Buitenaards

Ans Hoornweg en haar contact met buitenaardsen (video)

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ans Hoornweg is één van de vele Nederlanders die contact heeft met buitenaardsen. Haar hele leven heeft ze dit openbaar gemaakt.

Ze kan de buitenaardsen op het astrale niveau waarnemen. Haar vaste contactpersoon op dit niveau is haar vriend Lobob-Motroe, die tot het ras van de grijzen behoort.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ans kan uit haar lichaam treden, maar ze is ook fysiek meegegaan aan boord van ruimteschepen. Van enkele van de wezens die ze heeft ontmoet heeft ze in trance poppen gemaakt.

Hoornweg heeft al van jongs af aan contact met Lobobs, bewoners van Laborax, maar ook met wezens van andere planeten. Eén van de taken die Ans meekreeg toen ze incarneerde op aarde, was om mensen te vertellen over buitenaardse wezens, over hun werelden en hun bedoelingen.

Gerelateerd:

 

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

het was toch binnenaardsen of binnenstebuitenaardsen? heh!! wat sneu voor haar nu moet ze het hele roer omgooien en met binnenaardsen kontakt zoeken.

De ziener
De ziener
10 jaren geleden

Ik heb ook eens een ontmoeting gehad in de astrale wereld met een pleiadisch uitziende vrouw met blond haar blauwe ogen en erg knap.ze had een soort ski pak aan licht blauw. Ik kreeg heel sterk de indruk dat ik haar ergens van kon maar waarvan weet ik niet.in dezelfde week ook een ufo gezien,een rood licht.

Truus
Truus
10 jaren geleden

Ja hoor BERTA, laat die coke/alcohol liggen en sta met 2 benen op de grond. Dit gelooft toch niemand!!!!!!!

nature
nature
10 jaren geleden

Wow! Voor zover ik op de hoogte ben heb ik deze dame alleen horen verkondigen wat ik ook weet. En dat, voor haar, zonder de computer. Ik had die grotendeels wel nodig.

Vannacht had ik een bijzondere droom. Een man die ik graag mag, kwam vragen of ik verliefd op hem was. Ik zei: dat weet ik niet. Ik ken maar zelden mensen met wie ik op een lijn zit. Dus logisch dat ik daar gemakkelijk verliefd op word. Maar misschien word ik dan verliefd op mezelf. In die droom kreeg ik ook het alfabet van de universele wereldtaal. Die bleek in het geheim te bestaan.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x