Mens en Dier

Strijdvaardige Europarlementariër waarschuwt WHO-globalisten: ‘We gaan jullie pakken’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Jullie zijn dit gevecht begonnen. Jullie wilden dit gevecht, en dus kunnen jullie het krijgen. Laten we vechten. Dat zei een strijdvaardige Europarlementariër Christine Anderson afgelopen week in het Europees Parlement tijdens een bijeenkomst tegen het WHO-pandemieverdrag. Ze richtte zich daarbij tot de ‘globalitaire misantropen’ van de WHO.

“We zullen jullie elke stap bevechten,” zei Anderson, die werd vergezeld door onder anderen Europarlementsleden Mislav Kolakusic, Cristian Terhes en Virginie Joron, en professor Mattias Desmet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

We stoppen pas als de klus geklaard is

We worden gesteund door miljoenen mensen van over de hele wereld die een kracht zijn om rekening mee te houden. “Wij zijn met miljoenen.”

“Jullie zijn de marginale minderheid,” benadrukte Anderson. “Jullie hebben niet het recht om voor mensen te bepalen wat ze wel en wat ze niet willen.”

“We gaan jullie pakken,” waarschuwde ze. “En we stoppen pas als de klus geklaard is.”

4.9 357 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
11 maanden geleden

Amen…. Let’s Fight!

Rick
Rick
11 maanden geleden

Het wordt tijd om een bindend referendum in te voeren met als eerste onderwerp de onrechtmatige WHO/WEF invloed op Nederland te blokkeren en daarmee uit te sluiten.

Misschien maar meteen overstappen op een republiek of representatieve directe democratie als in Zwitserland. Nadat gebleken is dat de koning de avondklok niet feitelijk of moreel heeft veroordeeld of geblokkeerd om zijn onderdanen te beschermen tegen machtsmisbruik door de totalitaire politieke machtshebbers welke maatregel regelrecht indruist tegen de grondwet. Die avondklok die bij nader inzien op geen enkele reële gronden te rechtvaardige is geweest; dan wel bestaande rechtsgrond had, terwijl notabene het afroepen in medisch opzicht geen enkel verschil heeft gemaakt wat uit recent onderzoek blijkt. Onlangs is deze ondemocratische en vrijheid berovende maatregel opgenomen in de snel doorgedrukte Covidwet op onjuiste onderliggende gronden. Dit is een gotspe en onrechtmatige daad welke dwaling (mogelijk in samenspraak met het WEF) zo snel mogelijk zou moeten worden hersteld.

Ron
Ron
11 maanden geleden

Inderdaad wij zijn met velen laten we dit waarmaken als wereldbevolking.
Strijden tot het zooitje is opgeruimd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Christine Anderson is een TOPPER !!

Ik roep iedereen NIET BANG te zijn en mee vechten de WHO/WEF globalisten uit te roeien !! DE nieuwe “ÁRMY” de wakkeren vechten keihard voor onze FREEDOM !!!

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x