Het Complot

‘Syrisch Meisje’ onthult waarheid achter crisis in Syrië

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Syrische activiste ‘Syrisch Meisje’ (Mimi Al-Laham) brengt de waarheid over Syrië aan het licht. Zij zegt wat anderen denken.

Bijna iedereen weet ondertussen wel dat de Amerikanen de Syrische rebellen bewapenen. Slechts weinigen beseffen dat de banken van Rothschild achter de aanvallen op Libië en Syrië zitten.

Toen het regime van Gaddafi was verslagen kwam de Centrale Bank van Libië onder toezicht van de familie Rothschild te staan. Hetzelfde scenario speelt zich af in Egypte. De Egyptische regering hoopt in ruil voor een reeks ingrijpende bezuinigingsmaatregelen een lening van 4,8 miljard dollar bij het IMF los te krijgen.

Geen schuld

Geleende dollars moeten uiteindelijk worden terugbetaald. Als het juiste moment daar is orkestreren de internationale kredietverstrekkers een crisis zodat het geleende geld niet kan worden terugbetaald. Het resultaat is dat nationale goederen tegen bodemprijzen worden verkocht aan de kredietverstrekkers.

Op dit moment heeft Syrië geen schuld uitstaan bij het IMF. Het land leent enkel bij bondgenoten zoals Rusland. De Rothschilds willen de onafhankelijke Centrale Bank in Syrië in handen krijgen.

Agro-industriële corporaties

Daarnaast willen grote agro-industriële corporaties voet aan de grond krijgen in Syrië, waar het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen bij wet verboden is.

Na de inval in Irak in 2003 werden de beruchte Bremer-orders erdoor gedrukt. Tussen 2003 en 2004 was Paul Bremer bestuurder van Irak namens de Coalition Provisional Authority. Van hem kwam de beroemde uitspraak: “Ladies and gentlemen, we got him.”

Order 81 betekende voor Iraakse boeren bijvoorbeeld dat ze hun eigen zaden niet langer mochten opslaan. In plaats daarvan zijn ze nu verplicht om zaden van chemieconcerns als Monsanto te kopen. Deze zaden bevatten het zogeheten terminatorgen zodat ze slechts één seizoen kunnen worden gebruikt.

Aardgasreserves

Syrisch Meisje wijst er bovendien op dat voor de kust van Syrië grote aardgasreserves zijn ontdekt en dat er tot frustratie van de oliemagnaten plannen zijn om tussen Iran en Syrië een pijplijn aan te leggen. Tot besluit heeft de Syrische overheid de meeste internationale corporaties buiten de deuren weten te houden.

Wist u dat bijna de helft van de Syrische rebellen met een Brits accent spreekt?

Wist u dat Australiërs die besluiten met de Syrische rebellen ten strijde te trekken in eigen land een gevangenisstraf van 20 jaar riskeren?

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
verbijsterd
verbijsterd
9 jaren geleden

M. Brandenburg en Sander even lezen dit. Over welke plichten hebben we het dan nog! De hele wereld draait om geld en geld is macht. En wij zijn met z’n allen de marionetten van het grote geld. En……..we zijn er met z’n allen in gaan geloven dat dit het is, dat dit goed is, dat het zo hoort. Gelukkig gaan de ogen van heel veel mensen open en komt er verzet tegen onmenselijkheid. We herinneren ons weer dat we behalve plichten ook rechten hebben, waaronder de eerste levensbehoeften onderdak, eten en drinken! Mensen verzaken niet zomaar hun plichten, daar gaat in de meeste gevallen heel veel aan vooraf. Ik ben in ieder geval blij dat er mensen zijn die hun hart volgen en niet meer mee doen aan de aan terreur grenzende acties van regeringen en bankiers.

365Y
365Y
9 jaren geleden

Citaat : Bijna iedereen weet ondertussen wel dat de Amerikanen de Syrische rebellen bewapenen ———

Heeft iemand dat zgn “”dat hebben we al lang geweten”” feit zelf onderzocht .. wie deze zgn Amerikanen dan wel moeten zijn ? Of is het een propaganda idee van .. noem maar op …

En dit :
citaat : Wist u dat bijna de helft van de Syrische rebellen met een Brits accent spreekt? ———

Ik heb er zeer weinig gesproken , en brits , wanneer is er een onderzoekje geweest dan ?

citaat : Wist u dat Australiërs die besluiten met de Syrische rebellen ten strijde te trekken in eigen land een gevangenisstraf van 20 jaar riskeren? —————-

Zal wel, maar ik denk dat een Australische engelse het niet in zijn hoofd haalt om daar te vechten , of het zouden de Australische Syriers zelf moeten zijn . Ik neem overigens aan dat deze straf regel om daar te gaan gevechten niet alleen voor dit conflict, maar voor alle landen is opgesteld.

Feit is dat het idee van goed en kwaad een overheids normering is, zelfs als die hulp een welzijns organisatie betreffen zal .
Misdaad kunnen zij van alle kanten bestrijden zolang u zich er maar van weerhoud, het grote verlichtte doel die ermee is gemoeid, maar niét benoemd , omdat dán de schaakstukken ineens heel anders gaan staan op het grote wereld bord ..

Gelukkig slapen we niet allemaal nadat de ware vrijheid overal verlicht word .

m&m
m&m
9 jaren geleden

ik kan hier niet uit opmaken dat dat verhaal van haar afkomt,al zal het wel waar zijn.

garriet60
garriet60
9 jaren geleden

en zo zie je maar ook nederland doet hieraan mee om syrie naar de kloten te helpen . om hier hun patriots op turkse bodem te plaatsen .ik vind gewoon dat ze monsanto de bek moeten snoeren en dat ze die rothschild ook maar eens vlink aan moeten/mogen pakken .en niet alleen die maar meerdere zgn geldschieters die denken dat zij een anderland in kunnen/moeten pikken .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x