Mens en Dier

Uitspraken van ‘crimineel’ De Jonge ‘reden voor strafrechtelijke vervolging’: ‘Dit is een ambtsmisdrijf’

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Op 31 mei 2020 deed farmareus Johnson & Johnson (Janssen) een opmerkelijk verzoek aan de Europese Commissie: Janssen en alle bij de vaccins betrokken leveranciers en ngo’s zouden immuniteit genieten op juridisch vlak. Zij zouden dus niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele vaccinatieschade.

Uit de voorwaarden kan worden afgeleid dat Janssen er alles aan deed om slachtoffers van vaccinatieschade zo ver mogelijk uit de buurt te houden. Als eerste vangnet zou een schadefonds moeten dienen. Als tweede de juridische immuniteit van Janssen, schrijft data-analist Cees van den Bos op Substack. Ook dat schadefonds komt voor rekening van de burger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De vaccinaties zijn voor de argeloze burgers, en als er ernstige bijwerkingen optreden, mag de burger daarvoor betalen. Zo werkt Big Pharma,” merkt neuroloog Jan Bonte op. “De winst voor Big Pharma, de kosten voor de belastingbetaler. Zo doe je dat.”

Onmiddellijk de EU verlaten

Waarom moesten Nederlandse jongeren eigenlijk ‘dansen met Janssen’? Niet omdat het medisch noodzakelijk was, maar omdat Nederland extra Janssen-vaccins moest afnemen van de Europese Commissie. De Commissie had een aantal ‘rijke’ landen gevraagd om een extra hoeveelheid vaccins af te nemen. Nederland was één van die landen.

“Lijkt mij meer dan voldoende reden om onmiddellijk de EU te verlaten,” stelt Bonte.

Het Janssen-vaccin kreeg zelfs een eigen callcenter, waar mensen direct een afspraak konden plannen voor de overtollige prik. Bonte: “En omdat de koelkast stuk ging, mocht Big Pharma haar koopwaar direct aanbieden aan de ‘consument’. Die door Hugo de Jonge zwaar onder druk gezet werd om zich te laten vaccineren.”

Verbijsterend, schandalig en uitermate gevaarlijk

De minister drong aan op vaccinatie van de groep 12- tot 18-jarigen om nieuwe coronamaatregelen te voorkomen. Ook zei hij: “Over langetermijneffecten kan ik duidelijk zijn, die zijn er niet.”

“Verbijsterend. En schandalig. En uitermate gevaarlijk,” vindt de neuroloog. “Ik ben van mening dat deze chantage van jongeren door deze crimineel – want dat is het – en vooral zijn uitspraak dat er ‘geen bijwerkingen op de lange termijn zijn’ reden zijn voor strafrechtelijke vervolging. Dat is een ambtsmisdrijf.”


4.9 218 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TAO Foundation
TAO Foundation
11 maanden geleden

Hoelang mag en kan deze gevaarlijke en domme crimineel nog doorgaan?
En al die doden door schuld dan???

Walther M.
Walther M.
11 maanden geleden

Is al geprobeerd iets met 70.000 aangiften die spontaan POEF zijden 🤔🧐🧐

Hugo
Hugo
11 maanden geleden

Wie gaat het beest aanpakken, Zij denken overal mee weg te komen deze Christenen van CDA huizen. Wie gaat deze genocide politieke partijen verbieden. Of wachten ze af tot dat de boze burgers zelf het heft in eigen hand gaan nemen. Op wie kunnen wij burgers van Nederland nog rekenen. Politie? Leger? of nemen die alleen nog maar orders aan van EU en WEF.

Margie
Margie
11 maanden geleden

Beroeps crimineel. Dat is die loser. Maar de grote vraag,waarom zit die crimineel als die gast nog steeds in de regering. Die kan nog geen dubbeltje van een kwartje onderscheiden. En nu minister van wonen???!!! Zijn ze hier nu ziende blind of zo. Die klootzak moet de gevangenis in. Levenslang. Hij heeft moorden gepleegd. Hij bakt nergens wat van. Zijn pad is bekleed met coke en lijken.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x