Homepagina » Paranormaal » Vliegtuig verdwijnt, om 10 minuten later weer te verschijnen: time slip?
Vliegtuig verdwijnt, om 10 minuten later weer te verschijnen: time slip?

Vliegtuig verdwijnt, om 10 minuten later weer te verschijnen: time slip?

Zo’n 40 jaar geleden zou een passagiersvliegtuig in het niets zijn verdwenen terwijl het boven Ronald Reagan Washington National Airport de landing inzette.

Er werden gelijk hulpdiensten ingeschakeld omdat men vermoedde dat het toestel in de buurt van de luchthaven was gecrasht. Terwijl de hulpvoertuigen zich verzamelden op de plek waar het toestel voor het laatst was gezien, verscheen het plotseling recht boven ze.

Er waren 10 minuten voorbijgegaan en het vliegtuig verscheen op de exacte locatie waar het ook was verdwenen. De klokken aan boord van het toestel, inclusief de horloges van de passagiers, liepen allemaal 10 minuten achter. De mensen aan boord wisten echter niet dat er 10 minuten waren verstreken. Voor hun was het alsof er ineens vanuit het niets hulpdiensten waren verschenen.

Mannen in pakken

Dit incident is uitgebreid onderzocht door luchtvaartdeskundige Martin Caidin (1927-1997). Hij werd vaak geconsulteerd door de NASA. Vlak voor zijn dood deelde Caidin zijn onderzoek met Loyd Auerbach. Die zei dat vlak na het incident ‘mannen in pakken’ verschenen bij de landingsbaan en het vliegtuig binnengingen.

Was het een zogeheten time slip? “Time slips zijn niet echt paranormaal van aard,” zei Auerbach. “Het gaat erom dat tijd op een vloeiende manier beweegt. We weten niet eens wat tijd is. Veranderingen in snelheid en zwaartekracht kunnen tijd beïnvloeden. Dit gebeurt onder zeer ongewone omstandigheden en de effecten zijn bijna verwaarloosbaar. Er is veel meer voor nodig om te kunnen verklaren hoe een vliegtuig tijdens de landing een verandering in tijd veroorzaakt.”

Wormgaten

Auerbach, die aan de John F. Kennedy University in Californië verschillende lezingen heeft gegeven over tijd, houdt zich met name bezig met het onderzoek naar tijdreizen en time slips. Sommige theorieën die hij voorbij heeft zien komen gingen over gravimetrische oorzaken en wormgaten. Maar gedacht wordt dat wormgaten microscopisch klein zijn. Als ze al bestaan, hebben we geen idee wat ze doen.

Over de hele wereld worden time slips gemeld, alleen worden de bizarre verhalen vaak niet serieus genomen, aldus Auerbach. Hoe kan de verdwijning van dit vliegtuig worden verklaard? Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jeetje schreef:

  aliens hadden busines daar in dat vliegtuig. alles en iedereen ging even in een tijdelijke narcose, aliens klaar , iedereen weer wakker en functionerend, niemand herinnert zich iets, niets aan de hand, je herinnert je niets

 • emka schreef:

  Of gewoon een gat in de radar dekking. 40 jaar geleden, kom op zeg!

 • hannie schreef:

  Roald Dahl beschreef dit in 1 van zijn boeken ,,het was een gevechts vliegtuig
  die niet terug keerde van zijn missie ,,zijn kameraden waren er stuk van , tot eenpaar dagen later het vliegtuig terug keerde ,,de jongen vertelde dat hij geland was op voor hem onbekende plaats .en het was daar mooi .
  Heeft Roald een voor uitzien de blik gehaD ????
  Maar laten we eerlijk zijn ,,,wat weten we nu eigenlijk ,,Hannie

 • JPvandenBerg schreef:

  Doet mij denken aan de film ‘The Langoliers’.

 • joop schreef:

  Interview deze mensen. Ik wil die passagiers horen zeggen dat hun klok niet meer klopt. Niet zo moeilijk lijkt me.
  anders lijkt het net een broodje aap.

 • emka schreef:

  ach kom op. Gedachte hierachter: weer een zgn verdwenen vliegtuig, 40 jaar geleden. Lekker artikel hier op de site plempen en de speculaties over MH370 barsten weer los. business, die conspiracies!

 • Sebastiaan schreef:

  en in geen van de artikelen over dit “incident” (zelfs niet via Google, of TheEpochTimes zelf) is een vluchtnummer te vinden, of wat ook… ik roep hoax!

