Bewustzijn

Het vrouwelijke aspect van ieder mens wordt in ere hersteld

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als gevolg van de combinatie van maans- en zonsverduisteringen en de planetaire uitlijningen in de laatste weken is de menselijke emotionele realiteit geheel veranderd.

Diepe wonden zijn naar boven gekomen om losgelaten te worden, zowel persoonlijk als collectief, met als resultaat dat velen niet meer worden beperkt door oude verstoorde karmische patronen.

De transformatie en de strijd om tegen het collectieve bewustzijn in te zwemmen zijn niet gemakkelijk maar de deelnemers aan de planetaire Ascentie hebben veel om naar uit te kijken en zullen uiteindelijk dankbaar zijn. Eenieder was zich van tevoren bewust van het resultaat en het pad dat er naartoe leidde. Je maakte de keuze in de wetenschap dat de uitkomst veel zwaarder zou wegen dan de uitdagingen.

Geboortekanaal

De afgelopen vier weken is het net alsof je door een geboortekanaal werd geduwd. Als gevolg van het aarden hebben mensen pijn gevoeld in hun onderrug of krampen in hun onderbuik. De druk die we voelen is enorm, maar de transformatie van koolstof naar diamant of kristallijn gaat dan ook niet zomaar. Normaal neemt de transformatie van koolstof naar diamant miljoenen jaren in beslag, dus je kunt je enigszins voorstellen hoe groots dit proces is.

Het goede nieuws is dat de intensiteit van de laatste verduistering niet zonder reden was, omdat we karma nu permanent gaan loslaten. Het zijn de eerste tekenen dat we verlost worden van de benauwdheid en een nieuwe verbinding met onze creatieve passies maken. We maken kennis met wie we werkelijk zijn.

We beginnen een relatie op te bouwen met de nieuwe wezens die we zijn geworden en deze relatie is zowel in balans als heilig. Dit resulteert in nieuwe uitgebalanceerde en heilige relaties met anderen en de materiële wereld om ons heen.

Vrouwelijke energie

Het was al die weken niet gemakkelijk want we werden geconfronteerd met maans– en zonsverduisteringen, de zomerzonnewende, zonnevlammen, coronale massa-ejecties, kometen die in de Zon vlogen en de grootste en meest intense storm ooit op Saturnus.

De vrouwelijke energie keert weer terug en wordt in ere hersteld. Er waren drie jaar op rij drie verduisteringen in het sterrenbeeld Kreeft voor nodig om door de diepe korst van een overheersend mannelijk paradigma te breken. De zonsverduistering van 1 juli jongstleden genereerde genoeg mannelijke (zonne) energie om ons voorbij onze veilige zone te duwen, zodat we durven te zeggen wat we werkelijk voelen.

Diepe emtionele vrouwelijke wonden die vast zaten in het collectieve bewustzijn van de mensheid zijn opengegaan als gevolg van de binnenstromende energieën, opdat de energie kan worden getransformeerd. Ook de astrale gebieden worden opgeruimd en zielen die nog rondwaren krijgen gedurende dergelijke verschuivingen een kans om naar de hogere gebieden te gaan. Voordat ze dit doen nemen ze vaak een omweg en halen ze grappen uit met mensen die er gevoelig voor zijn.

Wanneer je voelt dat je beïnvloed wordt door de energieën van de lagere astrale gebieden is het soms belangrijk deze geesten te laten zien wie de baas is. Het werkt het beste wanneer je de ruimte opvult met je eigen energie en ze op telepathische wijze toespreekt. Het zijn vaak de gaten in onze aura die deze wezens toelaten. Daarom is het belangrijk om te leren je energie bij jezelf te houden en zo je deelname aan de zichtbare en onzichtbare werelden te beheersen.

Shakti-Shiva

De zware energie die nog bestond in ons emotionele lichaam kan nu losgelaten worden en plaatsmaken voor liefde. Deze liefde sijpelt door in onze lichaamscellen en is verantwoordelijk voor de magnetische aantrekkingskracht van zoveel nieuwe zaken die in ons leven komen, van nieuwe relaties tot nieuwe vormen van overvloed en alles wat nodig is om onze nieuw-menselijke ervaring te ondersteunen.

In hoeverre we de fysieke rijken kunnen beheersen hangt af van de hoeveelheid liefde die we kunnen vasthouden. Dit hangt af van de conditie, de kracht en de verbinding van ons hart. Liefde is niet de associatie met alles wat normaal gezien als plezierig wordt ervaren, maar liefde is een indicatie en reflectie van je innerlijke verbinding met de waarheid, de versmelting van je lagere zelf met je hogere zelf.

We herstellen de balans van Shakti-Shiva en alhoewel het goddelijke vrouwelijke (Shakti) haar rechtmatige plaats als leider van creatie in de wereld van vorm op zich moet nemen, is er op geen manier sprake van een hiërarchie omdat de vrouwelijke goddelijke energie zonder het mannelijke principe (Shiva) ruw is, zonder vorm, als een kracht van potentie die zich nog moet manifesteren maar haar roeping nog niet heeft gevonden.

Wanneer de twee polariteiten elkaar ontmoeten in het midden (het hart) wordt de liefde hersteld en vindt een wedergeboorte (Ascentie) plaats. Het is tijd.

Bron: Consciousco-creationalcoaching.blogspot.com

Verwant artikel: Is Petra een oude Shiva tempel?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x