Homepagina » Het Complot » Stil verzet – ‘gratis gas, water en licht’
Stil verzet, SOPN

Stil verzet – ‘gratis gas, water en licht’

Een volksbeweging, zo noemt voorzitter Anton Teuben (63), de SOPN. De Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland vindt zijn oorsprong in het gelijknamige persbureau dat hij tien jaar geleden oprichtte.

Veel mensen voelen zich beduveld, zegt hij. Er is sprake van informatieverwarring, met dank aan de media.

“Het ontbreekt aan transparantie. Samen met de duizenden wetenschappers, deskundigen en geïnteresseerden die bij ons zijn aangesloten, proberen we mensen in beweging te krijgen. En op basis van eerlijke, traceerbare informatie het besef te laten doordringen dat ze afhankelijk zijn gemaakt van een systeem.”

Schaamte

Het huidige systeem bedriegt mensen of het nu gaat over economie, gezondheidszorg, energie of werkgelegenheid. Angst, schaarste en schaamte houden mensen op hun plek, betoogt Anton.

“Maar er is overvloed! Alleen wordt veel informatie, bijvoorbeeld over alom aanwezige nulpuntenergie, bewust geheim gehouden. Deze crisis laat echter zien dat de elite krampachtig probeert vast te houden aan een systeem dat volledig aan het imploderen is. Er is nu sprake van een bewustzijnsverandering. Mensen willen zelf weer de regie voeren. Het einde van de apathie komt in zicht.”

Schone lei

Anton Teuben spreekt van een kentering. Na tien jaar te zijn tegengewerkt door instanties, de vakbeweging incluis, en de politiek ziet hij de volgende tien jaar hoopvol tegemoet.

Mensen komen in opstand, voorspelt hij. Hij pleit voor een schone lei. “Een basisinkomen, gratis nutsvoorzieningen, schone landbouw, talentontwikkeling vanaf jonge leeftijd en werk dat daaruit voortvloeit in plaats van onzinbaantjes – dat past bij een nieuwe ordening. Financiering? Alle bureaucratie en overbodige instituties afschaffen. Een kwestie van tijd.”

Bron: FNV B Magazine

Gerelateerd:

 Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. Over 10 jaar zal die nulpuntenenergie toch wel flink groot zijn geworden ?? En dan is de wereld heel anders als dat eenmaal gewoon is geworden. Wat denkt u ??

  0 likes
 2. als je alle steun aan banken afschaft en zelf je munt in handen hebt is een basisinkomen voor iedereen spotgoedkoop. v

  0 likes
 3. De bewustwording onder de mensen bewijst zich o.a. door het toenemende aantal klokkenluiders en (ex) hooggeplaatsten welke “het volk” informeren over hoe dingen werkelijk in elkaar zitten.
  Dit geeft vanzelf een sneeuwbal effect waartegen een klein clubje elite zich niet meer in stant kan houden.
  Oude tijden vergaan, de nieuwe tijden in een nieuwe wereld breken aan.

  0 likes
 4. Teuben heeft de uitgavenkant aardig beschreven, nu wil ik ook de inkomstenkant zien.

  0 likes
 5. Denk dat een hele boel mensen het niet aankunnen. Aan de andere kant, is dat nu natuurlijk ook het geval. De overgangsfase zal traag zijn en vele dieptepunten kennen, denk ik. Maar we zullen ergens moeten beginnen. Ik ben voor.

  0 likes
 6. @Pacito
  Inkomen kant bestaat uit produceren wat we nodig hebben.

  @Karel
  We hebben geen banken nodig, wel een cooperatieve handelsorganisatie.

  Basisinkomen is inderdaad nodig, kan ook goedkoop en efficient ingeregeld worden. Alleen geloof ik niet in een onvoorwaardelijk basisinkomen, die is per definitie namelijk heel duur (in NL 8 miljoen mensen met de ene hand iets geven en met de andere hand met verhoogde belastingen in welke vorm dan ook dit weer afpakken).

