Buitenaards

Sterrenkindschedel heeft uniek genetisch profiel (video)

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De sterrenkindschedel is een unieke 900 jaar oude schedel die in de jaren dertig in Mexico is gevonden.

De Amerikaanse onderzoeker Lloyd Pye werd gevraagd om onderzoek te doen naar de ongewone vorm en eigenschappen van de schedel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Pye raakte er al snel van overtuigd dat het geen menselijke schedel betrof. Hij liet de resten uitvoerig onderzoeken en kwam onder meer tot de ontdekking dat de schedel een stuk lichter en steviger is dan een menselijke schedel. De slijtage aan de tanden laat zien dat het geen schedel van een kind is geweest. Daarnaast blijven vezels in de botmatrix nog altijd een mysterie.

Het team van Pye sloot uit dat de schedel misvormd is. Hij presenteerde de wetenschappelijke gemeenschap een genetisch profiel dat nog nooit eerder op aarde was gezien. Pye deelt zijn bevindingen en gaat in op zijn onderzoek naar dit ongewone artefact.

Lloyd Pye is vooral bekend geworden vanwege zijn boek Everything You Know Is Wrong. Pye ondervindt naar eigen zeggen veel weerstand van de reguliere wetenschap. Hij vergelijkt de gestage acceptatie van buitenaards leven met de manier waarop mensen ooit beseften dat de aarde niet het middelpunt van het universum is.

Bron: YouTube/openmindstv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skyhigh
Skyhigh
10 jaren geleden

De natuur kent vreemde uitschieters en dit zogenaamde ‘sterrekind’ is daar één van. Ga het dus niet associëren met een buitenaardse levensvorm. Het feit dat de schedel tandslijtage vertoont, is een evidente menselijke eigenschap. Aliëns hebben geen mond, laat staan tanden.

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

[quote name=”Skyhigh”]De natuur kent vreemde uitschieters en dit zogenaamde ‘sterrekind’ is daar één van. Ga het dus niet associëren met een buitenaardse levensvorm. Het feit dat de schedel tandslijtage vertoont, is een evidente menselijke eigenschap. Aliëns hebben geen mond, laat staan tanden.[/quote]
In volle overtuiging zegt u Aliëns hebben geen tanden of mond.Dus Aliëns hebben geen voeding nodig, is wat u eigenlijk zegt.Bovendien zegt u het met zoveel overtuiging,dat u kennis heeft moeten maken met Aliëns, wat ik dus zeer betwijfel.In uw ogen leven Aliëns dus van lucht.U heeft mij even fijn laten lachen waarvoor mijn dank.

De Tandarts
De Tandarts
10 jaren geleden

En jij weet dit want je buurman is een grey?

Paquita
Paquita
10 jaren geleden

[quote name=”Dondervogel”][quote name=”Skyhigh”]De natuur kent vreemde uitschieters en dit zogenaamde ‘sterrekind’ is daar één van. Ga het dus niet associëren met een buitenaardse levensvorm. Het feit dat de schedel tandslijtage vertoont, is een evidente menselijke eigenschap. Aliëns hebben geen mond, laat staan tanden.[/quote]
In volle overtuiging zegt u Aliëns hebben geen tanden of mond.Dus Aliëns hebben geen voeding nodig, is wat u eigenlijk zegt.Bovendien zegt u het met zoveel overtuiging,dat u kennis heeft moeten maken met Aliëns, wat ik dus zeer betwijfel.In uw ogen leven Aliëns dus van lucht.U heeft mij even fijn laten lachen waarvoor mijn dank.[/quote]
Sorry Dondervogel, maar Skyhigh heeft niet geheel ongelijk. In de vele stukken en boeken die ik gelezen heb over buitenaardsen wordt vermelding gemaakt van het feit dat zij geen spijsverteringssysteem hebben zoals wij (mensen, dus), dus in uw bewering: “In uw ogen leven aliëns dus van lucht” zit veel waarheid opgesloten. Verder is het zo dat er op deze aarde “Breatharians” zijn, mensen die heel lang zonder voedsel en drank kunnen leven (op de website van Lilou Mace: http://www.juicylivingtour.com – van februari 2012 – is daarover een interessante video te zien). Zoals de naam al impliceert, leven zij (min of meer) van de lucht.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x