Homepagina » Mens en Dier » Botten van Japans mythisch wezen tentoongesteld
Botten van Japans mythisch wezen tentoongesteld

Botten van Japans mythisch wezen tentoongesteld

Als je in Japan ‘kappa’ zegt, wordt iedereen bang. Kappa is een mythisch wezen dat in het water zou leven en lijkt op een kruising tussen een mens en een reptiel. Binnenkort kunnen geïnteresseerden naar gemummificeerde lichaamsdelen van een kappa gaan kijken in de Miyakonojo Shimazu Residence in de preferectuur Miyazaki op het eiland Kyushu.

Volgens RocketNews24 gaat het om een voet en een arm van een kappa die in 1818 is neergeschoten. Foto’s die van de ledematen zijn gemaakt, zien er bizar echt uit. Mensen beweren wel vaker resten van een kappa te hebben gevonden, maar het bleek tot nu toe steeds te gaan om nepskeletten.

Tot en met 22 juni aanstaande kunnen mensen met hun eigen ogen zien of het gaat om iemand die echt overblijfselen van het mythische wezen in bezit heeft. De kappa zouden zich voornamelijk ophouden in vijvers en rivieren. Ze hebben zich aangepast aan leven in en onder water en kunnen dan ook uitstekend zwemmen.

Botten van Japans mythisch wezen tentoongesteld

Het bekendste kenmerk van een kappa is een met water gevulde holte op zijn hoofd. Een kappa krijgt zijn kracht grotendeels van het vocht in deze holte. Kappa vallen graag mensen lastig. Volgens verhalen zouden kappa zich zelfs voeden met kinderen die zich te dicht bij het water begeven en met ingewanden van mensen die gaan zwemmen op plekken waar kappa leven.

Bij sommige vijvers en andere wateren staan zelfs vandaag de dag borden om mensen voor kappa te waarschuwen. Kappa zijn echter niet altijd kwaadaardig. Er zijn er ook die nieuwsgierig zijn naar de menselijke beschaving. Ze kunnen in bedwang worden gehouden met komkommer, het enige voedsel waar ze meer de voorkeur aan geven dan vlees.

[Flevopost]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
7 jaren geleden

ja en als je dat niet geloofd dan komen ze wel met godzilla op de proppen zeker?

abel
abel
7 jaren geleden

Broodje komkommer verhaal.

Ben
Ben
7 jaren geleden

Komt vast van de planeet aquarius.

pietje
pietje
7 jaren geleden

Half repillian half mens zou heel goed kunnen ( zoals Icke ons verteld) Waarom niet ? De mensheid houdt zich nu ook bezig (ze nemen de plaats van god in ) met hybrides half mens en half wat anders dus wat is er nieuw daarom ging atlantis tenonder want wij mogen niet voor god spelen !! Of je in god geloofd of niet het is niet aan ons om wanstallige gedrochten op de wereld te zetten walgelijk en waarom ???? Om te bewijzen dat we het kunnen bah !!!! Denk eens aan al het leed wat je aan zo een ;persoon; doet dat mag toch niet ! Onnodig leed aan een levend persoon !

x

Check Also

moderna

Japanse regio stopt met toedienen Moderna-prik na vervuiling met ‘zwarte substanties’

In Japan zijn opnieuw vervuilde Moderna-vaccins ontdekt, ...

artsen

Voorzitter artsenvakbond Tokio raadt alle artsen aan ivermectine te gebruiken in strijd tegen covid

Het hoofd van de artsenvakbond van Tokio ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x