Mens en Dier

Sven Hulleman: ‘Wat er op u afkomt is groot, het is enorm’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Hoe komt het dat het systeem zo is ingericht dat er te veel mensen bij elkaar zitten met te weinig huizen, te veel regeldruk en te veel economische druk? Die vraag stelt jurist Sven Hulleman in een nieuwe video.

De zogenaamde bevrijding van de vrouw in de jaren tachtig was niets anders dan het tot actief slaaf maken van het systeem, merkt hij op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De huizenprijzen zijn zo hoog geworden dat je met twee salarissen op dezelfde plek staat in plaats van met één salaris. Dus eigenlijk is iedereen de helft armer geworden, maar ze denken en zijn succesvol verleid in het geloven dat ze gelijkwaardig zijn en gelijke rechten en gelijke vrijheden hebben. Maar eigenlijk is iedereen armer geworden en heeft iedereen minder vrijheid gehad, stelt Hulleman. “Iedereen is even ongelukkig en even arm door die maatregelen en dat is heel erg dom.”

Je zit gevangen in de cultuurmarxistische hel

Mensen hebben niet door dat het het systeem is waartegen ze zich moeten wapenen.

Mannen en vrouwen zeggen dat ze geen kans hebben om een gezin te stichten, maar zij zien niet de echte oorzaken van deze wezenlijke problemen. Die zitten in de macro-economie, in hoe de financiële sector ons land in z’n greep heeft gehouden en genomen sinds de jaren zeventig.

Als gevolg daarvan is er een wereld ontstaan waarin niets meer betaalbaar is. Als je je BSN-nummer ergens inschrijft, heeft het systeem z’n klauwen meteen in je: de huur is te duur, de rente is te hoog, de huizenprijzen zijn te hoog, je komt er nooit meer vanaf, er ontstaan restschulden, je bent gevangene van je eigen huis, je huis komt onder water te staan, de euro wordt minder waard en de lonen zijn niet meegestegen, zegt Hulleman.

“Je zit gevangen in de financieel-economische digitale 21ste-eeuwse postmoderne neoliberale cultuurmarxistische hel.”

De grootste gevangenis ter wereld

Jullie leven wordt totaal gedomineerd door systemen waar niemand grip op heeft, wat niemand wil, maar het gebeurt wel.

En dan heb je idioten zoals Klaus Schwab en Yuval Harari die prediken: ‘het gebeurt, het gaat allemaal door en het gaat deze gevolgen hebben’, terwijl niemand deze mensen terugfluit.

De volgende stap van de ECB en het WEF is de central bank digital currency, volgens Hulleman ‘de grootste gevangenis ter wereld’. Zij gaan bepalen: alles wat je doet en wat je mag en wat je niet mag. En alles wat hen niet zint, gaat eraan. The end of freedom.

Wat er op u afkomt is groot, het is enorm

“Buk maar, want al die digitale systemen die eerst al jullie vrijheden gaan afpakken, gaan uiteindelijk ook al jullie zekerheden afpakken. Computer says no.”

Wat is het probleem? Cultuurmarxistische digitalisering, idiotie van beleidsmakers die verschrikkelijk dom en kwaadaardig zijn.

Wat is de oplossing? Analoog leven.

“Wat er op u afkomt is groot, het is enorm. De oplossingen zijn klein en ingewikkeld,” besluit Hulleman.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 180 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
4 maanden geleden

Analoog leven. Ik ben voor!

Veen Maas
Veen Maas
4 maanden geleden

En daar hebben we Sven Hulleman weer met zijn drukte en bangmakerij! Ik zie bij man geen actie gerichte oplossingen, de man kan goed lullen, echter als het op de handen laten wapperen neerkomt dat laat hij dat vooral door anderen doen in plaats dat ie zelf de handen vuil maakt! Kortom geen hoge pet op van die man!

dick
dick
4 maanden geleden

zeg het maar Hulleman kom maar met de oplossing

Dubito
Dubito
4 maanden geleden

Sven, ik word altijd zo moe van dat onsmakelijke gelurk aan die pijp van je. Maak hem uit, gooi hem weg en begin dan je video opnieuw. Dan kijk ik hem helemaal af, dat beloof ik je..

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x