Homepagina » Buitenland » Wil de echte president van Amerika nu opstaan?
president
Foto: Kamala Harris en Joe Biden (CC0)

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Wie in vredesnaam runt op dit moment de Amerikaanse federale overheid? Je wordt letterlijk kapotgecensureerd als je suggereert dat iemand anders dan Joe Biden afgelopen november de verkiezingen heeft gewonnen. Toch is er vandaag de dag – vier maanden later – geen enkel bewijs dat Biden dient als president, schrijft Charles Hurt voor de Washington Times.

Vorige week verscheen er een vreemde video waarin Biden digitaal spreekt met Democratische congresleden. Hij zit in zijn eentje aan een tafel en dreunt zijn standaard riedeltje op terwijl hij naar een gigantisch scherm kijkt waar Huisvoorzitter Nancy Pelosi op te zien is. Ze kijkt ongemakkelijk en lacht nep.

“Nu beantwoord ik graag vragen,” zegt Biden op een gegeven moment, terwijl hij heel even doet alsof hij de leider van de vrije wereld is. Al snel herinnert hij zich dat hij dat niet is. “Als dat is wat ik moet doen, Nance,” voegt hij toe.

Niet blij

Daar waren de opperheren duidelijk niet blij mee. Er was een censurerende piep te horen. Het beeld van de man die beweert de leider van de vrije wereld te zijn, maakte plaats voor een testbeeld met kleurbalken.

Er werden geen vragen gesteld. En er kwamen zeker geen antwoorden.

Syrië

Enkele dagen daarvoor bombardeerde iemand die de Amerikaanse president beweert te zijn doelstellingen in Syrië. Vlak na het bombardement bracht het Witte Huis een verklaring naar buiten waarin stond dat vicepresident Kamala Harris niet betrokken was geweest bij het besluit om Syrië te bombarderen en dat ze er zeer ontstemd over was.

Het lijkt er dus op dat Harris op dit moment niet de president is. Maar wie is dan wel de president van Amerika?

[Washington Times]
4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

“Maar wie is dan wel de president van Amerika?”
Bidon waar het USA volk voor heeft gekozen maar wat ik ervan begrijp is dat de Staten redelijk zelfstandig zijn, dus de president heeft niet veel in de melk te brokkelen.
Dat houdt in dat je op papier in ieder geval in de VS makkelijk kunt emigreren van de ene staat naar de andere staat.
Stel dat je in het Californië woont waar zij knettergek zijn geworden inzake het coronatotalitarisme dan kun je vluchten naar het wijze South-Dakota of Florida daar waar de economie floreert en het voordeel is: je hebt geen taalprobleem.

Annemiek B.
Annemiek B.
6 maanden geleden

Ik zal nog iets bijzonders vertellen. Ga eens googelen op foto’s van Joe Biden en bestudeer goed de foto’s van een aantal jaren geleden, zeg rond 2008, en de Biden van nu. Bestudeer goed de oren, die even uniek zijn als een vingerafdruk. Tadaaa! De ‘Joe’ van toen heeft heel andere oren dan de ‘Joe’ van nu. Vooral de oorlellen zijn duidelijk anders. En ook de neus is niet helemaal hetzelfde. In deze wereld houd je niets meer voor onmogelijk…

Joost
Joost
6 maanden geleden

Trump!

Woekja
Woekja
6 maanden geleden

De aliens vooral die van mars hebben veel te zeggen.
Weet dit ook van een elfje die het in me oor fluisterde.
Weet nou niet of ik dat elfje moet geloven.
Wat denken jullie?

x

Check Also

advocaat

Advocaat slaat alarm: prikplicht is misdaad tegen de menselijkheid

De Amerikaanse president Joe Biden wil bedrijven ...

biden

‘Sleepy Joe’ trending op Twitter nadat het lijkt alsof Biden in slaap valt tijdens bezoek Israëlische premier

Vrijdag werden de banden tussen de Verenigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

88
0
We lezen graag je reactie!x