Archeologie

Russische wetenschapper: Bigfoot is waarschijnlijk echt

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische Academie van Wetenschappen heeft laten weten dat Bigfoot hoogstwaarschijnlijk bestaat. Dat meldt Russia Today.

Experts kwamen tot die conclusie nadat ze haren uit de Siberische regio Kuzbass hadden geanalyseerd die naar verluidt toebehoren aan de Yeti.

Begin oktober trokken ‘yetiologen’ uit de Verenigde Staten, Canada, Zweden, Estland en Rusland naar het gebied om naar bewijs voor het bestaan van Bigfoot te zoeken. In de Azass-grot vonden de onderzoekers voetafdrukken die klaarblijkelijk toebehoren aan de Yeti.

De haren werden aangetroffen in een grote voetafdruk. Professoren van de universiteiten van Moskou, Sint-Petersburg en Idaho namen monsters van de haren mee voor verder onderzoek. Eén van de haren bleek identiek te zijn aan de exemplaren die toebehoren aan een Californische Yeti. Een andere haar behoorde toe aan een variant uit het Russische Oeralgebergte en een derde aan een soort uit het gebied rond Sint-Petersburg, zo schrijft Komsomolskaya Pravda.

De eerste ontdekking werd gedaan door professor Valentin Sapunov van de New York Academy en de Technische Universiteit van Sint-Petersburg. Hij is geneticus en biofysicus.

“In Sint-Petersburg werden de haren onderzocht met behulp van een speciale microscoop,” zei Sapunov. “Het is een ingewikkelde maar zeer efficiënte methode. De haren werden besproeid met een chemische verbinding waarna ze konden worden ontleed. Op deze manier konden we ze vergelijken met haren van andere biologische soorten.”

De haren uit Californië, de Azass-grot, de Oeral en Sint-Petersburg bleken allen toe te behoren aan dezelfde soort. Het Amerikaanse onderzoek kwam met dezelfde conclusie, aldus een bevlogen Sapunov.

“Er is meer dan 95 procent kans dat de Yeti bestaat,” legde de biofysicus uit. “De laatste 20 jaar heb ik geprobeerd zo veel mogelijk bewijs over hem te verzamelen.” De volgende stap in het onderzoek zal zijn om de genetische code van de haren te onderzoeken en interpreteren.

Het Zoölogisch Instituut van de Academie van Wetenschappen te Sint-Petersburg is hier reeds mee begonnen.

Bron: RT.com

Gerelateerd: Russische regio erkent bestaan Sneeuwman

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x