Mens en Dier

Zien: Ook in Amerika zijn de leugens van Rutte niet onopgemerkt gebleven

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het fragment waarin Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) premier Rutte confronteert met leugens over het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ van Klaus Schwab gaat de hele wereld over. Het heeft ook de aandacht getrokken van de Amerikaanse filmproducent Del Bigtree.

Hij speelde het fragment af in zijn webcast The Highwire en moest er heel hard om lachen. Bigtree vond het prachtig om te zien hoe Van Meijeren Rutte in de val lokte. Hij vroeg de premier naar zijn connectie met Schwab, die dat minachtend afdeed als complot. Vervolgens haalde Van Meijeren een brief tevoorschijn waarin Rutte Schwab bedankt voor het toesturen van zijn boek.

Rutte zei dat hij de brief had gestuurd uit ‘beleefdheid’ en het boek niet had gelezen. “Dus de premier zegt dat hij niet tegen mij heeft gelogen, maar tegen meneer Schwab,” zei Van Meijeren. Bigtree vond zijn optreden geweldig.

Sky News

Eerder werd de ontmaskering van de premier opgepakt door Sky News Australia. “Mark Rutte praat net als alle andere ruggengraatloze, centrumrechtse, moderne liberalen de wereldelites naar de mond en doet alsof hij geen idee heeft waar hij ons in verzeild doet raken. Zoals Van Meijeren al opmerkte: deze zwakke politici liegen óf tegen de wereldelites óf tegen ons,” zei presentator Rowan Dean.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christine
Christine
10 maanden geleden

Ja deze man gaat keihard aangepakt worden. Niet meer te handhaven in Nederland. Zoveel leugens en het volk belazeren. Schandalig

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
10 maanden geleden

Alleen Rutte geniet nu van zijn welverdiende vakantie, dus vind hij dat hij niet hoeft te antwoorden op de vraag dat de meeste mensen in Nederland het door zijn toedoen een “kutland” vinden… wanneer staan we op en stoppen met deze onzin… dan is het meteen afgelopen.. hij lacht ons recht in ons gezicht uit

Annette
Annette
10 maanden geleden

Zwakke politici, ook wel trekpoppen genaamd, belazeren zonder enig probleem DIE mensen, die wel of niet op hen gestemd hebben. Diezelfde mensen krijgen van deze politici zonder problemen een mes in de rug. Daar zitten deze psychopaten oftewel machtswellustelingen niet mee.
Ik vind het wel erg grappig, dat ná Australië dit bijzondere interview nu ook in de Verenigde Staten bekend wordt gemaakt.
Mark Rutte staat er met zijn demissionaire kabinet gekleurd op.
Gideon van Meijeren is als jonge politicus nú al een bekende persoonlijkheid van Oost naar West. Dat heeft hij goed gedaan en het is volkomen terecht.
Weten jullie wat dit allemaal extra grappig maakt. In de Tweede Kamer waren praktisch geen kamer leden aanwezig. Zij proberen zoveel mogelijk het Forum voor Democratie te negeren. DAT is in ieder geval op wereldniveau niet gelukt.
We zullen maar zeggen: Karma is a bitch!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
10 maanden geleden

Momenteel zijn het de leugens die de wereld regeren en onder controle hebben. Ik kan mij niet voorstellen dat politici met verkeerde bedoelingen dit eeuwig kunnen volhouden.

Maar ook andere mensen die mede verantwoordelijk zijn voor de genomen Coronamaatregelen, doen net zo hard mee.

Maar zoals het heel gewoon is geworden, zal het grote publiek wel niet van deze onwaarheden op de hoogte worden gebracht.

Wie dus niet op zoek gaat naar de waarheid wordt voor de gek gehouden en is het slachtoffer van deze p(l)andemie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x