UFO

NASA betrapt op wissen UFO-bewijs?

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet is ophef ontstaan omdat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA een aantal foto’s uit haar archief zou hebben verwijderd.

De foto’s zijn door diverse groepen gebruikt om aan te tonen dat de aarde wordt bezocht door buitenaardse wezens en dat overheden deze informatie verdoezelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

The Examiner schrijft:

De foto’s verschenen in mei 2011 op de website van het Johnson Space Center and tonen duidelijk een geavanceerd ruimtevaartuig. De foto’s bleven anderhalf jaar op de site van de NASA staan tot ze plotseling werden verwijderd.

Er wordt geopperd dat NASA hiermee eigenlijk toegeeft het bestaan van buitenaardse bezoekers te verhullen. Anderen stellen dat het gaat om afbeeldingen van satellieten, mogelijk ook de Hubble.

Verschillende websites halen een citaat aan van een oud-werknemer van de NASA. Clark C. McClelland zou aan diverse missies hebben gewerkt, waaronder het Apolloprogramma, het internationale ruimtestation ISS en spaceshuttlemissies. Hij zou in het Kennedy Space Center een 2,7 meter lang ruimtewezen hebben gezien dat een gesprek voerde met twee NASA-astronauten. Er is echter geen bewijs te vinden dat McClelland daadwerkelijk aan de genoemde missies heeft gewerkt.

NASA betrapt op wissen van UFO-bewijs?

Uit onderzoek is bovendien gebleken dat een aantal foto’s nog altijd beschikbaar zijn op de website van NASA, ze zijn alleen verhuisd naar een andere locatie. NASA heeft de afbeeldingen geclassificeerd als ‘ruimteschroot’. Bekijk hier meer foto’s van ‘ruimteschroot’.

Bron: Io9.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Dat NASA hiermee eigenlijk toegeeft het bestaan van buitenaardse bezoekers te verhullen?NASA had in de reguliere media al een veeg mee gekregen toen ze bekende te fhotoshoppen.En de secretaresse van Werner Von Braun loopt alsmaar te waaschuwen dat NASA iets anders van plan is dan ze ons verteld.Maar de hoorzitting die er aan zit te komen van oud astronauten zal hopelijk DOORDREUNEN.En al is een leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar ditmaal snel.

Eden
Eden
11 jaren geleden

De eerste gedachte bij mij is: ruimtepuin.

charlino
charlino
11 jaren geleden

Wat een puinzooi….

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Eden”]De eerste gedachte bij mij is: ruimtepuin.[/quote]
Zet het filmpje eens stil op minuut 1.21 sec.en verder??Zet de beelden regelmatig ff stop en zie eens naar de rechterkant van het object wat valt u dan meteen op??3 lichtbronnen is het niet?En waarom zie je die niet op links?Maar als je goed kijkt wel??

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x