritiek op het coronabeleid van Rutte cum suis. Hij vindt het ‘wetenschappelijk bezien disproportioneel en onlogisch’. “De grote vraag is natuurlijk waarom de regering doorgaat met dit zinloze beleid.”

Hij staat ook sceptisch tegenover het coronavaccin. “Vaccins tegen Sars-CoV-2 werden niet getest op relevante uitkomstmaten zoals ziekenhuisopname, opname op de IC of overlijden. Risicopatiënten die er het meest baat bij zouden kunnen hebben, zijn niet of nauwelijks geïncludeerd in de onderzoeksgroepen die in de trials onderzocht werden. De bijwerkingen op de lange termijn zijn uiteraard nog niet getest gezien de recente start van het fase 3-onderzoek.”

Experiment op de hele wereldbevolking

“Feitelijk is de fase 3-trial nog gaande, maar nu dus eigenlijk als een experiment op de hele wereldbevolking. Iets dergelijks is nog nooit eerder gebeurd met een nieuw medicijn of vaccin. Bovendien is er nooit eerder gevaccineerd met behulp van genetisch materiaal, mRNA, als werkzame stof. En dat voor een virale luchtweginfectie die niet ernstig is behalve voor een beperkte risicogroep. Wat een pandemie-verklaring door de WHO al niet teweeg kan brengen.”

De arts merkte op dat in het Pfizer-vaccin polyethyleenglycol (PEG) zit, een hulpstof die ‘nog niet eerder in vaccins gebruikt is’. “Hiermee wordt sinds circa 10 jaar met wisselend resultaat geëxperimenteerd met als doel om medicatie langer in het lichaam vast te houden. PEG is echter een stof waarvoor mensen overgevoelig kunnen zijn of worden met nare auto-immuunreacties zoals anafylactische shock tot gevolg.”

4.7 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ben de Belazerde
Ben de Belazerde
2 jaren geleden

Allemaal door onderliggend lijden! Behalve bij een Covid overlijden, dan is het aan Covid! Dan praat men niet over onderliggende ziekten! Maar net hoe de wind waait en wat goed is voor het grote plan!!

Jacky
Jacky
2 jaren geleden

De regering gaat hiermee door omdat dat bij het plan hoort. Nooit gehoord van THE GREAT RESET????
Of BUILD BACK BETTER???

De wereldbevolking moet terug gebracht worden van ongeveer 6,7 miljard naar een half miljard.

Kijk maar eens naar onderstaande link. Dan weet je wat je te wachten staat.

https://www.stopworldcontrol.com/nl/reset/

Dit is het eerste deel. Het tweede is nog in de maak.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Volgens de reguliere media is dat maar een kleinigheidje maar ondertussen wel met vol trots vermelden dat wanneer artsen HCQ voorschrijven dat zij worden beboet door de inspectie.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/507322126/live-boete-voor-arts-die-hydroxychloroquine-voorschrijft
Ik kan een ding verklappen dat als een arts – indien nodig mij van een bewezen succesvolle behandeling met HCQ onthoudt ik die arts tot in de hel zal vervolgen of zal laten vervolgen.
Ik kan hier echt pislink om worden maar de schapen vinden dit kennelijk normaal.

Waldemar
Waldemar
2 jaren geleden

Moord met voorbedachte rade van fysiek gezonde ouderen.
Ze mogen er niet mee wegkomen.
Straks roepen ‘Wir haben es nicht gewusst’

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x