Paranormaal

Vliegtuig verdwijnt, om 10 minuten later weer te verschijnen: time slip?

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo’n 40 jaar geleden zou een passagiersvliegtuig in het niets zijn verdwenen terwijl het boven Ronald Reagan Washington National Airport de landing inzette.

Er werden gelijk hulpdiensten ingeschakeld omdat men vermoedde dat het toestel in de buurt van de luchthaven was gecrasht. Terwijl de hulpvoertuigen zich verzamelden op de plek waar het toestel voor het laatst was gezien, verscheen het plotseling recht boven ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er waren 10 minuten voorbijgegaan en het vliegtuig verscheen op de exacte locatie waar het ook was verdwenen. De klokken aan boord van het toestel, inclusief de horloges van de passagiers, liepen allemaal 10 minuten achter. De mensen aan boord wisten echter niet dat er 10 minuten waren verstreken. Voor hun was het alsof er ineens vanuit het niets hulpdiensten waren verschenen.

Mannen in pakken

Dit incident is uitgebreid onderzocht door luchtvaartdeskundige Martin Caidin (1927-1997). Hij werd vaak geconsulteerd door de NASA. Vlak voor zijn dood deelde Caidin zijn onderzoek met Loyd Auerbach. Die zei dat vlak na het incident ‘mannen in pakken’ verschenen bij de landingsbaan en het vliegtuig binnengingen.

Was het een zogeheten time slip? “Time slips zijn niet echt paranormaal van aard,” zei Auerbach. “Het gaat erom dat tijd op een vloeiende manier beweegt. We weten niet eens wat tijd is. Veranderingen in snelheid en zwaartekracht kunnen tijd beïnvloeden. Dit gebeurt onder zeer ongewone omstandigheden en de effecten zijn bijna verwaarloosbaar. Er is veel meer voor nodig om te kunnen verklaren hoe een vliegtuig tijdens de landing een verandering in tijd veroorzaakt.”

Wormgaten

Auerbach, die aan de John F. Kennedy University in Californië verschillende lezingen heeft gegeven over tijd, houdt zich met name bezig met het onderzoek naar tijdreizen en time slips. Sommige theorieën die hij voorbij heeft zien komen gingen over gravimetrische oorzaken en wormgaten. Maar gedacht wordt dat wormgaten microscopisch klein zijn. Als ze al bestaan, hebben we geen idee wat ze doen.

Over de hele wereld worden time slips gemeld, alleen worden de bizarre verhalen vaak niet serieus genomen, aldus Auerbach. Hoe kan de verdwijning van dit vliegtuig worden verklaard? Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jeetje
jeetje
8 jaren geleden

aliens hadden busines daar in dat vliegtuig. alles en iedereen ging even in een tijdelijke narcose, aliens klaar , iedereen weer wakker en functionerend, niemand herinnert zich iets, niets aan de hand, je herinnert je niets

emka
emka
8 jaren geleden

Of gewoon een gat in de radar dekking. 40 jaar geleden, kom op zeg!

hannie
hannie
8 jaren geleden

Roald Dahl beschreef dit in 1 van zijn boeken ,,het was een gevechts vliegtuig
die niet terug keerde van zijn missie ,,zijn kameraden waren er stuk van , tot eenpaar dagen later het vliegtuig terug keerde ,,de jongen vertelde dat hij geland was op voor hem onbekende plaats .en het was daar mooi .
Heeft Roald een voor uitzien de blik gehaD ????
Maar laten we eerlijk zijn ,,,wat weten we nu eigenlijk ,,Hannie

JPvandenBerg
JPvandenBerg
8 jaren geleden

Doet mij denken aan de film ‘The Langoliers’.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x