Homepagina » Mens en Dier » Politieagent: ‘Demonstranten en tegenstanders van het coronabeleid zijn vogelvrij verklaard’
politieagent
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Flickr/Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Politieagent: ‘Demonstranten en tegenstanders van het coronabeleid zijn vogelvrij verklaard’

De sneeuwbal is aan het rollen gebracht. Meer dan 60 politieagenten en ME’ers hebben zich gemeld bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie om misstanden binnen de organisatie aan de kaak te stellen, met name met betrekking tot de demonstraties tegen de coronamaatregelen. Inmiddels heeft zich ook een rechercheur gemeld.

In een nieuw verhoor dat de commissie online heeft gezet, zegt een politieagent dat sinds de coronacrisis alle scrupules ten aanzien van geweld en omgang met burgers overboord zijn gezet. “Er is niets meer over van het vak. Dehumanisering is diep geworteld in de politieorganisatie.”

“Met de ontmenselijking van de zogenaamde ‘wappies’ is het inmiddels volledig geëscaleerd. De overheid ontmenselijkt demonstranten en tegenstanders van het beleid. Die ontmenselijking zet zich door in de maatschappij, dus ook binnen het korps,” verklaart de agent, die al 15 jaar in het vak zit.

Dat wordt vanuit de leiding gestimuleerd en goedgekeurd!

Amateuristische boa’s, die in feite gelegaliseerd agentje spelen, beveiligers, die vaak een minimale opleiding hebben gehad, maar ook burgers zijn bevoegd mensen die bijvoorbeeld geen mondkapje dragen aan te houden middels een burgerarrest en geweld toe te passen, licht hij toe.

“Demonstranten en tegenstanders van het beleid zijn dus vogelvrij verklaard. Weet u wel wat dat betekent? We zijn in een soort cowboyland veranderd! Je bent als demonstrant, of wanneer je die maatregelen overtreedt, overgeleverd aan boa’s en burgers. En als er wel echte politieagenten bijgehaald worden, word je als burger vaak geconfronteerd met macho’s die volledig losgaan op je. En dat wordt vanuit de leiding van het korps gestimuleerd en goedgekeurd!” onthult de agent.

Hij voegt toe dat de goede agenten die geen geweld willen toepassen op onschuldige demonstranten en burgers die bijvoorbeeld geen mondkapje dragen, zich ziek melden of het korps verlaten.

Het echte vak politieagent bestaat niet meer

“Ik pas ervoor om nog langer op te trekken met collega’s die vreedzame burgers mishandelen. Ik wil niet meer geassocieerd worden met een stelletje cowboys. Ik wil niet meer werken voor een leugenachtige organisatie en een onbetrouwbare overheid. Het geld op mijn loonstrookje stinkt,” zegt de politieagent, die psychiatrische hulp aangeboden heeft gekregen van de commissie.

“Het echte vak politieagent bestaat niet meer,” benadrukt hij. “We zijn cowboys in auto’s in plaats van op paarden. Behalve op demonstraties: daar zijn we cowboys op paarden die er geen moeite mee hebben met die paarden over burgers heen te walsen.”

Lees hier de volledige verklaring van de politieagent.

[BPOC]
4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
15 dagen geleden

Het ziet er naar uit dat dit niet meer goed gaat komen. Ik ben al mijn positiviteit aan het verliezen.

Edward
Edward
Reactie op  Vlinder
15 dagen geleden

Niet doen, uiteindelijk komt alles goed. Houd moed !

trix
trix
Reactie op  Vlinder
15 dagen geleden

En dat is precies wat ze willen… Laat media je mind niet vergiftigen

Just me
Just me
Reactie op  trix
15 dagen geleden

Precies.

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Vlinder
15 dagen geleden

Ja, het komt wel goed, maar je moet geloven en bidden!
De wereld loopt op zijn einde en God kijkt naar wat we doen. Wij hebben invloed; niet door vechten, maar door bidden. Probeer het eens. Nog nooit heeft iemand er iets engs van overgehouden. Integendeel.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Annemiek B.
15 dagen geleden

Op God wachten heeft echt geen zin hoor,want dan ben je wel zo dood als je daarop wacht,vergeet niet dat God ook door de mensen is geschapen en niet andersom.