  Groet,
  Hans

  0 likes
 7. [quote name=”pacito”]Teuben heeft de uitgavenkant aardig beschreven, nu wil ik ook de inkomstenkant zien.[/quote]
  Dit is weer zo een typisch staaltje van in hokjes denken, think outside the box.
  Alles is mogelijk.

  0 likes
 8. Viva la revolution!!

  0 likes
 9. quote: “Angst, schaarste en schaamte houden mensen op hun plek, betoogt Anton.”

  Maar denk ook aan de voedings- en dranken-industrie, die mensen drogeren met opium-achtige stoffen als suiker, gist, alcohol, GMO_tarwe, vage kleur-, geur- en smaakstoffen, het eten van vlees waar ook diverse chemische zooi in zit en zelfs de oorzaak is van het afwezig zijn van wereldvrede, en het IQ ondermijnen met spul als natriumfluoride, chemische troep in zeep, deodorant en cosmetica, en denk ook aan de waanzin via de 25+ vaccinaties waarmee men vanaf de geboorte de mensen volspuit, enz. enz.

  Leo, http://www.avoratio.nl

  0 likes
 10. [quote name=”pacito”]Teuben heeft de uitgavenkant aardig beschreven, nu wil ik ook de inkomstenkant zien.[/quote]
  De inkomstenkant bestaat uit aliens die geld bijdrukken.

  0 likes
 11. [quote name=”anneka”][quote name=”pacito”]Teuben heeft de uitgavenkant aardig beschreven, nu wil ik ook de inkomstenkant zien.[/quote]
  Dit is weer zo een typisch staaltje van in hokjes denken, think outside the box.
  Alles is mogelijk.[/quote]
  Pacito zit duidelijk nog vastgeroest in de ‘oude’ wereld…erg jammer. Probeer outside de box te denken, vriend.

  0 likes
 12. [quote name=”Leo”]quote: “Angst, schaarste en schaamte houden mensen op hun plek, betoogt Anton.”

  Maar denk ook aan de voedings- en dranken-industrie, die mensen drogeren met opium-achtige stoffen als suiker, gist, alcohol, GMO_tarwe, vage kleur-, geur- en smaakstoffen, het eten van vlees waar ook diverse chemische zooi in zit en zelfs de oorzaak is van het afwezig zijn van wereldvrede, en het IQ ondermijnen met spul als natriumfluoride, chemische troep in zeep, deodorant en cosmetica, en denk ook aan de waanzin via de 25+ vaccinaties waarmee men vanaf de geboorte de mensen volspuit, enz. enz.

  Leo, http://www.avoratio.nl[/quote%5D

  De meeste vredelievende natuurvolken eten vlees. Wel biologisch vlees natuurlijk. Dus in dat dogma trap ik niet. Dat is de hersenspoeling van vegetariers waarvan er een Hitler wel zo’n beetje de meest oorlogszuchtige persoon is in de geschiedenis. En de moordenaar van Pim Fortuin Volkert van der Graaf was ook een vegetarier.

  0 likes
 13. alleen jammer dat in Belgie zo geen partij bestaat, er was wel de partij vivant die destijds een poging die waagde om met een gegarandeerd inkomen een programma te verdedigen tijdens de verkiezingen, maar conservatief als Belgie is had ,niemand er oren naar en stemde men uiteindelijk voor de traditionele partijen, bang als ze zijn voor hun eigen hachje!!Belgieis er duidelijk niet klaar voor , maar er rest niet veel tijd meer voor de echte veranderingen er aankomen, dus wat mij betrefd voortmaken die handel!!

  0 likes
 14. Zolang ‘verbeteraars’ zullen spreken over verandering in termen van economie, c.q. betere en meer jobs, meer geld etc., zolang zal het ‘bullshit’ zijn!

  Verbetering en verandering zullen enkel maar mogelijk zijn als geld en economie uit de vergelijking zullen verdwijnen.

