Homepagina » Buitenland » Terwijl iedereen afgeleid was, draaide Rutte 180 graden over Albanië. ‘Haat hij Nederland?’
albanië
Foto: Mueller / MSC CC BY 3.0 DE

Terwijl iedereen afgeleid was, draaide Rutte 180 graden over Albanië. ‘Haat hij Nederland?’

Het kabinet gaat er toch mee akkoord dat de Europese Unie toetredingsgesprekken met Albanië en Noord-Macedonië begint. Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer verzette zich tot dusver hiertegen.

De Europese Commissie wil al langer dat de onderhandelingen met deze beide landen worden geopend.

Vorig jaar blokkeerden Nederland, Frankrijk en Denemarken dit nog. Er was vooral verzet tegen Albanië.

Maffia

Op het gebied van rechtstaat en corruptiebestrijding ‘moest er meer worden gedaan’.

Nederlanders zijn niet te spreken over deze ontwikkelingen. Zo schrijft Niels op Twitter: “Weinig landen waar corruptie zo welig tiert als in Albanië. Over de maffia in dat land zwijgen we liever. Geen probleem volgens de EU en nu ook Rutte. Ook hier gaat straks uw belastinggeld heen…”

Robert Jensen reageert:


“De vijandige elite gaat dus onderhandelingen starten met één van de corruptste landen Albanië, straks komt wellicht Noord-Macedonië er ook nog bij. Deze landen zullen Nederland financieel gaan uitbuiten waardoor onze maatschappij verder ondermijnd wordt,” zegt Johan Boogaard.

Haat Rutte Nederland?

Freelance journalist Arno Wellens voegt toe: “Soms denk je: haat Rutte Nederland? Waarom doe je dit soort gekke dingen anders?”

“Rutte gaat weer door de knieën! Nog meer criminelen die ons land zullen overspoelen!” stelt Elise De Windt.Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. De EU als “staat” zal er komen, Rutte als spreekpop, wie heeft die eikel de macht gegeven dit te doen? Het is duidelijk dat het om “ein reich ein fuhrer” gaat. Rutte en meer van dat tuig blijft gewoon doorvoeren wat hem opgedragen is, blijft ook gewoon zitten en volgens jaar hebben verkiezingen geen zin meer want dan is ein reich een feit. Mensen luisteren nog steeds naar Rutte en die andere schertsfiguren dat kon je weer zien aan de maatregelen. Al jaren (decennia) lang roepen zogenaamde betweters (u kent ze wel, de Marcel Messings en meer van die vage types) dat mensen “wakker” worden en er niet meer intrappen, maar het tegendeel is waar, mensen zullen nooit de waarheid zien, zullen nooit in de realiteit leven. Het grootste deel van de mensheid laat zich dermate veel beïnvloeden dat ze de subliminale boodschap “koop veel wc papier” letterlijk uitvoeren, waarschijnlijk middels de door de meerderheid gekoesterde smartphone waar het merendeel mee rondsjouwt/ aan vast zit. Het is een treurig geheel, had 20 tot 15 jaar terug nog wel enige hoop op een vorm van “ontwaken” van het merendeel maar helaas, het is einde verhaal gebleken.

  32 likes
  • Na vele uren aan onderzoek waar je trouwens echt niet vrolijker van wordt , kun je alleen maar tot de conclusie komen dat presidenten zoals Rutte , Obama , Macron en ene Merkel de uitvoerders zijn van het genocide plan om de wereld bevolking letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner te maken , 10 jaar geleden werd dit als complot theorie bestempeld tegenwoordig is het complot praktijk , iedereen die bereid is om er een paar uurtjes aan onderzoek in te steken komt hier vanzelf achter helaas ligt daar ook net het probleem .

   30 likes
   • Ja zo is het helaas Willem, wat we al voorzagen door gewoon je gezonde verstand te gebruiken werd weggelachen en belachelijk gemaakt, was een vermoeiende tijd en achteraf allemaal voor niets geweest. Beïnvloeding is gigantisch kijk maar de gekte van de wc rollen, dat moet via smartphone/subliminale boodschap gedaan zijn wereldwijd anders zou ik niet weten wie dat verzonnen heeft.

    8 likes
  • Verkiezingen? Die gaan echt niet helpen hoor.

   11 likes
   • Als alle mensen die dit iedere keer weer zeggen zouden gaan stemmen op een anti-EU partij in 2021 heeft Rutte en z’n kornuiten wel degelijk een probleem.