Billy
Billy
Reactie op  Anti-Rutte
15 dagen geleden

Dit slaat echt nergens op!!!!!

Marco
Marco
Reactie op  Anti-Rutte
15 dagen geleden

God door mensen geschapen? Geloof ik niet

Mart
Mart
Reactie op  Anti-Rutte
15 dagen geleden

Eerst de Bijbel lezen en dan pas commentaar leveren. In het bijbelboek Genesis lees je hoe het werkelijk is. God schiep de mens en niet andersom.

Freba
Freba
Reactie op  Mart
15 dagen geleden

Constantijn de Grote heeft De Boeken laten samenstellen bij het concilie van Nicea, rond 320 N.Chr. Hij heeft zelf de “ontsnappingsclausule” ingebracht. U weet wel. Als je op het laatst spijt betuigt, kom je alsnog in het paradijs. Daarvoor had hij n.l. een paar familieleden laten vermoorden. Godsdiensten zijn er om de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Later zijn daar politieke richtingen voor opgericht. Het Judaisme gaat uit van 1 leven. Dus moet je alles “geregeld” hebben in dat leven. Vandaar de stress, de oorlogen. Boeddhisten gaan uit van meerdere levens. Hoef je je niet zo druk te maken. Was overigens in Europa voor de opkomst van het Christendom ook gemeengoed. 12 jaar godsdienstonderwijs genoten. Op de kleuterschool wist ik het al, na het aanhoren van het verhaal van de man die over water kon lopen, da’s niets voor mij.

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  Freba
14 dagen geleden

Doe je huiswerk voor je dwaze ideeën een leugens verspreidt.
De Qumran-, de Dode Zee rollen, hebben op 1 na alle bijbelboeken tot historisch en authentiek verklaard. Alle Schrift kritische onzin die de zgn wetenschap had losgelaten, bleek onjuist en uit de duim gezogen.
Bovendien zijn I middels en o. a. dankzij archeologische opgravingen bijna alle belangrijke figuren – plus hun locatie en status – zowel in geschrift als andere bewijzen gteruggevonden, die de Bijbel volledig bevestigen.
Ik heb het voorrecht gehad om (in Israël gedurende 12 jaar) de meeste van deze vondsten met eigen ogen te kunnen zien en te besuderen als theoloog.

Onzin zoals je nu spuit, lijkt op die van de regering en de media.
Nogmaals, doe eerst grondig je huiswerk.

Theros
Theros
Reactie op  Anti-Rutte
14 dagen geleden

Annemiek, lees toevallig jou comment…maar hoe denk jij dat leven is ontstaan dan! Want er is toch wel Iets wat werelden creëert en of je dat god wil noemen of in wetenschappelijke term, dark matter? Dat is aan degene zelf waar die zich prettig bij voelt ben benieuwd of je een iets diepere uitleg van je statement kan geven. Zoniet dan weet ik genoeg. Ps,Ben geen atheist en ook niet religieus. 👋

