Buitenland

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wie in vredesnaam runt op dit moment de Amerikaanse federale overheid? Je wordt letterlijk kapotgecensureerd als je suggereert dat iemand anders dan Joe Biden afgelopen november de verkiezingen heeft gewonnen. Toch is er vandaag de dag – vier maanden later – geen enkel bewijs dat Biden dient als president, schrijft Charles Hurt voor de Washington Times.

Vorige week verscheen er een vreemde video waarin Biden digitaal spreekt met Democratische congresleden. Hij zit in zijn eentje aan een tafel en dreunt zijn standaard riedeltje op terwijl hij naar een gigantisch scherm kijkt waar Huisvoorzitter Nancy Pelosi op te zien is. Ze kijkt ongemakkelijk en lacht nep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Nu beantwoord ik graag vragen,” zegt Biden op een gegeven moment, terwijl hij heel even doet alsof hij de leider van de vrije wereld is. Al snel herinnert hij zich dat hij dat niet is. “Als dat is wat ik moet doen, Nance,” voegt hij toe.

Niet blij

Daar waren de opperheren duidelijk niet blij mee. Er was een censurerende piep te horen. Het beeld van de man die beweert de leider van de vrije wereld te zijn, maakte plaats voor een testbeeld met kleurbalken.

Er werden geen vragen gesteld. En er kwamen zeker geen antwoorden.

Syrië

Enkele dagen daarvoor bombardeerde iemand die de Amerikaanse president beweert te zijn doelstellingen in Syrië. Vlak na het bombardement bracht het Witte Huis een verklaring naar buiten waarin stond dat vicepresident Kamala Harris niet betrokken was geweest bij het besluit om Syrië te bombarderen en dat ze er zeer ontstemd over was.

Het lijkt er dus op dat Harris op dit moment niet de president is. Maar wie is dan wel de president van Amerika?

[Washington Times]

4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

“Maar wie is dan wel de president van Amerika?”
Bidon waar het USA volk voor heeft gekozen maar wat ik ervan begrijp is dat de Staten redelijk zelfstandig zijn, dus de president heeft niet veel in de melk te brokkelen.
Dat houdt in dat je op papier in ieder geval in de VS makkelijk kunt emigreren van de ene staat naar de andere staat.
Stel dat je in het Californië woont waar zij knettergek zijn geworden inzake het coronatotalitarisme dan kun je vluchten naar het wijze South-Dakota of Florida daar waar de economie floreert en het voordeel is: je hebt geen taalprobleem.

Annemiek B.
Annemiek B.
3 jaren geleden

Ik zal nog iets bijzonders vertellen. Ga eens googelen op foto’s van Joe Biden en bestudeer goed de foto’s van een aantal jaren geleden, zeg rond 2008, en de Biden van nu. Bestudeer goed de oren, die even uniek zijn als een vingerafdruk. Tadaaa! De ‘Joe’ van toen heeft heel andere oren dan de ‘Joe’ van nu. Vooral de oorlellen zijn duidelijk anders. En ook de neus is niet helemaal hetzelfde. In deze wereld houd je niets meer voor onmogelijk…

Joost
Joost
3 jaren geleden

Trump!

Woekja
Woekja
3 jaren geleden

De aliens vooral die van mars hebben veel te zeggen.
Weet dit ook van een elfje die het in me oor fluisterde.
Weet nou niet of ik dat elfje moet geloven.
Wat denken jullie?

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x