Homepagina » Mens en Dier » Politieagent: ‘Demonstranten en tegenstanders van het coronabeleid zijn vogelvrij verklaard’
politieagent
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Flickr/Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Politieagent: ‘Demonstranten en tegenstanders van het coronabeleid zijn vogelvrij verklaard’

De sneeuwbal is aan het rollen gebracht. Meer dan 60 politieagenten en ME’ers hebben zich gemeld bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie om misstanden binnen de organisatie aan de kaak te stellen, met name met betrekking tot de demonstraties tegen de coronamaatregelen. Inmiddels heeft zich ook een rechercheur gemeld.

In een nieuw verhoor dat de commissie online heeft gezet, zegt een politieagent dat sinds de coronacrisis alle scrupules ten aanzien van geweld en omgang met burgers overboord zijn gezet. “Er is niets meer over van het vak. Dehumanisering is diep geworteld in de politieorganisatie.”

“Met de ontmenselijking van de zogenaamde ‘wappies’ is het inmiddels volledig geëscaleerd. De overheid ontmenselijkt demonstranten en tegenstanders van het beleid. Die ontmenselijking zet zich door in de maatschappij, dus ook binnen het korps,” verklaart de agent, die al 15 jaar in het vak zit.

Dat wordt vanuit de leiding gestimuleerd en goedgekeurd!

Amateuristische boa’s, die in feite gelegaliseerd agentje spelen, beveiligers, die vaak een minimale opleiding hebben gehad, maar ook burgers zijn bevoegd mensen die bijvoorbeeld geen mondkapje dragen aan te houden middels een burgerarrest en geweld toe te passen, licht hij toe.

“Demonstranten en tegenstanders van het beleid zijn dus vogelvrij verklaard. Weet u wel wat dat betekent? We zijn in een soort cowboyland veranderd! Je bent als demonstrant, of wanneer je die maatregelen overtreedt, overgeleverd aan boa’s en burgers. En als er wel echte politieagenten bijgehaald worden, word je als burger vaak geconfronteerd met macho’s die volledig losgaan op je. En dat wordt vanuit de leiding van het korps gestimuleerd en goedgekeurd!” onthult de agent.

Hij voegt toe dat de goede agenten die geen geweld willen toepassen op onschuldige demonstranten en burgers die bijvoorbeeld geen mondkapje dragen, zich ziek melden of het korps verlaten.

Het echte vak politieagent bestaat niet meer

“Ik pas ervoor om nog langer op te trekken met collega’s die vreedzame burgers mishandelen. Ik wil niet meer geassocieerd worden met een stelletje cowboys. Ik wil niet meer werken voor een leugenachtige organisatie en een onbetrouwbare overheid. Het geld op mijn loonstrookje stinkt,” zegt de politieagent, die psychiatrische hulp aangeboden heeft gekregen van de commissie.

“Het echte vak politieagent bestaat niet meer,” benadrukt hij. “We zijn cowboys in auto’s in plaats van op paarden. Behalve op demonstraties: daar zijn we cowboys op paarden die er geen moeite mee hebben met die paarden over burgers heen te walsen.”

Lees hier de volledige verklaring van de politieagent.

[BPOC]
4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
5 maanden geleden

Het ziet er naar uit dat dit niet meer goed gaat komen. Ik ben al mijn positiviteit aan het verliezen.

Arnie
Arnie
5 maanden geleden

Vroeger had je ook zo’n propaganda machine die ervoor zorgde dat er 6 miljoen joden in een concentratiekamp eindigden, let wel dat de propaganda machine mensen er toe aanzette om ze bang te maken voor de joodse gemeenschap, ze verspreiden leugens en ziekten waar je aan kon sterven.

Het enige wat we van de geschiedenis leren, dat we niks van de geschiedenis leren…

Marieke
Marieke
5 maanden geleden

Zorgwekkende berichten vanuit de BPOC.. Dit is precies wat de globaliserende machten voor ogen hebben. Als er eerdaags verdere escalaties zijn, zullen ze ‘cowboys’ uit andere landen gaan inzetten en doet het europese leger zijn intrede. De gewetensvolle agenten vertrekken uit de dienst en vanuit het leger aan werklozen zijn er genoeg macho’s te rekruteren die na een fanatieke boatraining de dictatoriale machthebber verder zullen helpen het volk te onderdrukken. De geschiedenis herhaalt zich; grote kans dat korpsleden v/d toekomst toch overgeërfd trauma/frustratie in hun donder hebben van NSB-(groot)ouders. Zolang dit niet is geheeld kunnen ze zichzelf niet eens ‘helpen’: het gebeurt vanuit blinde vlekken en is daardoor amper te controleren. Oppassen geblazen. Ik denk dat wekelijks demonstreren op dezelfde pleinen idd heel gevaarlijk wordt.

Rob1777
Rob1777
5 maanden geleden

Kunnen de namen van deze misdadigers niet opgezocht worden en online worden gezet?

Dat zal wel helpen als ze uit de anonimiteit komen.

Komt er denkt ik toch een soort van rem op die lafaards.

x

Check Also

rutte

Rutte en De Jonge ‘kondigen staat van apartheid af’ en ‘hebben hun grootste belofte ooit gebroken’

Ondanks de aangekondigde versoepelingen en het einde ...

politie

Coronakritische dokter krijgt politie aan de deur vanwege tweet: ‘Buitengewoon intimiderend’

Dinsdag kondigde GGD IJsselland aan dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

97
0
We lezen graag je reactie!x