 • Henk schreef:

  Ooit ‘n stukje gelezen over “hogere wezens” die in bepaalde events de tijd manipuleren, zodat bv. ‘n gebeurtenis niet kon plaats vinden, in welk artikel dat was weet ik niet meer…

  Maar de tijd zelf, ach wat is dat, als ‘slaven’ mogen we 2x per jaar de tijd corrigeren (zomer- wintertijd), maar de tijdsaanpassing in WWII is nooit weer teruggezet, vreemd he, of toch niet!

  Rond zomer/wintertijd is m’n bioritme nl. van slag ‘n aantal dagen.

 • vincent Robbesom schreef:

  40 jaar geleden?
  Niet te controleren…
  Toevalligheden, wishfull thinking en orale overdracht resulteren na verloop van tijd vaak in wereld wonderen.
  Kijk maar naar Jezus en zijn mirakelen..

 • Kal-Purush schreef:

  Geweldig, de commentaren hier, wat opvalt is dat de negatieve weer terug zijn, vakantie tijd voorbij?

  • emka schreef:

   Wat versta je dan onder positief? Ieder (vaak zinloos) artikel meteen als DE waarheid omarmen en zweverig ‘namaste’ of zo als ondertitel neerzetten?

   • Jeff schreef:

    waarschijnlijk bedoeld Kal: als je het dan toch zo’n onzin vind, wat is dan de zin van een reactie erop zoals die door velen gegeven wordt? Het is zoiets als spruitjes eten terwijl je het toch niet lust; haal spinazie dan of zo.
    fijne dag man.

 • Hawks schreef:

  Martin Caidin, fictie schrijver, man achter Six Million Dollar Man. Herinner ik me nog van mijn jeugd, met Lee Majors in de hoofdrol. Vreemd, zo’n voorval zal toch wel ergens gedocumenteerd zijn, anders dan ‘van horen zeggen’ door Professor Paranormal…

 • AnanAs schreef:

  En dit vliegtuig vloog niet eens over de Bermuda driehoek..gelukkig was net de film afgelopen in het vliegtuig anders had je 10 minuten gemist ..

 • Paul schreef:

  Was dat niet Clinton in 1998? Toen verdween de Air Force One daadwerkelijk van de radar.
  http://www.nytimes.com/1998/06/06/nyregion/radar-images-of-clinton-s-jet-fall-off-screen.html

 • Berjan schreef:

  Tijd bestaat niet eens, het is de beweging van dingen die tijd veroorzaken. Laten we eens met ons allen doorkrijgen dat tijdruimte zoals dit nu geleerd wordt niet bestaat. Ruimte bestaat, planeten draaien en daardoor ontstaat tijd. Zonder planeten of andere zaken waar we op ons kunnen richten zou er geen tijd zijn.

  Daarom zijn krommingen in de tijdruimte ook fantasieverhalen, ditmaal mede ingegeven door de wetenschap. Vroeger had je de Ether, nu heb je de tijdruimte. Allemaal nonsens. Ether is nonsens volgens de wetenschap want het is een fantasie van oude volkeren, maar hun eigen tijdruimte of ruimtetijd nemen ze wel voor waar aan? Terwijl het enkel een theorie is, zonder een greintje bewijs.

 • wolfje schreef:

  mensen zijn na een ervaring met ‘mannen in pakken’ als voor de dood zo bang voor die gasten. heb ze zelf nooit gezien

 • Mij schreef:

  Dit bericht begint met: “Zo’n 40 jaar geleden zou een passagiersvliegtuig in het niets zijn verdwenen terwijl het boven Ronald Reagan Washington National Airport de landing inzette.”

  Dat is dus ongeveer 1975. Ronald Reagan werd president in 1981, en pas in 1998 werd Washington National Airport naar hem vernoemd.

  Een verschil van minimaal 23 jaar dus. Mag ik dat een beetje héél erg onnauwkeurig noemen? 🙂 Neem de rest van het verhaal dus gerust maar met een korreltje zout, of drieëntwintig. Ergens heeft iemand heel ijverig een copy/paste gedaan zonder de feiten te controleren. Wat een sterk staaltje journalistiek! Waarom plaatst iemand zo’n bericht als je binnen enkele seconden op Wikipedia kunt zien dat feiten niet kloppen?

 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  >