UFO

UFO’s in de ruimte: geheime beelden NASA-missies (video)

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Met de camera’s aan boord van spaceshuttles van NASA zijn geregeld onbekende vliegende objecten vastgelegd.

Ook is er in het geheim onderzoek gedaan naar de opnames die tijdens ruimtemissies zijn gemaakt met de digitale videocamera’s van spaceshuttles.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Martyn Stubbs verzamelde in vijf jaar tijd meer dan 2500 uur beeldmateriaal van ruimtevluchten die door NASA zijn uitgevoerd. Sommige beelden tonen UFO’s die naar het lijkt worden bestuurd door een bepaalde intelligentie.

Zo nu en dan melden ruimtevaarders een onverklaarbaar verschijnsel als ze uit het raampje kijken. Vaak kan er geen sluitende verklaring voor worden gevonden. Gordon Cooper was één van de astronauten die de gedachte voedde dat de overheid UFO-meldingen verdonkeremaant. “Ik denk dat heel wat overheidsmensen in grote verlegenheid zitten om de waarheid naar buiten te brengen,” schreef hij in zijn autobiografie. “Ze weten dat het ooit zal gebeuren, en ik weet dat ook. Amerika heeft het recht zoiets te weten.”

Daarnaast zou NASA geregeld zijn betrapt op het bewerken van een foto met Photoshop om toe te dekken dat we niet alleen zijn in het universum. Zo zorgde een filmpje over de Cassini-sonde in 2010 voor deining op internet. De video wilde aantonen dat een beeld van Saturnusmanen Dione en Titan werd bewerkt met Photoshop voordat het werd toegevoegd op de website van NASA.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
10 jaren geleden

NASA rommelt met beeld en geluid materiaal. Waarom zouden ze alleen UFO’s verwijderen. Hier zijn officiële NASA foto,s van de maanlandingen. rond 2000 zijn deze foto’s nog gebruikt door het historisch Apollo foto archief ALSJ dat op de NASA website draait. Nu als je de tijd neemt, want het zijn honderden foto’s, dan zul je zelf snel tot de conclusie komen dat er niks van klopt. De foto’s starten in 1969 met Apollo 11. Zeker wanneer je de foto’s vergelijkt met de foto’s die ze vandaag laten zien in het ALSJ. Het heeft er alle schijn van dat de foto’s niet op de maan zijn gemaakt, zoals ook NASA insiders vandaag de dag ook zeggen. Wakker worden want als de maan foto’s niet echt zijn dan zal dat de Pandoravdq9y box openen, voor UFO onderzoekers.
http://www.awe130.com/index.php/apollo-mission-photos.html

Linda
Linda
10 jaren geleden

Het is onderhand wel duidelijk: ufo’s bestaan, klaar. En wij zijn tot nu toe, of tot voor kort, onthouden van dit feit.
Waar ik maar geen antwoord op kan vinden is: welk belang hebben ze erbij het voor ons verborgen te houden.
Ik zou denken dat het toch in feite een onbeheersbaar verschijnsel is, wat je op foto’s nog weg kan poetsen etc. Maar wat schieten ze ermee op??? Worden wij intelligenter als wij dit weten? Wat heeft het hun de afgelopen decennia opgeleverd dat wij van niets wisten? Ik kom er niet uit.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Ook met de Viking missie die in 1976 op Mars is geland is iets niet pluis. Tientallen Nieuws artikelen die zeggen dat NASA waarschijnlijk leven op Mars heeft ontdekt. Zo snel als het in de kranten verscheen was het ook weer verdwenen om nooit meer gelezen te worden. Heeft NASA in 1976 al leven op Mars ontdekt?
http://awe130.com/index.php/15-news-articles/28-new-articles-dutch-1976.html

Ahura Mazda
Ahura Mazda
10 jaren geleden

[quote name=”Linda”]Het is onderhand wel duidelijk: ufo’s bestaan, klaar. En wij zijn tot nu toe, of tot voor kort, onthouden van dit feit.
Waar ik maar geen antwoord op kan vinden is: welk belang hebben ze erbij het voor ons verborgen te houden.
Ik zou denken dat het toch in feite een onbeheersbaar verschijnsel is, wat je op foto’s nog weg kan poetsen etc. Maar wat schieten ze ermee op??? Worden wij intelligenter als wij dit weten? Wat heeft het hun de afgelopen decennia opgeleverd dat wij van niets wisten? Ik kom er niet uit.[/quote]

als eerste te beginnen met vrije energie.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x