Het Complot

“Terreurgroep IS gefabriceerd door Verenigde Staten”

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalig contractant van de CIA heeft gezegd dat de terreurgroep IS een gefabriceerde vijand is. De organisatie is gecreëerd en gefinancierd door de Verenigde Staten, aldus Steven Kelley.

“[IS] wordt gefinancierd door de VS en haar bondgenoten,” zei hij. “Het bestrijden van deze vijand in Syrië of Irak is een farce omdat dit iets is wat wij hebben gecreëerd en aansturen.” Kelley deed zijn uitspraken terwijl de Amerikaanse president Barack Obama onder toenemende druk komt te staan van het Congres om goedkeuring te vragen voordat hij de militaire luchtcampagne tegen IS-doelen uitbreidt van Irak naar Syrië.

Het Pentagon heeft tenminste 100 luchtaanvallen uitgevoerd op posities van IS in het noorden van Irak sinds Obama het gebruik van geweld tegen de terreurgroep eerder deze maand goedkeurde.

Het Witte Huis is van mening dat er geen congressionele goedkeuring nodig is voor dergelijke operaties omdat ‘ze bedoeld zijn om Amerikaanse belangen in het Arabische land te beschermen’.

Perschef van het Witte Huis Josh Earnest zei dat Obama ‘er niet aan zal twijfelen zijn macht te gebruiken’ om Amerikanen veilig te houden, maar voegde eraan toe dat de president van plan is samen met het Congres overeenstemming te bereiken over eventuele aanvallen op IS-doelen in Syrië.

“Als je het probleem bij de wortel wilt aanpakken en deze organisatie wilt uitschakelen, moet je eerst de geldstromen afsnijden en de partijen die verantwoordelijk zijn voor de creatie van deze groep aanpakken,” zei Kelley. “Ik denk dat ISIS dan zal verdwijnen en gemakkelijk kan worden verslagen door het leger van de Syrische president Bashar al-Assad.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nona
Nona
8 jaren geleden

Niks nieuws onder de zon , Al Qaida is zo gezegd “opgedoekt” , ze moeten iets anders vinden om hun grote honger naar oorlog en annexatie van het Midden Oosten verder uit te breiden. Dus dan maar de ISIS , echte regisseurs die Amerikanen en trawanten. Het is niet de eerste keer dat ze een persoon of groep maken en dan financieren en er zo gezegd dan miserie mee krijgen.

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Uiteindelijk komen alle ideeën en bevelen van het Vaticaan af.

Pommetje
Pommetje
8 jaren geleden

Is allang bewezen dat dit een hoax is.
Niburu loopt achter de feiten aan!
Jammer!

atomnics
atomnics
8 jaren geleden

yup inderdaad, en mensen maar wachten op de ojaa our savior messias jesus die zij aan het channelen zijn. er zijn al veel dingen op het toneel gekomen zodat het straks in een fractie van tijd anders is dan anders hij zal komen als een dief in de nacht en ik vermoed dat het een zweverig positief new-age gaat worden wat al bezig is maar goed zoals ik al zei het wordt klaargestoomd. net zoiets als de ice bucket challenge is gegaan zo zal jesus zijn volgelingen meenemen met hem.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x