Homepagina » Het Complot » Stil verzet – ‘gratis gas, water en licht’
Stil verzet, SOPN

Stil verzet – ‘gratis gas, water en licht’

Een volksbeweging, zo noemt voorzitter Anton Teuben (63), de SOPN. De Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland vindt zijn oorsprong in het gelijknamige persbureau dat hij tien jaar geleden oprichtte.

Veel mensen voelen zich beduveld, zegt hij. Er is sprake van informatieverwarring, met dank aan de media.

“Het ontbreekt aan transparantie. Samen met de duizenden wetenschappers, deskundigen en geïnteresseerden die bij ons zijn aangesloten, proberen we mensen in beweging te krijgen. En op basis van eerlijke, traceerbare informatie het besef te laten doordringen dat ze afhankelijk zijn gemaakt van een systeem.”

Schaamte

Het huidige systeem bedriegt mensen of het nu gaat over economie, gezondheidszorg, energie of werkgelegenheid. Angst, schaarste en schaamte houden mensen op hun plek, betoogt Anton.

“Maar er is overvloed! Alleen wordt veel informatie, bijvoorbeeld over alom aanwezige nulpuntenergie, bewust geheim gehouden. Deze crisis laat echter zien dat de elite krampachtig probeert vast te houden aan een systeem dat volledig aan het imploderen is. Er is nu sprake van een bewustzijnsverandering. Mensen willen zelf weer de regie voeren. Het einde van de apathie komt in zicht.”

Schone lei

Anton Teuben spreekt van een kentering. Na tien jaar te zijn tegengewerkt door instanties, de vakbeweging incluis, en de politiek ziet hij de volgende tien jaar hoopvol tegemoet.

Mensen komen in opstand, voorspelt hij. Hij pleit voor een schone lei. “Een basisinkomen, gratis nutsvoorzieningen, schone landbouw, talentontwikkeling vanaf jonge leeftijd en werk dat daaruit voortvloeit in plaats van onzinbaantjes – dat past bij een nieuwe ordening. Financiering? Alle bureaucratie en overbodige instituties afschaffen. Een kwestie van tijd.”

Bron: FNV B Magazine

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Over 10 jaar zal die nulpuntenenergie toch wel flink groot zijn geworden ?? En dan is de wereld heel anders als dat eenmaal gewoon is geworden. Wat denkt u ??

karel Appel
karel Appel
9 jaren geleden

als je alle steun aan banken afschaft en zelf je munt in handen hebt is een basisinkomen voor iedereen spotgoedkoop. v

Phoenix
Phoenix
9 jaren geleden

De bewustwording onder de mensen bewijst zich o.a. door het toenemende aantal klokkenluiders en (ex) hooggeplaatsten welke “het volk” informeren over hoe dingen werkelijk in elkaar zitten.
Dit geeft vanzelf een sneeuwbal effect waartegen een klein clubje elite zich niet meer in stant kan houden.
Oude tijden vergaan, de nieuwe tijden in een nieuwe wereld breken aan.

pacito
pacito
9 jaren geleden

Teuben heeft de uitgavenkant aardig beschreven, nu wil ik ook de inkomstenkant zien.

x

Check Also

booster

Man (77) wordt onwel na boosterprik en overlijdt in LUMC: ‘Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand hoor!’

Dinsdagochtend is een 77-jarige man onwel geworden ...

prik

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

Afgelopen week hadden bijna 6,5 miljoen volwassenen ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

40
0
We lezen graag je reactie!x