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Theros
14 dagen geleden

Theros, ik kan geen wetenschappelijke verhandeling houden. Ik ben maar een gewone gelovige. Ik zie de Bijbel als het boek van God met de mensen, geopenbaard door Hemzelf aan de mensen (Abraham, Mozes, enz.). Die mensen hebben het aan elkaar doorgegeven en opgeschreven. Ik geloof dat God de wereld geschapen heeft. Ik geloof niet dat iets er altijd al geweest kan zijn. Dat is volgens mij ook niet wetenschappelijk houdbaar: ‘het was er altijd al’, of alles is ontstaan uit één enzympje of zo. Het is nog nooit vertoond dat er iets uit niets ontstond. Enfin, het gaat mij er eigenlijk om dat je God kunt ervaren uit wat je om je heen ziet. Heb jij dat nooit, als je een natuurdocumentaire ziet, dat je totaal verwonderd bent over hoe alles op zowel macro- als microniveau zo geniaal in elkaar steekt en hoe alles helemaal op elkaar afgestemd is, in perfecte harmonie? Of hoe het menselijk lichaam is opgebouwd en hoe het functioneert. Een hart dat non-stop 80 tot 100 jaar klopt als een geolied motortje? En dat is allemaal ‘toevallig’ gebeurd? En dan, het is vooral de liefde die eruit spreekt, waarin ik God herken. Een onpersoonlijk iets, een hogere macht, zou nooit zoiets prachtigs hebben gemaakt. Hoe is het mogelijk dat jonge (maar ook volwassen) dieren ons zo eindeloos vertederen en blij maken, ook muziek, mooie kunst, etc. De liefde die mensen kunnen betonen, opofferende liefde, zichzelf gevende liefde. Waarom zou je dat doen als je er zelf niet beter van wordt? Wie of wat stuurt jou daartoe?
En dan ook nog: je ziet dat de mens van nature (maar dat wordt vaak vakkundig eruit gepraat of weggestopt) een religieus wezen is, op zoek naar dat ‘hogere’ dat ze wel in zich voelen, maar dat ze niet willen of kunnen erkennen. En de natuurwetten in ons hart: je vermoordt niemand, je mag niet stelen, etc.
Ik heb God al zo vaak echt ervaren in mijn leven. Vooral op de moeilijke momenten. Nogmaals: God is niet uit te leggen, God moet je ervaren. Je moet het lef hebben om met een geheel open hart, zonder voorbehoud te durven vragen: “Bestaat U?” Iemand die oprecht zoekt naar de waarheid, en eerst en vooral de hoogmoed verwerpt en zichzelf niet als middelpunt van alles ziet, zal Hem vinden. Ik heb al zo vaak mensen gelovig zien worden, en o, wat veranderen ze dan. Van rusteloze, verdwaalde, ongelukkige zielen naar in-gelukkige mensen, wiens ogen je zelfs ziet veranderen: blij, gelukkig.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt. God staat boven de wetenschap, niet andersom; je kunt niet de Gever in het gegevene proppen. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Marian
Marian
Reactie op  Annemiek B.
15 dagen geleden

Amen!

Just me
Just me
Reactie op  Marian
15 dagen geleden

Amen = amon dat is een afgod ,beter zeg je Haleluyah.

Storm
Storm
Reactie op  Annemiek B.
15 dagen geleden

Een gebed kan wonderen doen. Kijk eens naar koning Hizkia in de Bijbel.
Er is maar een uitredding uit deze situatie en dat is een terugkeer naar God. En niet wat Ploumen en Kaag roepen: “We moeten in dit land van het christendom af.” Wie God verlaat….!

Rob
Rob
Reactie op  Storm
15 dagen geleden

Een terugkeer naar God (ik noem het liever de bron) betekent dat je hier dan niet meer bestaat. De goden waar iedereen voor bidt zijn niet de bron. Dat zijn duistere soorten die zichZelf als een god beschouwen. Zo hebben we er hier op de planeet ook die beweren god te zijn, dat deze planeet hun eigendom is en dat de mens hier geen bestaansrecht heeft. De god waar iedereen voor op de knieën gaat is HUN god. Religies bestaan in et leven niet, alleen in een wereld van macht en controle. Deze wereld is altijd alleen maar gebaseerd geweest op macht en controle. en dat IS duisternis. Door in ets te geloven buiten jeZelf gaat het leven aan je voorbij. De kern van het mens-zijn komt uit de bron van het universum voort en dat is iets heel anders dan de god in religies. In wezen (in de kern) hebben zijn we uit de bron van het universum afkomstig en ooit gaan we dar weer een keer naar terug. Dat is iets heel anders dan ‘god verlaten’ zoals de religies het prediken. Ik zou zeggen dat je het los laat, laat gaan, om bij je Zelf uit te komen. Je eigen leven is in je Zelf en DAT is wat tot uitdrukking moet komen als je als mens in het leven deel wilt uitmaken van wat ‘de schepping’ wordt genoemd. Als je gelooft in iets buiten je Zelf en buiten eigen lichaam kom je nooit tot Zelf expressie.