  Van het moment je iets tegenkomt dat je doet denken op een manier van, ‘he, dat kan wel eens….’ maar waar je termen van geld, jobs en economie zal aantreffen, dan mag je zeker zijn dat dezelfde onzin je weer op een andere manier in de strot zal geduwd worden.

  0 likes
 15. Anton Je gelijk krijg je heus, ik denk er namelijk precies zo over.Gerommel in olielanden. Dreigen met oorlogen.Het baasje spelen over de fundamentele rechten op water,waar goud geld aan verdient wordt.Het volk wat alsmaar bedonderd wordt VROEG OF LAAT STAAN U EN IK OP STRAAT ONZE ELLENDE UIT TE SPUWEN.En dan zijn de rapen gaar, en knikken ze als scheermessen om u en ik tevreden te houden,want tegen een overmacht aan bevolking??Daar is geen houden aan!!Bovendien worden steeds meer mensen wakker, en zijn zich bewust van al die rot wan toestanden gemaakt door de elite.En dan kan de elite wel schiete, maar het kogeltekort is hun zwaard wat boven hen hangt, klaar om te vallen.Wees eerlijk Anthon zo zal het gaan.Helaas!!Was er maar een andere weg.Maar we kennen het systeem helaas maar al te goed.Ze zullen het proberen, maar wij zullen “VICTORIE” roepen.

  0 likes
 16. Dat het systeem is vastgeroest is bij mij wel overduidelijk. Alleen nu wil ik geen woorden maar daden! De vraag is alleen hoe te beginnen? Wie het weet mag het zeggen/schrijven.

  0 likes
 17. [/quote]

  De meeste vredelievende natuurvolken eten vlees. Wel biologisch vlees natuurlijk. Dus in dat dogma trap ik niet. Dat is de hersenspoeling van vegetariers waarvan er een Hitler wel zo’n beetje de meest oorlogszuchtige persoon is in de geschiedenis. En de moordenaar van Pim Fortuin Volkert van der Graaf was ook een vegetarier.[/quote]
  Wel goed lezen voor je reageert.
  Het gaat over vlees eten waar allerlei troep in zit…niet over vegetarisme!

  0 likes
 18. [quote name=”Hunting Wolf”]Anton Je gelijk krijg je heus, ik denk er namelijk precies zo over.Gerommel in olielanden. Dreigen met oorlogen.Het baasje spelen over de fundamentele rechten op water,waar goud geld aan verdient wordt.Het volk wat alsmaar bedonderd wordt VROEG OF LAAT STAAN U EN IK OP STRAAT ONZE ELLENDE UIT TE SPUWEN.En dan zijn de rapen gaar, en knikken ze als scheermessen om u en ik tevreden te houden,want tegen een overmacht aan bevolking??Daar is geen houden aan!!Bovendien worden steeds meer mensen wakker, en zijn zich bewust van al die rot wan toestanden gemaakt door de elite.En dan kan de elite wel schiete, maar het kogeltekort is hun zwaard wat boven hen hangt, klaar om te vallen.Wees eerlijk Anthon zo zal het gaan.Helaas!!Was er maar een andere weg.Maar we kennen het systeem helaas maar al te goed.Ze zullen het proberen, maar wij zullen “VICTORIE” roepen.[/quote]

  Doe een beetje kalm aan, alles komt goed

  0 likes
 19. [quote name=”Johan”][/quote]

  De meeste vredelievende natuurvolken eten vlees. Wel biologisch vlees natuurlijk. Dus in dat dogma trap ik niet. Dat is de hersenspoeling van vegetariers waarvan er een Hitler wel zo’n beetje de meest oorlogszuchtige persoon is in de geschiedenis. En de moordenaar van Pim Fortuin Volkert van der Graaf was ook een vegetarier.[/quote]
  Wel goed lezen voor je reageert.
  Het gaat over vlees eten waar allerlei troep in zit…niet over vegetarisme![/quote]

  Dat klopt er zijn nogal voedingsmiddelen waaronder vlees waar nogal wat rommel in zit ook plantaardige voedingsmiddelen.

