Homepagina » UFO » NASA betrapt op wissen UFO-bewijs?
NASA betrapt op wissen van UFO-bewijs?

NASA betrapt op wissen UFO-bewijs?

Op internet is ophef ontstaan omdat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA een aantal foto’s uit haar archief zou hebben verwijderd.

De foto’s zijn door diverse groepen gebruikt om aan te tonen dat de aarde wordt bezocht door buitenaardse wezens en dat overheden deze informatie verdoezelen.

The Examiner schrijft:

De foto’s verschenen in mei 2011 op de website van het Johnson Space Center and tonen duidelijk een geavanceerd ruimtevaartuig. De foto’s bleven anderhalf jaar op de site van de NASA staan tot ze plotseling werden verwijderd.

Er wordt geopperd dat NASA hiermee eigenlijk toegeeft het bestaan van buitenaardse bezoekers te verhullen. Anderen stellen dat het gaat om afbeeldingen van satellieten, mogelijk ook de Hubble.

Verschillende websites halen een citaat aan van een oud-werknemer van de NASA. Clark C. McClelland zou aan diverse missies hebben gewerkt, waaronder het Apolloprogramma, het internationale ruimtestation ISS en spaceshuttlemissies. Hij zou in het Kennedy Space Center een 2,7 meter lang ruimtewezen hebben gezien dat een gesprek voerde met twee NASA-astronauten. Er is echter geen bewijs te vinden dat McClelland daadwerkelijk aan de genoemde missies heeft gewerkt.

NASA betrapt op wissen van UFO-bewijs?

Uit onderzoek is bovendien gebleken dat een aantal foto’s nog altijd beschikbaar zijn op de website van NASA, ze zijn alleen verhuisd naar een andere locatie. NASA heeft de afbeeldingen geclassificeerd als ‘ruimteschroot’. Bekijk hier meer foto’s van ‘ruimteschroot’.

Bron: Io9.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hunting Wolf schreef:

  Dat NASA hiermee eigenlijk toegeeft het bestaan van buitenaardse bezoekers te verhullen?NASA had in de reguliere media al een veeg mee gekregen toen ze bekende te fhotoshoppen.En de secretaresse van Werner Von Braun loopt alsmaar te waaschuwen dat NASA iets anders van plan is dan ze ons verteld.Maar de hoorzitting die er aan zit te komen van oud astronauten zal hopelijk DOORDREUNEN.En al is een leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar ditmaal snel.

  0 likes
 • Eden schreef:

  De eerste gedachte bij mij is: ruimtepuin.

  0 likes
 • charlino schreef:

  Wat een puinzooi….

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Eden”]De eerste gedachte bij mij is: ruimtepuin.[/quote]
  Zet het filmpje eens stil op minuut 1.21 sec.en verder??Zet de beelden regelmatig ff stop en zie eens naar de rechterkant van het object wat valt u dan meteen op??3 lichtbronnen is het niet?En waarom zie je die niet op links?Maar als je goed kijkt wel??

  0 likes
 • legaal schreef:

  Ik denk toch niet dat het ruimte puin is.
  Waarom zoveel foto,s van een ruimte puin,er is zoveel ruimte puin dat ze dat gewoon niet kunnen fotograveren.Zoveel kleine schroevjes en dergelijke.die en e foto die op een vis lijkt die heeft Google sterren gewist,net als zoveel in de sterren,kom aan wanneer gaan jullie eens geloven dat wij niet de enige zijn in het Universum.okee er zijn ook valse zaken in de omloop maar ook echte.Nasa heeft veel foto,s ge pain bruscht.die dat hebben gezien heet dat jaren terug op de presclub onder ede gezworen en wilde dit voor het congres nog een keertje doen.maar ja er zijn altijd debunkers die alles willen debunken.

  0 likes
 • Johannes schreef:

  Het is niet zozeer of NASA iets geheim houdt of niet. Het is de vraag wat wij, het volk met de informatie zullen doen.
  Het volk is op veel plaatsen nog lang niet klaar om de waarheid te weten.
  Wij lijken zo “geadvanceerd” maar op veel fronten ook nog “barbaars”.