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
15 dagen geleden

Mooi verwoord!

Freba
Freba
Reactie op  Rob
15 dagen geleden

En anders gaan we gewoon verder in het “volgende” leven. Dat vind ik een prettiger vooruitzicht dan de hel en verdoemenis die al de z.g. heilige mannen verkondigen. Judaisme is voer voor soldaten; Boeddhisme in zijn brede vorm is meer voor het intellect of wat er voor door moet gaan. Aan het eind van de eeuw zijn er geen godsdiensten meer.

Freba
Freba
Reactie op  Storm
15 dagen geleden

Ga lekker mediteren op zondag; versterkt je immuunsysteem of lees OSHO: ” Gezondheid Zit In Jezelf” Met name je geestelijke gezondheid.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Annemiek B.
15 dagen geleden

Beste advies tot nu toe Annemiek. De wereld moet eerst stuk, want de macht is in hadden van het kwaad. We leven in de laatste 7 jaar van menselijk bestuur en het zal erger en erger worden.

Het enige wat echt helpt is bidden voor rust, zelf moet ik dat ook gaan doen, want ik huil erg vuil en ben zo langzamerhand ‘op’ aan het raken.

Ik heb geen zin meer in deze wereld, maar het stelt me gerust dat ik weet dat dit niet in mijn handen ligt, maar in die van de ALLERHOOGSTE en Hij weet wat er zal gebeuren en het is frustrerend, want ik ben best wel iemand die graag de regie zelf in handen heeft.

Het beste wat je voor jezelf kan doen is bidden en je TV uit het raam gooien. Of de tv alleen nog maar gebruiken om LEUKE dingen terug te kijken ipv NEPnieuws waar de bevolking nu al zo’n jaar mee wordt gebombardeerd.

We leven in het eind der tijden. Je hoeft alleen maar naar LIL NAS zijn nieuwe clip te kijken MONTERO en je weet genoeg.

DUS wees goed voor de mensen om je heen. Want mensen zijn niet meer te overtuigen met woorden en kennis, misschien helpt LIEFDE en GELOOF als laatste redmiddel……

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Annemiek B.
14 dagen geleden

We zullen binnenkort zien hoe het afloopt nu de Big Farma het werk van God probeert te verbeteren!
Ik vrees dat de spreuk hoogmoed komt voor de val bewaarheid gaat worden!
Het zou wel eens vreselijke consequenties kunnen hebben al de voorspellingen van diverse gerenomeerde virologen uit zal komen!
Bij de dierproeven, enkele jaren geleden, gingen alle proefdieren dood toen ze aan het echt virus werden blootgesteld!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Vlinder
15 dagen geleden

Kop op, hou vol!

JIll
JIll
Reactie op  Vlinder
14 dagen geleden

Niet opgeven, er beweegt heel veel dat niet in MSM wordt weergegeven. We komen hierdoor!

Frank
Frank
Reactie op  Vlinder
14 dagen geleden

Hoe moeilijk het ook is, houdt moed. Je staat niet alleen. We hebben allemaal onze zwakke momenten. Ik persoonlijk word met de dag strijdbaarder. Ik ben totaal niet onder de indruk, van wat dat satanische zooitje met ons van plan is. De eerste de beste agent, boa, burger of wat dan ook, 1 vinger naar mij uitsteekt, zoals in het artikel staat geschreven, heeft een probleem. En zo zijn er velen, met ons. Wij gaan deze strijd winnen. Wij staan aan de goede kant, ook al willen de pedofiele puppets van satan, ons anders doen geloven. Als het moet, geef ik mijn leven in de strijd, voor de goede zaak. Leven in een wereld zoals deze criminelen hebben bedacht, NOOIT.

Arnie
Arnie
15 dagen geleden

Vroeger had je ook zo’n propaganda machine die ervoor zorgde dat er 6 miljoen joden in een concentratiekamp eindigden, let wel dat de propaganda machine mensen er toe aanzette om ze bang te maken voor de joodse gemeenschap, ze verspreiden leugens en ziekten waar je aan kon sterven.