  0 likes
 20. Basi inkomen is nu al mogelijk. Er moet een nieuwe (SOBN) bank worden opgezet waarvan de spaarders de aandeelhouders zijn.

  0 likes
 21. Wanneer zet Anton de werking van nulpunt energie op deze site in een eenvoudig te implementeren / maken apparaat?
  Dat zou de meest eenvoudige manier zijn, maar volgens mij is die kennis helemaal nog niet voorhanden.

  0 likes
 22. [quote name=”Japie”]Wanneer zet Anton de werking van nulpunt energie op deze site in een eenvoudig te implementeren / maken apparaat?
  Dat zou de meest eenvoudige manier zijn, maar volgens mij is die kennis helemaal nog niet voorhanden.[/quote]

  Er komt een dag dat wij als SHELL ook veel geld en energie in nieuwere energievormen gaan besteden.

  0 likes
 23. Is niet zo raar, D66/GL hadden in jaren 70 al eea doorgerekend. Na afschaffing UWV/pensioenfondsen, en hele bups ambtenaren is al 70% dekking. Die man van het CDA die vz is opsplitsen van de banken zonder/met risico had het er laatst tijdens buitenhof ook al over.

  Er komen snel andere tijden..Dit zijn de laatste stuiptrekkingen Op 12-12-12 om 12.12 wordt MAX in werking gezet..

  Maak je niet te druk, heb je naaste lief als jezelf.

  0 likes
 24. [quote name=”SHELL”][quote name=”Japie”]Wanneer zet Anton de werking van nulpunt energie op deze site in een eenvoudig te implementeren / maken apparaat?
  Dat zou de meest eenvoudige manier zijn, maar volgens mij is die kennis helemaal nog niet voorhanden.[/quote

  Er komt een dag dat wij als SHELL ook veel geld en energie in nieuwere energievormen gaan besteden.[/quote]

  lol. je bedoelt de SHELL die momenteel nigeria volledig verwoest in elk leefbaar opzicht.. En dat is dan nog alleen nigeria, laten we het over de andere activiteiten het maar verder niet hebben… Ja SHELL absoluut een pionier op goede verantwoorde energie winning…Ik kijk reikhalsend uit na hun nieuwe ontwikkelingen betreft zuivere energy 😉

  0 likes
 25. Anton toch, geen woorden spuien die je niet waar kan maken…

  0 likes
 26. Meneer Teuben,

  Laat ons eens een werkend model voor nulpuntenergie zien.

  Dan spreken we verder, tot die tijd beschouw ik u als een fantast en demagoog.

  0 likes
 27. Het nulpunt van geld is dat het wordt uitgegeven ( geld scheppen via een bank ) als schuld. Een basisinkomen maakt dat er verandering komt in het nulpunt waar onze energie aan gekoppeld is n.l. geld.

  0 likes
 28. Dat krijg je als je land en de media worden gerund door zionist joden.
  We hadden niet voor niks een wet begin 1900 tegen deze zieke figuren.
  Dat was om ons te beschermen maar nu zitten ze zelfs in de regering en dan vraagt men zich af hoe ons land in de crisis zit.

  0 likes
 29. [quote name=”Wesley”]Meneer Teuben,

  Laat ons eens een werkend model voor nulpuntenergie zien.

  Dan spreken we verder, tot die tijd beschouw ik u als een fantast en demagoog.[/quote]

  Ooit ben ik wel eens op een lezing geweest over nulpunten en vrije energie in Wolvega maar toen het punt bij paaltje kwam werkte het overunityapparaat niet. Men zei dat dat aan negatieve energie lag die er heerste. Maak dat maar de kat wijs want mijn fiets en ook de auto bijvoorbeeld doen het altijd ook wanneer ik enorm sjagrijnig ben. Dat soort babbels kan men misschien een kleuter wijsmaken maar ik niet en dat zal wel als debunkergedrag worden gezien. Maar ik denk wel dat er ooit zoiets is als vrije energie of nulpuntenenergie.