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Future Exopolitiek:

  De eigen ruimtevaartsamenwerking van Aardse staten onderling en het fabriceren van eigen ruimtetuigen, doe maar,gebruikt voor welke doeleinden noodzakelijk binnen of buiten en al dan niet defensie, is de hamvraag, waarvoor en waardoor de bevolkingen worden misleid en als proefkonijnen werden en worden gebruikt,is al jarenlang geweten, welke Aardse staten met welke ET’s?
  Hier zijn Aardse bezoekende Extraterrestrial rassen sinds 1967 en tal van anderen, welke dit hadden overbodig kunnen maken, en om welke redenen geweigerd,ufo-coverups?
  Als Aardse staat(en) planeten koloniseren en exploiteren met Extraterrestrials en hun ruimtetuigen en spacekennis is mogelijk via uitgebreide toepasbare werkingmethoden, waardoor de Aardse problemen indirect en direct worden verminderd en waardoor ET space-spitstechnologie niet in verkeerde handen terechtomen. Door welke dwang en druk van Aardse grootmachten schiet bij een ongekend aantal politici’s zowel staats- en regeringsleiders in het verkeerde keelgat. Welk onterecht Hollywoodsscenario’s worden momenteel in scene gezet om de bevolking in paniekstemming te brengen. Iedereen heeft het recht op zijn of haar verhaal te vertellen,(on)democratische EU-VSA staten, wat zij uw keuze voor uw kiezers en belastingbetalers, waarvoor men als politici elk detail van de ruimtevaart moet bespreekbaar laten stellen..

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  Tijdens de Apollo 8 vlucht, wat volgens NASA de eerste bemande vlucht was rond de maan en terug, zijn vreemde objecten waargenomen. De volgende link zal je naar 8mm film brengen uit 1968. De 8mm film heb ik zelf digitaal gemaakt van de original 8mm film. Ga naar Apollo 8 en bekijk de clip 20 rond seconden 10 een soort boemerang is te zien rechts onder en “vliegt naar boven, ook vreemden activiteiten vanaf seconden 1 links boven en in het midden. Bepaal zelf wat je ervan vind ik hoor jullie reacties graag.
  http://awe130.nl/index.php/15-apollo-8/23-apollo-08

  0 likes
 • Peter schreef:

  Wat het ook moge zijn op deze foto’s en beelden, ik heb geen bewijs nodig. Ik weet dat er andere wezens in het universum zijn en dat ze ons wel eens bezoeken en dat sommige hier ook wonen. Het zou sowieso te arrogant voor woorden zijn om te ontkennen dat er verder in het universum geen intelligent leven is en dat wij dus de enigste zijn. Ik zou dan sowieso eerst eens even een discussie willen beginnen over het woord intelligent want een ras dat zijn eigen wonen compleet uitwoont en vernielt is volgens mijn standaard niet erg intelligent.

  0 likes
 • ik schreef:

  #8 AwE130

  Ik heb net het filmpje gezien, en vanaf die tien seconden, zie ik iets naar boven bewegen, en het lijkt in mijn ogen op een VOGEL beweging, ik kan je zeggen die zit knap hoog en moet ook flink zijn geweest 🙂

  0 likes
 • m&m schreef:

  natuurlijk zie je lichten aan het opject en als je niet ziet ben je blind.
  heb nog nooit ruimtepuin gezien met lichten.
  dus duidelijk ruimtetuig.

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  [quote name=”ik”]#8 AwE130

  Ik heb net het filmpje gezien, en vanaf die tien seconden, zie ik iets naar boven bewegen, en het lijkt in mijn ogen op een VOGEL beweging, ik kan je zeggen die zit knap hoog en moet ook flink zijn geweest :)[/quote]
  [quote name=”ik”]#8 AwE130

  Ik heb net het filmpje gezien, en vanaf die tien seconden, zie ik iets naar boven bewegen, en het lijkt in mijn ogen op een VOGEL beweging, ik kan je zeggen die zit knap hoog en moet ook flink zijn geweest :)[/quote]

  De andere filmpjes van Apollo 8 zijn ook zeker het bekijken waard bv clip 22 wordt vaak bekeken door holle aarde onderzoekers omdat de 8mm film van 1968 is en een gat in de wolken laat zien (onderkant aarde). De komende tijd zal ik meer oud film foto materiaal online plaatsen voor mensen die er interesse in hebben. Bedankt voor je reactie.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”Peter”]Wat het ook moge zijn op deze foto’s en beelden, ik heb geen bewijs nodig. Ik weet dat er andere wezens in het universum zijn en dat ze ons wel eens bezoeken en dat sommige hier ook wonen. Het zou sowieso te arrogant voor woorden zijn om te ontkennen dat er verder in het universum geen intelligent leven is en dat wij dus de enigste zijn. Ik zou dan sowieso eerst eens even een discussie willen beginnen over het woord intelligent want een ras dat zijn eigen wonen compleet uitwoont en vernielt is volgens mijn standaard niet erg intelligent.[/quote]