Het enige wat we van de geschiedenis leren, dat we niks van de geschiedenis leren…

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Arnie
15 dagen geleden

Voltaire: who can make you believe absurdities can make you commit atrocities. Iedereen die de absurditeiten van de corona hype geloofd is dus in staat om wreedheden te begaan. Bedenk Nederland was in ww2 procentueel gezien de grootste leverancier op Duitsland na van SS soldaten, NSB collaberateurs en van gedeporteerde Joden naar kampen. Dit smerige en uit slappe persoolijkheid geboren hypocrisie zit nog steeds in de genen van vele. Bah

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  MdeFilosoof
15 dagen geleden

Niet te vergeten Poolse en Oekraïnse SS regimenten, en die hebben nu weer het één en ander in te brengen !

Freba
Freba
Reactie op  Jenne Sr.
14 dagen geleden

De EU heeft deze landen toch volgepompt met kredieten, zodat hun leiders zich zouden keren tegen hun oude vrienden in Rusland. Rusland is toch de vijand en Poetin deugt niet. Trump deugde niet; China doet alles verkeerd. Dit soort gedachtengoed vinden de jongens van de oorlogs-industrie zo leuk om te horen. Biden is zo genereus hij gaat de VS moderniseren. Duizenden miljarden in de infrastructuur en meer. Da’s ff wat ander dan de vredesduif Obama. Die heeft in zijn 8 jaar , minimaal 5.000.000.000.000 dollar aan “Defensie” uitgegeven. Goeie president was het en zijn vrouw was ook zo leuk. Politiek is het smerigste bedrijf op Aarde. En de core-business is natuurlijk: ” Hoe hou ik 8 miljard “aapachtigen” in bedwang. Kan in een klein landje als het onze niet eens met bijna 17,5 miljoen.

Freba
Freba
Reactie op  MdeFilosoof
15 dagen geleden

Ik prefereer het Derde Rijk meer dan het huidige Zionistische Imperium, geleid vanaf ongeveer 1750 vanuit Parijs door de familie Bauer later Rothschild genoemd. Bekijk voor de “grap” wie de CEO’s zijn van de meest vooraanstaande farma-industrieen en dan heb ik nog niet eens over de 90% van de CEO’s van Het Nieuws in de wereld. Je ziet het pas als je Ze doorhebt………Het leger der Intriganten ligt volledig op ramkoers.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Arnie
15 dagen geleden

“Niets van de geschiedenis leren” is nu al héél lang vooral oud en bekend nieuws……

Marieke
Marieke
15 dagen geleden

Zorgwekkende berichten vanuit de BPOC.. Dit is precies wat de globaliserende machten voor ogen hebben. Als er eerdaags verdere escalaties zijn, zullen ze ‘cowboys’ uit andere landen gaan inzetten en doet het europese leger zijn intrede. De gewetensvolle agenten vertrekken uit de dienst en vanuit het leger aan werklozen zijn er genoeg macho’s te rekruteren die na een fanatieke boatraining de dictatoriale machthebber verder zullen helpen het volk te onderdrukken. De geschiedenis herhaalt zich; grote kans dat korpsleden v/d toekomst toch overgeërfd trauma/frustratie in hun donder hebben van NSB-(groot)ouders. Zolang dit niet is geheeld kunnen ze zichzelf niet eens ‘helpen’: het gebeurt vanuit blinde vlekken en is daardoor amper te controleren. Oppassen geblazen. Ik denk dat wekelijks demonstreren op dezelfde pleinen idd heel gevaarlijk wordt.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Marieke
15 dagen geleden

Men heeft het over 35% allogtoonse politie inbreng, gaat 50% worden, en dan ?!

Freba
Freba
Reactie op  Marieke
15 dagen geleden

Ga wat van je leven maken. Laat je toch niet gek maken. En altijd weer die Holocaust en de NSB van stal halen. Ben blij dat er toch nog 2.000.000 NL-ers op de VVD/Rutte gestemd hebben en 1,2 miljoen op een partij waarvan de leidster beter Arabisch en Engels spreekt dan Nederlands.
Dus mochten er mensen zijn die hier reageren n.a.v. het artikel en tevens op de VVD en/of D66 hebben gestemd, mondje houden en ga naar bedje en ga je zonden overdenken.