    8 likes
    • @Leo, dat zou inderdaad 1 van de betere opties zijn voorlopig. Alleen zou dan subiet blijken dat we helemaal geen anti-EU partij hebben in Nederland. Stel dat een FVD en/of PVV bijna alle stemmen zouden krijgen en zij onvoorwaardelijk het hele heft in handen kregen, zouden zij als een blad aan een boom omdraaien of zij laten hun partij onmiddellijk imploderen. Er zitten in Den Haag 100 % gegarandeerd allemaal bedriegers die middels een eed trouw gezworen hebben aan ons koningshuis, het schuim der aarde. Zij zullen te allen tijde doen wat er van hen verlangd wordt en dat is niet wat het volk zou willen, dat moge intussen duidelijk zijn. Maar het zou wel duidelijkheid verschaffen, duidelijkheid die weer moeilijker te verhullen zou zijn door al hun smerige politieke gekonkel.

     2 likes
    • De gecontroleerde oppositie doet helemaal niets. Maar ga rustig nog een keer stemmen en zie vervolgens dat het wéér niets heeft uitgehaald.

     0 likes
  • Wij kijken door het nos journaal even de andere kant op…zijn even niet gefocused en hup…TTIP…CETA…OEKRAINE…ALBANIE…. EEN HOPPEKEE….5G!

   2 likes
 2. Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen leugens zijn dagelijkse kost voor hem.

  RUTTUP en NEXIT.

  27 likes
 3. Het meest doortrapte wat Rutte ooit gedaan heeft is laten geloven dat hij geen visie heeft. Die visie heeft hij wel, maar het is niet uw visie. Nederland laten opgaan in de superstaat van Merkel. De werkgevers wrijven zich in hun handen, goedkooe arbeidsplaatsen. Werkgevers hebben ook een plan gemaakt, de stad Nederland met 30 miljoen inwoners, want groe, groei, groei. Oh ja, de politiek die walgt van de kiezer heeft in de grondwet laten vastleggen dat internationaal recht voor nationaal recht gaat, geschrokken van uw stemgedrag. Dus u kunt niets doen tegen immigratie of het opleggen van de eu regels. Ze trekken een hele lange neus naar de kiezer. De media schreef er niet over was muisstil maar is blij dat u weliswaar hun kranten niet meer leest maar in ieder geval is uw mond gesnoerd. Rutte krijgt straks een standbeeld in Brussel.

  26 likes
 4. wat als bv. 80% van de positief geteste mensen op coranavirus helemaal niet positief zijn?

  fff

  14 likes
  • Ben benieuwd hoeveel mensen er bij zitten met gewone griepverschijnselen .

   13 likes
   • of de dubbel geteste mensen.
    of als de symptomen lijken op de symptomen van ‘het coranavirus’.

    wie of welke instantie propageren de cijfers?

    het is 1 grote hoax.

    gewoon iedere dag 3 grote glazen vers geperste sinaasappels (12 stuks)

    fff

    5 likes
 5. ” Over de maffia in dat land zwijgen we liever ” stond er geschreven.
  over de maffia hier aan top in Nederland, om te beginnen het koningshuis, zwijgen we ook liever. ze kunnen moeilijk hun familie buiten de grenzen houden.

  Het Nederlands koningshuis en de ” allang ingetrouwde ” maffia is helaas géén metafoor maar werkelijkheid !
  leer de echte geschiedenis.

  Axel M.

  11 likes
 6. Zoals Colijn zei vlak voor WW2 : ” Ga maar rustig slapen, er is niets aan de hand…”

  8 likes
 7. nog meer chaos kweken.
  1).EEG
  2). EU
  3).NWO.

  de molen van de elite draait lustig door en het plan is zich aan het ontvouwen.
  maak in elk land de economie van binnenuit kapot en de mensen slaan elkaar de hersens in.
  zorg dat het virus na deze de mensheid uitroeit en de rest mag slaaf zijn.
  trouwens de elite is al onder aan het duiken , ze kruipen nu al onder de grond (als het waar is ) en wachten af net als roofdieren doen.
  al dat gedoe is een voorbode dat de wereld zoals we hem kennen/kende niet meer terug keert.
  ben benieuwd of ze dit jaar al met de spuit (incl. chip) klaar staan om bij je aan de deur te kloppen voor verplichte inenting.
  ben ook benieuwd wanneer belangrijke (vinden ze zelf) mensen ineens uit het zicht verdwijnen.
  de sekte van malta.
  de vrijmetselaars.
  de zionisten.
  dit zootje zal je aan je lot overlaten.