  0 likes
 30. Ik zou niet out-of-the-box kunnen denken.
  Vooropgesteld, ik ben voor een basisinkomen, maar ik weet ook dat als je iets weggeeft je dat ook moet hebben. Hoe kom je eraan was eigenlijk de vraag. Ik heb wel een idee hoe dat zou kunnen, maar ik zou het graag van één van de zg out-of-the-box denkers horen. En iemand die zegt dat productie de inkomsten zijn beseft nog niet dat die productie niet in handen is van mijnheer Teuben, zodat hij ook nog niets kan uitdelen. Ik heb graag een antwoord ipv verwijten.

  0 likes
 31. [quote name=”Wesley”]Meneer Teuben,

  Laat ons eens een werkend model voor nulpuntenergie zien.

  Dan spreken we verder, tot die tijd beschouw ik u als een fantast en demagoog.[/quote]
  Ha dit is lachen, dus u bezoekt(de site niburu)als fantasialand, om demagogisch te kunnen schrijven?.Goh wat een demagogiek denkertje bent u dan.Kun je ook zwemmen?Probeer anthon dan maar eens voorbij te zwemmen?.Dit klinkt vreemd???Dat van u is onlogisch net als dat zwemmen.Veroordeelaar! Over u wordt nog geoordeeld.En als laatste vraag wat u niet ziet, ziet u niet. Maar bestaat het dan wel of niet??Antwoord weet ik niet??Antwoord moet zijn ik kan niet in de hersenen van een ander denken.Dat is dan ook het enige wat klopt, en niet tikt want dan zou het een klok zijn.Snap je het nog???

  0 likes
 32. [quote name=”Hunting Wolf”]Bla bla etc etc , lang en onsamenhangend verhaal[/quote]

  Volgens mij stelt iemand een hele gewone vraag, nl. laat nulpunt energie maar eens zien. Natuurlijk zijn er dingen die je niet ziet maar wel bestaan, maar die kan je bewijzen, bijv H2O zonder gaan we dood, adem maar eens een tijd niet. Dus, laat nu maar eens een auto zien die op nulpunt energie rijdt, of een huis dat er door verwarmd wordt, tot dat ik dat gezien heb en dus heb gezien hoe je nulpunt energie kan gebruiken is het er niet, of is het onbruikbaar.

  0 likes
 33. Probleem voordat de mensen veranderen is dat ze altijd wachten totdat het voor hun, op het moment dat ze nog zonder hulp van buiten de verandering in gang kunnen zetten als te laat beschouwd word..we wachten omdat we zoveel denken te verliezen -niet omdat dit wezelijk ook zo is en waarom? omdat we vertrouwden op datgeen(geloven in) wat onze toekomst zeg;een leef zekerheid schonk. Maar waar is deze zekerheid op gezeten,is dat niet vanuit uw gemakzucht,de wind,een ego,ding,een (geboorterecht)superras,op een rots? Ik stel jou een vraag, waar zal de meeste overeenstemming onder de mensen in bestaan,is dat uit de tijdelijke of uit de eeuwige evolutie wetten..want gaat het bange niet allemaal over – een angst voor de dood -? Niet onbelangrijk dan te accepteren dat er een leven na dit leven is,zelfs als men dat als een zwart gat beschouwd is er hoop, want tegen u zeg ik, wees er open voor want wie na de kist,gezien heeft,ervoer,kan praten .

  0 likes
 34. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Meneer Teuben,

  Laat ons eens een werkend model voor nulpuntenergie zien.

  Dan spreken we verder, tot die tijd beschouw ik u als een fantast en demagoog.[/quote]
  Ha dit is lachen, dus u bezoekt(de site niburu)als fantasialand, om demagogisch te kunnen schrijven?.Goh wat een demagogiek denkertje bent u dan.Kun je ook zwemmen?Probeer anthon dan maar eens voorbij te zwemmen?.Dit klinkt vreemd???Dat van u is onlogisch net als dat zwemmen.Veroordeelaar! Over u wordt nog geoordeeld.En als laatste vraag wat u niet ziet, ziet u niet. Maar bestaat het dan wel of niet??Antwoord weet ik niet??Antwoord moet zijn ik kan niet in de hersenen van een ander denken.Dat is dan ook het enige wat klopt, en niet tikt want dan zou het een klok zijn.Snap je het nog???[/quote]
  Dus ik moet alle onbewezen claims van die charlatan maar voor waar aannemen?