Rob1777
Rob1777
15 dagen geleden

Kunnen de namen van deze misdadigers niet opgezocht worden en online worden gezet?

Dat zal wel helpen als ze uit de anonimiteit komen.

Komt er denkt ik toch een soort van rem op die lafaards.

Naomi
Naomi
Reactie op  Rob1777
15 dagen geleden

Dan gaat de MSM die mensen demoniseren en wegzetten als complotgekken. De kans is dan groot dat zij gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische inrichting. De MSM heeft die commissie al benaderd. Ik vrees niet louter uit sociale betrokkenheid, maar om de commissie en de sprekers tzt te kunnen demoniseren.

Naomi
Naomi
Reactie op  Rob1777
15 dagen geleden

Ik bedoel dat ze de klokkenluiders gaan wegzetten als complotgekken, niet de wetsovertreders.

mikkie
mikkie
Reactie op  Naomi
15 dagen geleden

Nu Omtzigt duidelijk een klokkenluider is geweest en er meer dan 300.000 stemmen naar deze beste man zijn gegaan, en terecht, zal het woord klokkenluider eerder de betekenis van held van het volk gaan krijgen.
Deze held gaan ze wat mij betreft vooraan zetten in de politiek..in plaats van op een functie elders sterker nog…hij mag van mij MP worden. De enige met ruggegraat. Ook al heb ik niet op CDA gestemd.
Rutte had rond de verkiezingen zon grote bek over meer transparantie…agv de de toeslagenaffaire… GVD…een paar dagen later liegt en bedriegt hij alweer ALLES aan elkaar.
Ik heb net een petitie ondertekent voor Rutte weg! Die petitie kreeg ik net toegestuurd van mijn zeer gelovige 70+ nicht.

Miami
Miami
Reactie op  mikkie
15 dagen geleden

Wellicht goed idee om de petitie hier ook neer te zetten…
Daar hebben we wat aan.
Delen doet helen 🙌
Sharing is caring 💛

Marion
Marion
Reactie op  Rob1777
15 dagen geleden

De regeringen zijn hier schuldig aan.

Sharmila
Sharmila
Reactie op  Marion
14 dagen geleden

Helemaal mee eens

Judith
Judith
Reactie op  Rob1777
15 dagen geleden

Maar als ik het goed lees, misschien begrijp ik het verkeerd, mag iedereen dus, die zich niet aan de door de ‘overheid’ gestelde regels houdt, door andere mensen zonder enige bevoegdheden, fysiek aangevallen worden? Ben ik nou gek geworden?
Dus als mijn buurman iets doet wat tegen de wet is, ongeacht wat, mag ik hem op z’n flikker slaan?

Just me
Just me
Reactie op  Judith
15 dagen geleden

Ik las het eerst ook verkeerd en vele anderen ook denk ik vandaar de positieve duimpjes ,ik denk idd dat hij bedoelt dat de agenten die zich tegen dit beleid keren de lafaards worden genoemd door hem.

Isabeau
Isabeau
Reactie op  Judith
15 dagen geleden

Yep.
Verdeel en heers tactiek.
Iedereen let op iedereen.
In china hebben ze al het persoonlijk puntensysteem; onder een bepaald aantal punten mag je niet eens een winkel in en van iedereen in je buurt kun je de punten bekijken.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Isabeau
14 dagen geleden

Nog veel erger, als je contact hebt met iemand met veel minpunten, krijg je zelf ook minpunten!
Het gevolg is dat iemand met veel minpunten naar een heropvoedingskamp gaat.
Daar wordt hij gehersenspoeld, tot hij braaf de regels volgt.
De nieuwe slavernij! En wij zien het niet en laten het gewoon gebeuren!
Kijk maar naar de verkiezingen, blijkbaar willen we dit soort beleid Rutte en Kaag zijn er al mee bezig! Liegen en bedriegen is de norm geworden!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Judith
15 dagen geleden

Ja, zo werkt dat tegenwoordig helaas. Schuldig of onschuldig, de waarheid vertellen of staalhard liegen mag vooral de overheid. Maar wanneer een burger de zaak bedonderd wordt die op de vingers getikt. Diezelfde overheid bedient zich van leugens en bedrog en zo lang die daar mee wegkomen, veranderd er nooit wat.