  Hee naamgenoot… Ben het er helemaal mee eens. Wat me bij deze foto’ s opvalt is, dat de vorm ook steeds lijkt te veranderen. Iets gelachtig of zoiets. En inderdaad… die lichten bewijzen inderdaad dat NASA iets over het hoofd heeft gezien. Dacht dat deze mensen die dit bedenken, daar bij NASA, zo vreselijk intelligent waren, maar begin me nu toch echt zorgen te maken.
  Hoe lang gaan ze er nog van uit, dat we achterlijk zijn ? Nog een paar van die missers en ze kunnen er echt niet meer onderuit…

  0 likes
 • carnivore schreef:

  [quote name=”AwE130″][quote name=”ik”]#8 AwE130

  Ik heb net het filmpje gezien, en vanaf die tien seconden, zie ik iets naar boven bewegen, en het lijkt in mijn ogen op een VOGEL beweging, ik kan je zeggen die zit knap hoog en moet ook flink zijn geweest :)[/quote]
  [quote name=”ik”]#8 AwE130

  Ik heb net het filmpje gezien, en vanaf die tien seconden, zie ik iets naar boven bewegen, en het lijkt in mijn ogen op een VOGEL beweging, ik kan je zeggen die zit knap hoog en moet ook flink zijn geweest :)[/quote]

  De andere filmpjes van Apollo 8 zijn ook zeker het bekijken waard bv clip 22 wordt vaak bekeken door holle aarde onderzoekers omdat de 8mm film van 1968 is en een gat in de wolken laat zien (onderkant aarde). De komende tijd zal ik meer oud film foto materiaal online plaatsen voor mensen die er interesse in hebben. Bedankt voor je reactie.[/quote]

  Laat ons weten waar we moeten kijken!

  0 likes
 • Nabukodonosor schreef:

  Het betreft foto’s van de ‘Black Knight’ naar alle waarschijnlijk buitenaardse satteliet. Schijnt al een aantal decennia om de aarde en ook de maan te zwerven:

  http://planetxtownhall.com/index.php?topic=3808.0

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  [/quote]

  Laat ons weten waar we moeten kijken![/quote]

  Ga naar Apollo 8 in de volgende link en bekijk de clip 20 rond seconden 10 is een soort boemerang is te zien, rechts onder en “vliegt naar boven, ook vreemden activiteiten vanaf seconden 1 links boven en in het midden. Bepaal zelf wat je ervan vind ik hoor jullie reacties graag.
  http://awe130.nl/index.php/15-apollo-8/23-apollo-08

  0 likes
 • 365Y schreef:

  De eerste foto bovenaan de pagina, lijkt op de bovenkant van een buitenboord motor.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”legaal”]Ik denk toch niet dat het ruimte puin is.
  Waarom zoveel foto,s van een ruimte puin,er is zoveel ruimte puin dat ze dat gewoon niet kunnen fotograveren.Zoveel kleine schroevjes en dergelijke.die en e foto die op een vis lijkt die heeft Google sterren gewist,net als zoveel in de sterren,kom aan wanneer gaan jullie eens geloven dat wij niet de enige zijn in het Universum.okee er zijn ook valse zaken in de omloop maar ook echte.Nasa heeft veel foto,s ge pain bruscht.die dat hebben gezien heet dat jaren terug op de presclub onder ede gezworen en wilde dit voor het congres nog een keertje doen.maar ja er zijn altijd debunkers die alles willen debunken.[/quote]
  Ruimtepuin hoeft niet per se een klein schroefje te zijn. Een raketmotor of niet meer in gebruik zijnde satelliet kan ook ruimtepuin zijn en is aanzienlijk groter dan een schroefje.

  0 likes
 • 365Y schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]…. valse zaken in de omloop maar ook echte.Nasa heeft veel foto,s ge pain bruscht.die dat hebben gezien heet dat jaren terug op de presclub onder ede gezworen en wilde dit voor het congres nog een keertje doen.maar ja er zijn altijd debunkers die alles willen debunken.[/quote]
  Ruimtepuin hoeft niet per se een klein schroefje te zijn. Een raketmotor of niet meer in gebruik zijnde satelliet kan ook ruimtepuin zijn en is aanzienlijk groter dan een schroefje.[/quote]

  Moet dan zijn een ontplofte satteliet en dat bij een andere planeet ? , ik heb het nog nooit gezien .