  8 likes
  • Na de oorlog alles hebbende opgebouwd, ben ik nu in een hel beland en voel me te veel en ongewenst, sta er alleen voor, niks of niemand meer gezien de laatste 2 weken, werd vanmorgen aan de kant geduwd in de supermarkt toen ik een brood wou kopen en kreeg een hatelijke dodelijke blik.. Ben ongewenst waar ik geboren ben. Krijg langzaam trek in dat pilletje van duivel 66
   Ik wens iedereen een sterke gezondheid toe(tegen mijn in zonde zijnde zin in)
   Om van te kotsen, daar heb ik mn levenlang nonstop voor gewerkt, om te eindigen in de goot (btw ik rook en drink niet!)
   Ben dr kapot van

   11 likes
   • Weet dat ook jij gewenst bent en zelfs een nuttig mens.
    Mensen die zelfs tot de nek toe verlamd zijn, zijn zelfs nuttig.

    Als een verpleger bv de mens die “niks” meer kan verzorgt en hij krijgt een glimlach ervoor terug heeft deze mensen die “niks” meer kan zijn dag weer goed gemaakt.

    Als jij, die zich niet gewenst meer voelt, geregeld naar iemand glimlacht dan maak je vele gelukkig en dat door alleen te glimlachen naar anderen mensen, die zich bv net zo rot voelt als jij, en door die glimlach zich weer gewenst voelt en zo maak je hun dag weer goed. Een klein gebaar kan veel goeds doen in deze wereld

    3 likes
 8. Is Rutte een dictator dat hij eigenmachtig besluiten kan nemen en doorvoeren?
  Dat de Kamer hem maar gauw op het matje roept om verantwoording af te leggen en om dit besluit terug te draaien

  7 likes
 9. Liever Albanezen hier in Nederland dan dat schapenvolk, zal hij gedacht hebben.

  3 likes
 10. Roemenië en Bulgarije zijn in 2004 EU-lid geworden, terwijl ze daarvoor absoluut niet klaar waren; corruptie en onafhankelijke rechtsspraak waren toen twee zwakke punten. Bij Albanië en Noord-Macedonië is het corruptie en georganiseerde misdaad, zeg maar maffia.
  De natiestaat Nederland moet en zal kapot gemaakt worden en Rutte tekent gewoon bij ieder kruisje.
  De coronacrisis heeft Italië in z’n greep en de overheid moet veel extra geld lenen bij de ECB. Door nieuwe EU-wetgeving zou het zo maar kunnen, dat pensioenfondsen worden gedwongen door Italië uit te schrijven staatsobligaties moet aanschaffen. Wat dit betekent voor de dekkingsgraad hoef ik de lezer niet uit te leggen.

  3 likes
 11. Gelukkig hebben we het Coronavirus, dat zorgt voor een algehele reset in de hele wereld

  2 likes
  • De media hoopt dat Corona de ondergang van trump wordt en er een Obama komt. Kunnen ze weer aangespoelde Afrikaantjes fotograferen en hebben ze weer een leider die doet wat de media van hun verlangt.

   9 likes
 12. bijlage
  ik vind het toch bijzonder dat RUTTE en CO het zolang volhouden , dat moet hem nageven ondanks al zijn leugens.

  2 likes
 13. Het hedendaagse geloof bij veel Albanezen: Naar schatting is op dit moment ca. 59% van de bevolking islamitisch, 10% rooms-katholiek en nog wat kleine groepjes.
  Zou het hier iets mee te maken hebben? Gaat Rutte ‘denk’ een plezier doen? Of is het enkel om Wilders een hak te zetten in zijn anti EU politiek?

  2 likes
 14. En ondertussen stuurt Erdogan alle misdadigers die gevangen zitten naar Europa. Waarschijnlijk geeft hij iedereen pro forma de doodstraf, waardoor Europa moreel gedwongen is ze allemaal op te nemen…

  2 likes
 15. Hiermee is definitief bewezen dat we niet in een democratie maar in een dictatuur leven!!!

  De “moderne”mens is een dom mens, makkelijk te manipuleren en speelbal van de elite.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Terwijl Nederland kampt met schreeuwend woningtekort, wordt op deze plek een luxe woonwijk voor asielzoekers uit de grond gestampt

Nederland heeft een schreeuwend tekort aan woningen. ...

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...