Het Complot

Vergeet de NSA: Het verborgen spionnenleven van Uri Geller

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Velen kennen Uri Geller van zijn optredens, waarin hij een aantal van zijn vermeende capaciteiten als paranormalist tentoonspreidde. Zijn bekendste gimmick is het buigen van lepels.

Geller beweerde dat hij verre familie is van de Oostenrijkse psychiater Sigmund Freud.

Naar eigen zeggen ervoer hij al op vijfjarige leeftijd voor het eerst zijn gaven, toen een lepel spontaan omboog en afbrak. Hij verdiende een fortuin aan de shows die hij meer dan 40 jaar heeft verzorgd. Voor een aantal internationale inlichtingendiensten is Uri Geller werkzaam als paranormale spion.

Lichtstraal

In het begin van zijn loopbaan verklaarde Geller aanvankelijk dat zijn gaven afkomstig waren van buitenaardse wezens die hem vanaf zijn vroege jeugd bezochten. Geller vertelde ook dat hij vaak UFO’s waarneemt. Later verklaarde hij dat zijn gaven afkomstig zijn van God.

Hij heeft tevens verteld dat hij in zijn jeugd ooit geraakt werd door een apart soort lichtstraal. Hij heeft verteld dat dit de oorsprong zou kunnen zijn van wat hij zegt te kunnen. Op een ander tijdstip vertelde hij weer niet te geloven dat deze lichtstraal hem veranderd heeft, omdat hem verteld was dat dergelijke voorvallen vaker plaatsvinden.

Olie

Geller zat in het Israëlische leger toen hij de aandacht trok van de Amerikaanse spionagedienst CIA. Filmmaker Vikram Jayanti interviewde Uri Geller en enkele hooggeplaatste functionarissen voor een nieuwe BBC-documentaire.

Jayanti richt zich met name op de rol die Geller speelt binnen de inlichtingenwereld. De geheime operaties waar hij bij betrokken is worden omgeven door geheimzinnigheid. Hij kreeg ook het Mexicaans staatsburgerschap omdat hij vertelde waar de overheid naar olie moest boren.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ur
Ur
9 jaren geleden

Men moest eens weten…

HetGroterePlaatje
HetGroterePlaatje
9 jaren geleden

“Vergeet de NSA”?? het NSA-schandaal lijkt me wel wat groter dan de bescheiden diensten die uri geller geleverd heeft voor de geheime diensten, en waarover hij trouwens ook vrij openhartig is in zijn boeken.

Peterhs
Peterhs
9 jaren geleden

Uri Geller. hahaha
Een van de grootste kwakzalvers en bedriegers op dat gebied van de laatste tijd. Schei toch uit. Die lepel truc is al lang bewezen dat het belazerij is.

S0M30N3
S0M30N3
9 jaren geleden

Wat een bitch om te zeggen waar de overheid kan boren.. Nog iemand die de menigte voor de gek houdt, khad het zowieso niet met Uri Geller.. Vindt het maar een uitslover!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x