  0 likes
 35. Tjah, als je weet dat oliegiganten nulpuntenergie aanzien als hun broodroof, is het nniet moeilijk dat we het nog niet gezien hebben. Iedere uitvinding omtrent brandstofvrije energie wordt opgekocht. Als ze de uitvinding niet in handen krijgen dan brengen ze de uitvinder gewoon om. Welkom in het konijnenhol, hoe diep ben je bereid te gaan? Er zijn nu eenmaal krachten die we niet zien. Infrarood, magnetisme, zwaartekracht, wind, atomen , ……….. Dus eerst bewijs en dan geloven???? Niet echt logisch he. 😉

  0 likes
 36. Wesley, speur eens op google.
  [quote name=”Wesley”]Meneer Teuben,

  Laat ons eens een werkend model voor nulpuntenergie zien.

  Dan spreken we verder, tot die tijd beschouw ik u als een fantast en demagoog.[/quot]
  Wesley speur eens op google.
  Vrije energie bestaat zie Tesla.
  Einstein had er al over. Maar tesla heeft het qua auto’s al waar gemaakt. this mogelijk, maar alles over vrije energie word geblokkeerd. Kom je achter als je zoekt. Uitvindingen worden geblokkeerd,ook op yutube. Lees maar eens meer over de quatum therorie. Licht geeft enorm veel mogelijkeheden, kijk ook daar eens.Kortom kracht maakt macht, onthouden.Dat word nu gedaan.Door mensen die de macht hebben, kortom het geld. Geen geld geen macht

  0 likes
 37. Nulpuntenergie bestaat echt. Zie Tesla auto die rijd op vrije enegie.Kan niet net als de auto die rijd op kraanwater is ook mogelijk. O,ja vergeet niet de auto’s die nu op zonnebloem olie rijden,Tja slecht voor het milieu,tja de hoogovens niet met al die uitlaatgassen.Zie lees en denk, iemand moet eraan verdienen anders komt het niet op de markt. Dan maar uitlaatgassen zowat als ze ermaar aan verdienen.

  0 likes
 38. [quote name=”Wesley”]Meneer Teuben,

  Laat ons eens een werkend model voor nulpuntenergie zien.

  Dan spreken we verder, tot die tijd beschouw ik u als een fantast en demagoog.[/quote]

  Wesley, bijna al de bewijzen zijn van het internet verdwenen. Dus duik eens een goede bibliotheek in en kijk daar eens. Zoek op Einstein, Tesla die het met een auto mogelijk heeft gemaakt.Zoek op wat licht kan doen. Speuren en je vind wat je zoekt.Ik ben jaren geleden al veel tegen gekomen. This mogelijk ,maar het word tegen gehouden, want alles moet geld opleveren. Niks is gratis meer.

  0 likes
 39. Hunting Wolf, Begrijp ik het goed,jij kent Anthon, ik hoop dat jij weet wat jij hebt geschreven, want Anthon laat niet met zich spotten.Dus ik hoop dat jij heel goed de weg weet.Zo niet steek maar een dikke sigaar op en roep hem eens op. Kun je kennis maken en horen wat hij er van zegt.

  0 likes
 40. De mens vernietig zich zelf. Staat ook in de bijbel, als je de juiste hebt en weet hoe je hem moet lezen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wie was jij eerder en waarom ben je hier?

Wie was jij in een eerder leven en waarom ben je hier?

Heb je jezelf ooit de vraag gesteld ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

voedingscentrum

Dit veelgebruikte E-nummer kan darmziektes en kanker veroorzaken, maar volgens het Voedingscentrum is het veilig

Op de website van het Voedingscentrum lezen ...

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.