  Nasa weet onze fantasie weer te prikkelen ! en omdat ze eigenlijk geen barst zinvols vinden en ze toch geld onderzoeks nodig hebben , moet het daar overgaan … Gewoon een zak met rotsooi in de ruimte gooien , want de investeerder moet zich zinnelijk blijven verbazen ! ( wie niet )

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”365Y”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]…. valse zaken in de omloop maar ook echte.Nasa heeft veel foto,s ge pain bruscht.die dat hebben gezien heet dat jaren terug op de presclub onder ede gezworen en wilde dit voor het congres nog een keertje doen.maar ja er zijn altijd debunkers die alles willen debunken.[/quote]
  Ruimtepuin hoeft niet per se een klein schroefje te zijn. Een raketmotor of niet meer in gebruik zijnde satelliet kan ook ruimtepuin zijn en is aanzienlijk groter dan een schroefje.[/quote]

  Moet dan zijn een ontplofte satteliet en dat bij een andere planeet ? , ik heb het nog nooit gezien .

  Nasa weet onze fantasie weer te prikkelen ! en omdat ze eigenlijk geen barst zinvols vinden en ze toch geld onderzoeks nodig hebben , moet het daar overgaan … Gewoon een zak met rotsooi in de ruimte gooien , want de investeerder moet zich zinnelijk blijven verbazen ! ( wie niet )[/quote]
  Ik weet niet precies wat je bedoelt met een ontplofte satelliet bij een andere planeet maar dat jij het nooit gezien hebt lijkt me niet vreemd.

  Ik neem namelijk aan dat jij niet dagelijks door de ruimte vliegt en ook geen telescoop op je dak hebt staan. Daarbij heb ik zelf een spaceshuttle ook nog nooit gezien maar twijfel ik er niet aan dat hij bestaat.

  0 likes
 • 365Y schreef:

  [quote name=”365Y”]

  [quote name=”Wesley”][quote name=”365Y”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]…. valse zaken in de omloop maar ook echte.Nasa heeft veel foto,s ge pain bruscht.die dat hebben gezien heet dat jaren terug op de presclub onder ede gezworen en wilde dit voor het congres nog een keertje doen.maar ja er zijn altijd debunkers die alles willen debunken.[/quote]
  Ruimtepuin hoeft niet per se een klein schroefje te zijn. Een raketmotor of niet meer in gebruik zijnde satelliet kan ook ruimtepuin zijn en is aanzienlijk groter dan een schroefje.[/quote]

  Moet dan zijn een ontplofte satteliet en dat bij een andere planeet ? , ik heb het nog nooit gezien .

  Nasa weet onze fantasie weer te prikkelen ! en omdat ze eigenlijk geen barst zinvols vinden en ze toch geld onderzoeks nodig hebben , moet het daar overgaan … Gewoon een zak met rotsooi in de ruimte gooien , want de investeerder moet zich zinnelijk blijven verbazen ! ( wie niet )[/quote]
  Ik weet niet precies wat je bedoelt met een ontplofte satelliet bij een andere planeet maar dat jij het nooit gezien hebt lijkt me niet vreemd.

  Ik neem namelijk aan dat jij niet dagelijks door de ruimte vliegt en ook geen telescoop op je dak hebt staan. Daarbij heb ik zelf een spaceshuttle ook nog nooit gezien maar twijfel ik er niet aan dat hij bestaat.[/quote]
  Ik weet niet precies wat je bedoelt met een ontplofte satelliet bij een andere planeet maar dat jij het nooit gezien hebt lijkt me niet vreemd.

  Ik neem namelijk aan dat jij niet dagelijks door de ruimte vliegt en ook geen telescoop op je dak hebt staan. Daarbij heb ik zelf een spaceshuttle ook nog nooit gezien maar twijfel ik er niet aan dat hij bestaat.[/quote]

  Junk commentaar krijgen op goede bijdragen is dus ook nodig .. t,gaat nergens over .

  0 likes
 • Broom schreef:

  Ik heb laatst een ruimtewezen op de TV gezien: de magier Dynamo. Hij vertoont zijn kunsten op Discovery Channel in het programma Dynamo: Magician Impossible. Kijk er eens naar!

  0 likes
 • Ikke schreef:

  en hoppaaaaaa, de nitwits springen erop als vlooien op een hond…

  1:16 een ‘ufo’ met een verbrandingsmotor ofte jet engine.
  Jaaaa, natuurlijk…

  It’s man made!!!

  Straks zal er nog verteld worden dat de wereld drastisch zal veranderen op 21 12 2012… (oeps)

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bill gates

  Bill Gates waarschuwt: Eerste coronavaccin ‘zal niet ideaal zijn’

  We zijn pas beschermd tegen het coronavirus ...

  de jonge

  De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

  Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren ...

  >