BuitenlandCorona

Plotseling iedereen ziek: Oostenrijks ambulancepersoneel valt uit na coronavaccinatie

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavaccin wordt momenteel aangeprezen als wondermiddel in de strijd tegen de coronapandemie. De overheid kocht voor honderden miljoenen euro’s in bij verschillende fabrikanten en probeert de vaccins nu aan zoveel mogelijk mensen te slijten. In veel landen is begonnen met het inenten van zorgmedewerkers.

Maandag waren de ambulanceverpleegkundigen van het Oostenrijkse Rode Kruis in Linz aan de beurt. De dag erna meldden ze zich massaal ziek, blijkt uit een bericht van Linz.news. In plaats van de gebruikelijke 20, konden slechts 13 ambulances volledig bemand worden. Er werd zelfs een oproep gedaan aan vrijwillige paramedici om bij te springen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Meer mensen ingezet

Andere Oostenrijkse reddingsorganisaties hebben inmiddels voorzorgsmaatregelen genomen. Zo heeft de Samariterbund meer mensen ingezet zodat overdag zoveel mogelijk voertuigen kunnen worden bemand. Blijkbaar is men ook daar bezorgd dat de vaccinatie zal leiden tot massale uitval.

De medewerkers van het Rode Kruis zouden vooral last hebben van koorts en hoofdpijn. Dat het ambulancepersoneel uit Linz over het algemeen slechts lichte bijwerkingen heeft gemeld, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de meesten van hen een goed werkend immuunsysteem hebben, schrijft het Oostenrijkse magazine Wochenblick. In verschillende landen zijn ernstige bijwerkingen waargenomen, waaronder verlammingsverschijnselen en zelfs overlijdens. In sommige gevallen ging het om mensen die verder gezond waren.

Gestopt

Hoewel zij vlak na de vaccinatie stierven, is er volgens de overheid en media geen verband tussen de vaccinatie en de overlijdens. Er is zelfs een man binnen een half uur na toediening van het coronavaccin overleden.

In de meeste gevallen hadden de bijwerkingen betrekking op het Pfizer-vaccin. Ook het vaccin van AstraZeneca zorgt steeds vaker voor problemen. In de Zweedse regio Sörmland is men gestopt met het verstrekken van dit vaccin toen bleek dat één op de vier mensen last had van bijwerkingen.

[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
3 jaren geleden

hoe kan men schurkenstaten als de europese die zo massaal moorden nu vertrouwen.

GROW UP !

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Is maar een kleinigheidje.

Cojona zelf schijnt erger te zijn. Verzin ik niet voor de goede orde maar zegt Rutte die het virus d.m.v. de avondklok wil bestrijden.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Je bent een rund, wanneer je met een vaccinatie stunt!

rop
rop
3 jaren geleden

Een wondermiddel? het is een verlammingsmiddel. en met dit middel hebben ze nog meer middels, dat zijn de maatregels middel, en daar naast de middel angst, het is zeker een wondermiddel, kijk maar wat het allemaal doet, dit wonderbaarlijke middel legt bijna alles plat, welk wondermiddel krijgt dat voor elkaar?

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x