Linda
Linda
15 dagen geleden

Diep respect voor deze agent die z’n gevoel blijft volgen. Petje af…..

rop
rop
15 dagen geleden

Heb al gezegd de chaos zal steeds groter worden, het vertrouwen in overheden en zijn Pionnen word steeds meer onbetrouwbaarder, burgers pikken het niet meer, ook de pionnen keren zich tegen de overheden, het is een weg die niet zomaar gekeerd kan worden, het is op weg naar de val van vele regeringen, hun eigen maatregels zullen zich tegen zich keren. Overheden zijn niet meer te vertrouwen, eigenlijk zijn ze dat nooit echt geweest, wat op macht in gebaseerd kan nooit echt helen en verbinden, zolang er overheden zijn en zijn waakhonden, zal er altijd een soort oorlog zijn, zowel fysiek als psychische, is er ook altijd een onvrede, en onvrede is een weg die nu en dat vrede en dan weer zijn onvrede kent, word die onvrede te groot, dan legt geweld op de loer.
Macht speelt met Macht. een duistere spel.

Atoemkapje
Atoemkapje
15 dagen geleden

De politie wil nu zelfs het antecedenten onderzoek voor politie sollicitanten gaan afschaffen…

https://www.nu.nl/binnenland/6125551/politie-wil-binnen-vijf-jaar-35-procent-agenten-met-migratieachtergrond.html

Miami
Miami
Reactie op  Atoemkapje
15 dagen geleden

Dwaalsporen, dwaallichten en dwarsliggers…die site is géén knip voor de Neus waard. Controlled tot in het bot. Links laten liggen, geen aandacht aan besteed en zeker geen energie

Exegese
Exegese
15 dagen geleden

De stelling klopt volledig ! Rest ons de vraag hoe we het tij keren, en wel zo spoedig mogelijk.

Edward
Edward
Reactie op  Exegese
15 dagen geleden

Een gefaseerde boycot opzetten.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Exegese
15 dagen geleden

Hoe het tij keren? Namelijk héél éénvoudig en doeltreffend met een STAATSGREEP!!!!!!!!!!!!

Rudi Dufornee
Rudi Dufornee
15 dagen geleden

Het is gewoon een schande.
Dit komt van onze regering die andere landen beschuldigt de mensenrechten niet te respecteren.
Dit moet Nederland aan het denken zetten om het systeem op de schop te doen om het land weer eerlijk en op een menswaardige manier te regeren

En voor de duidelijkheid de coronamaatregelen werken totaal niet.
En de testcijfers zijn onbetrouwbaarder dan het weerbericht helaas

Ceessie
Ceessie
15 dagen geleden

Heel gevaarlijk wat de leiding van die corpsen dus stimuleren en goedkeuren. Zijn zij zich ook wel bewust ervan dat dit tegen hen zich kan keren? Dat de burger, de demonstrant, het op een bepaald moment echt niet meer pikt en zich dan ook gaat bewapenen en zich gaat verzetten tegen deze ‘onmacht’. Het is een opmaat naar esalatie van meer en meer geweld. Is dit wat de machtshebbers dan willen?

Remco
Remco
Reactie op  Ceessie
15 dagen geleden

Inderdaad! Dit is wat de machtshebbers willen! Politiegeweld tegen burgers! Chaos! (Create order out of chaos) Excuus voor noodtoestand! Totalitaire controle!
Daarom is de politie nu aan zet. Zet die helmen af! Allemaal! Knuppel geen vredelievende mensen neer! Politieagenten: wees een met het volk!!

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

advocate

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op zondag 11 april deed Beate Bahner, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

97
0
We lezen graag je reactie!x