Mens en Dier

Janet Ossebaard dood gevonden: ‘Ze probeerde de wereld te redden, maar kon zichzelf niet redden’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Janet Ossebaard (56) is overleden door zelfdoding, zo heeft haar partner Cyntha Koeter bekendgemaakt. Ossebaard was al enkele weken spoorloos.

Ze heeft op 16 november met een overdosis medicijnen een einde aan haar leven gemaakt, weet Koeter. Ossebaard, voormalig NineForNews-columnist, worstelde al haar hele leven met depressies. Ze had een zware jeugd en schreef daarover in blogberichten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ze heeft alles geprobeerd. Ze probeerde anderen te redden, inclusief mijzelf,” zegt Koeter. “Ze probeerde de wereld te redden, met ‘Fall Cabal’, maar kon zichzelf niet redden.”

“Het was een eer om met haar te werken,” aldus een geëmotioneerde Koeter.

Hier is mee gehannest

Ossebaard bereikte de massa met haar 10-delige serie ‘Fall Cabal’, die door miljoenen mensen werd bekeken. Daarnaast maakte ze een documentaire genaamd ‘Covid-19’, die vele honderdduizenden keren werd bekeken op YouTube en waarin ze betoogt dat het coronavirus is gemaakt in een lab.

Ze sprak tijdens haar onderzoek met diverse virologen en andere wetenschappers, ‘dus niet de voorlichters van tv’. “Die zeggen allemaal: ‘hier is mee gehannest, dit is geen normaal virus’,” zei ze in het programma ‘Het Panel’ van Ongehoord Nederland.

Presentator Peter Vlemmix vroeg haar door wie het virus de wereld ingebracht is. Dat is volgens haar gedaan door de rijkste 1 procent, de echte machthebbers.

What the f*ck gebeurde daar?

Ossebaard was al bekend als graancirkelonderzoeker. In gesprek met dagblad de Stentor zei ze dat ze niet twijfelt aan de buitenaardse oorsprong van graancirkels. Ze heeft naar eigen zeggen formaties gevormd zien worden. “Ik heb het drie keer mogen meemaken. Je leven staat op z’n kop, want je hebt geen enkel antwoord op de vraag: what the f*ck gebeurde daar?”

Ze zag tijdens het ontstaan van graancirkels lichtbollen, hoorde gras knetteren en ook gingen haar haren overeind staan. Daarnaast vielen camera’s uit. “Het is een enorm sterk elektromagnetisch veld en daarna is de graancirkel een feit.”

Janet, het ga je goed.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
3 maanden geleden

R.I.P. Janet.
Bedankt voor alles wat je voor iedereen betekent hebt. 🥲

roel
roel
3 maanden geleden

1 vd gangbare formules: een zelfdoding en een naaste die onder druk de mond houdt of de agenda moet bevestigen met overuigend klinkende woorden. en die eventueel, in later stadium, een fataal ongeluk krijgt. zo worden telkens de bloemen geplukt opdat het onkruid voortwoekert, zich voedend met de gangbare onnozelheid. zet fall cabal maar op een veilig plekje, zolang het nog laadbaar is. hulde aan deze 2 mensen. liefde en kracht voor cyntha koeter.

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
3 maanden geleden

Heel treurig bericht. Ik kan het niet zonder meer geloven dat ze een einde aan haar eigen leven heeft gemaakt. Iemand die zo strijdt, juist voor het leven. Depressies oké. Ik begrijp dat dit een moeilijke tijd is voor haar nabestaanden en bekenden. Maar hoe weten ze zo zeker dat het een overdosis medicijnen is en dat ze het zelf gedaan heeft? Het ligt voor de hand dat die 1% haar graag zag verdwijnen. Ik vertrouw niks meer. Iemand die zo erg de wereld probeerde wakker te krijgen en dan ineens dit. Ik kan daar niet bij. Dat is een volledig tegengesteld motief wat ik niet zondermeer aanneem. Veel respect en sterkte aan de familie en nabestaanden.

Leon
Leon
3 maanden geleden

Veel mensen die ontwaakt zijn hebben depressie. Vooral door het verliezen van familie, vrienden, of andere dierbaren door de vaccinatie schade. De oversterfte die de vaccinaties hebben veroorzaakt door het lichaam met mRNA te slopen, sloopt ook ongevaccineerde mensen mentaal die andere probeerde te waarschuwen.

Zoek optijd hulp van gelijkgestemden als je echt depressief bent of een burnout hebt.
Want de officiële zorg kan anders denkende niet helpen. Maar we kunnen wel klaar staan voor elkaar met praten dat we niet alleen zijn.

De waarheid wint altijd.

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x