Mens en Dier

Wilders gaat los op GroenLinks-lijsttrekker Paul Rosenmöller: ‘Smerige leugenaar’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

Paul Rosenmöller, die de GroenLinks-lijst aanvoert bij de Eerste Kamerverkiezingen, zei in het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart dat PVV-leider Geert Wilders is veroordeeld voor discriminatie.

“Smerige leugenaar Rosenmöller zegt op tv dat ik veroordeeld zou zijn voor discriminatie terwijl ik daarvoor ben vrijgesproken,” reageert Wilders gepikeerd. “De man is door zijn haatzaaien medeverantwoordelijk voor de moord op Pim Fortuyn en opent nu opnieuw de jacht. Walgelijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Ramkoers

Hij krijgt bijval van Nicole Moinat, fractievoorzitter van de PVV in Purmerend. “Wat een leugenaar! Vrijspraak! De man die medeverantwoordelijk is voor de moord op Pim Fortuyn gaat weer op ramkoers! Knettergek!” schrijft ze.

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs zegt: “Blijf het onverteerbaar vinden dat een demoniserende en haatzaaiende man als Rosenmöller gewoon weer lijsttrekker is, terwijl de beste premier die ons land nooit gehad heeft, Pim Fortuyn, is afgeschoten vanwege een klimaat dat hij mede gecreëerd had.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoe kan zo’n man nu weer lijsttrekker zijn?

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix wijst erop dat Rosenmöller prominent lid was van de Groep Marxisten-Leninisten, ‘fans van horrorregimes Stalin en Mao en pro gewapende revolutie’. “Later hoopte hij dat het bloeden bij Pim Fortuyn nooit meer zou stoppen. Hoe kan zo’n man nu weer lijsttrekker zijn?” vraagt Vlemmix zich af.

4.9 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Wanneer sluiten ze die linkse smeerlap op !!

Dwarsje
Dwarsje
1 jaar geleden

Gewoon een crimineel die door omroepen die ON! aanvallen een podium krijgt. Die zijn hierdoor mede schuldig aan crimineel gedrag. Het enige woord wat overblijft is: Tuig ! En dat wordt allemaal maar toegestaan in Nederland. Als jij je te dure OZB niet op tijd betaalt staat morgen een colonne ME-ers bij de deur om je op te halen.

Idk
Idk
1 jaar geleden

Aahh Geertje toch controlled opposition dat je bent jammer genoeg zien veel mensen dit niet in of hebben het weer vergeten

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

GLer Paul Rosenmoller is de grootste nazi binnen die haatzaaiende partij, deze hufter heeft als vakbonds mannetje in de Rotterdamse haven ook altijd de arbeiders opgejut en was zo laf als er verantwoording genomen moest worden dan was cummunist Rosenmoller nergens te vinden. Deze crimineel had allang in een cel van twee bij twee meter moeten zitten. maar de hufter loopt nog steeds rond.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x