Buitenland

Terwijl iedereen afgeleid was, draaide Rutte 180 graden over Albanië. ‘Haat hij Nederland?’

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet gaat er toch mee akkoord dat de Europese Unie toetredingsgesprekken met Albanië en Noord-Macedonië begint. Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer verzette zich tot dusver hiertegen.

De Europese Commissie wil al langer dat de onderhandelingen met deze beide landen worden geopend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vorig jaar blokkeerden Nederland, Frankrijk en Denemarken dit nog. Er was vooral verzet tegen Albanië.

Maffia

Op het gebied van rechtstaat en corruptiebestrijding ‘moest er meer worden gedaan’.

Nederlanders zijn niet te spreken over deze ontwikkelingen. Zo schrijft Niels op Twitter: “Weinig landen waar corruptie zo welig tiert als in Albanië. Over de maffia in dat land zwijgen we liever. Geen probleem volgens de EU en nu ook Rutte. Ook hier gaat straks uw belastinggeld heen…”

Robert Jensen reageert:


“De vijandige elite gaat dus onderhandelingen starten met één van de corruptste landen Albanië, straks komt wellicht Noord-Macedonië er ook nog bij. Deze landen zullen Nederland financieel gaan uitbuiten waardoor onze maatschappij verder ondermijnd wordt,” zegt Johan Boogaard.

Haat Rutte Nederland?

Freelance journalist Arno Wellens voegt toe: “Soms denk je: haat Rutte Nederland? Waarom doe je dit soort gekke dingen anders?”

“Rutte gaat weer door de knieën! Nog meer criminelen die ons land zullen overspoelen!” stelt Elise De Windt.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

De EU als “staat” zal er komen, Rutte als spreekpop, wie heeft die eikel de macht gegeven dit te doen? Het is duidelijk dat het om “ein reich ein fuhrer” gaat. Rutte en meer van dat tuig blijft gewoon doorvoeren wat hem opgedragen is, blijft ook gewoon zitten en volgens jaar hebben verkiezingen geen zin meer want dan is ein reich een feit. Mensen luisteren nog steeds naar Rutte en die andere schertsfiguren dat kon je weer zien aan de maatregelen. Al jaren (decennia) lang roepen zogenaamde betweters (u kent ze wel, de Marcel Messings en meer van die vage types) dat mensen “wakker” worden en er niet meer intrappen, maar het tegendeel is waar, mensen zullen nooit de waarheid zien, zullen nooit in de realiteit leven. Het grootste deel van de mensheid laat zich dermate veel beïnvloeden dat ze de subliminale boodschap “koop veel wc papier” letterlijk uitvoeren, waarschijnlijk middels de door de meerderheid gekoesterde smartphone waar het merendeel mee rondsjouwt/ aan vast zit. Het is een treurig geheel, had 20 tot 15 jaar terug nog wel enige hoop op een vorm van “ontwaken” van het merendeel maar helaas, het is einde verhaal gebleken.

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen leugens zijn dagelijkse kost voor hem.

RUTTUP en NEXIT.

Harry
Harry
4 jaren geleden

Het meest doortrapte wat Rutte ooit gedaan heeft is laten geloven dat hij geen visie heeft. Die visie heeft hij wel, maar het is niet uw visie. Nederland laten opgaan in de superstaat van Merkel. De werkgevers wrijven zich in hun handen, goedkooe arbeidsplaatsen. Werkgevers hebben ook een plan gemaakt, de stad Nederland met 30 miljoen inwoners, want groe, groei, groei. Oh ja, de politiek die walgt van de kiezer heeft in de grondwet laten vastleggen dat internationaal recht voor nationaal recht gaat, geschrokken van uw stemgedrag. Dus u kunt niets doen tegen immigratie of het opleggen van de eu regels. Ze trekken een hele lange neus naar de kiezer. De media schreef er niet over was muisstil maar is blij dat u weliswaar hun kranten niet meer leest maar in ieder geval is uw mond gesnoerd. Rutte krijgt straks een standbeeld in Brussel.

vladi
vladi
4 jaren geleden

wat als bv. 80% van de positief geteste mensen op coranavirus helemaal niet positief zijn?

fff

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x