Homepagina » Bewustzijn » Het vrouwelijke aspect van ieder mens wordt in ere hersteld
divinefeminine

Het vrouwelijke aspect van ieder mens wordt in ere hersteld

Als gevolg van de combinatie van maans- en zonsverduisteringen en de planetaire uitlijningen in de laatste weken is de menselijke emotionele realiteit geheel veranderd.

Diepe wonden zijn naar boven gekomen om losgelaten te worden, zowel persoonlijk als collectief, met als resultaat dat velen niet meer worden beperkt door oude verstoorde karmische patronen.

De transformatie en de strijd om tegen het collectieve bewustzijn in te zwemmen zijn niet gemakkelijk maar de deelnemers aan de planetaire Ascentie hebben veel om naar uit te kijken en zullen uiteindelijk dankbaar zijn. Eenieder was zich van tevoren bewust van het resultaat en het pad dat er naartoe leidde. Je maakte de keuze in de wetenschap dat de uitkomst veel zwaarder zou wegen dan de uitdagingen.

Geboortekanaal

De afgelopen vier weken is het net alsof je door een geboortekanaal werd geduwd. Als gevolg van het aarden hebben mensen pijn gevoeld in hun onderrug of krampen in hun onderbuik. De druk die we voelen is enorm, maar de transformatie van koolstof naar diamant of kristallijn gaat dan ook niet zomaar. Normaal neemt de transformatie van koolstof naar diamant miljoenen jaren in beslag, dus je kunt je enigszins voorstellen hoe groots dit proces is.

Het goede nieuws is dat de intensiteit van de laatste verduistering niet zonder reden was, omdat we karma nu permanent gaan loslaten. Het zijn de eerste tekenen dat we verlost worden van de benauwdheid en een nieuwe verbinding met onze creatieve passies maken. We maken kennis met wie we werkelijk zijn.

We beginnen een relatie op te bouwen met de nieuwe wezens die we zijn geworden en deze relatie is zowel in balans als heilig. Dit resulteert in nieuwe uitgebalanceerde en heilige relaties met anderen en de materiële wereld om ons heen.

Vrouwelijke energie

Het was al die weken niet gemakkelijk want we werden geconfronteerd met maans– en zonsverduisteringen, de zomerzonnewende, zonnevlammen, coronale massa-ejecties, kometen die in de Zon vlogen en de grootste en meest intense storm ooit op Saturnus.

De vrouwelijke energie keert weer terug en wordt in ere hersteld. Er waren drie jaar op rij drie verduisteringen in het sterrenbeeld Kreeft voor nodig om door de diepe korst van een overheersend mannelijk paradigma te breken. De zonsverduistering van 1 juli jongstleden genereerde genoeg mannelijke (zonne) energie om ons voorbij onze veilige zone te duwen, zodat we durven te zeggen wat we werkelijk voelen.

Diepe emtionele vrouwelijke wonden die vast zaten in het collectieve bewustzijn van de mensheid zijn opengegaan als gevolg van de binnenstromende energieën, opdat de energie kan worden getransformeerd. Ook de astrale gebieden worden opgeruimd en zielen die nog rondwaren krijgen gedurende dergelijke verschuivingen een kans om naar de hogere gebieden te gaan. Voordat ze dit doen nemen ze vaak een omweg en halen ze grappen uit met mensen die er gevoelig voor zijn.

Wanneer je voelt dat je beïnvloed wordt door de energieën van de lagere astrale gebieden is het soms belangrijk deze geesten te laten zien wie de baas is. Het werkt het beste wanneer je de ruimte opvult met je eigen energie en ze op telepathische wijze toespreekt. Het zijn vaak de gaten in onze aura die deze wezens toelaten. Daarom is het belangrijk om te leren je energie bij jezelf te houden en zo je deelname aan de zichtbare en onzichtbare werelden te beheersen.

Shakti-Shiva

De zware energie die nog bestond in ons emotionele lichaam kan nu losgelaten worden en plaatsmaken voor liefde. Deze liefde sijpelt door in onze lichaamscellen en is verantwoordelijk voor de magnetische aantrekkingskracht van zoveel nieuwe zaken die in ons leven komen, van nieuwe relaties tot nieuwe vormen van overvloed en alles wat nodig is om onze nieuw-menselijke ervaring te ondersteunen.

In hoeverre we de fysieke rijken kunnen beheersen hangt af van de hoeveelheid liefde die we kunnen vasthouden. Dit hangt af van de conditie, de kracht en de verbinding van ons hart. Liefde is niet de associatie met alles wat normaal gezien als plezierig wordt ervaren, maar liefde is een indicatie en reflectie van je innerlijke verbinding met de waarheid, de versmelting van je lagere zelf met je hogere zelf.

We herstellen de balans van Shakti-Shiva en alhoewel het goddelijke vrouwelijke (Shakti) haar rechtmatige plaats als leider van creatie in de wereld van vorm op zich moet nemen, is er op geen manier sprake van een hiërarchie omdat de vrouwelijke goddelijke energie zonder het mannelijke principe (Shiva) ruw is, zonder vorm, als een kracht van potentie die zich nog moet manifesteren maar haar roeping nog niet heeft gevonden.

Wanneer de twee polariteiten elkaar ontmoeten in het midden (het hart) wordt de liefde hersteld en vindt een wedergeboorte (Ascentie) plaats. Het is tijd.

Bron: Consciousco-creationalcoaching.blogspot.com

Verwant artikel: Is Petra een oude Shiva tempel?Vond je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

In Lincoln County in Nevada is uit ...

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.