Mens en Dier

Thierry Baudet krijgt applaus na inbreng, voorzitter grijpt in (zie ook het smalende lachje van Paternotte)

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!

In de Tweede Kamer vond een rondetafelgesprek plaats over de weerbaarheid van de democratie. Daarvoor waren ‘deskundigen’ uitgenodigd.

Er is een tafel gevonden en die is inderdaad rond, dat kan ik bevestigen, zei PVV-Kamerlid Martin Bosma voor de camera van GeenStijl. “Het is wel een ronde tafel, maar vooral een restaurant. En die deskundologen zijn eigenlijk de obers. En Forum [voor Democratie] staat op het menu, en wij ook eigenlijk, de PVV ook.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Worden wij niet geregeerd door een extremistische meerderheid?

Tijdens het gesprek zei FVD-voorman Baudet: “Is het niet zo dat wij op dit moment in feite een meerderheid zien in de Tweede Kamer van extremistische partijen? Het zijn partijen die de soevereiniteit van Nederland willen verminderen, die voorstander zijn van de directe doorwerking van internationale, globalistische rechtsregels die de democratie kunnen overstemmen. Ze negeren de uitslagen van referenda. Ze hebben zelfs het referendum afgeschaft. Ze hebben systematisch de grondrechten van minderheden geschonden in de coronatijd, de lichamelijke integriteit niet gerespecteerd. Ze willen oppositiepartijen mogelijk verbieden. Ze stellen censuur in op sociale media. En een publieke omroep die hen niet welgezind is, willen ze uit het bestel hebben.”

Hij vroeg aan emeritus hoogleraar Paul Cliteur, die FVD op het allerlaatste moment aan tafel had gekregen omdat een andere spreker uitviel: “Worden wij niet geregeerd door een extremistische meerderheid die eigenlijk misschien wel op grond van deze wet zou moeten worden verboden?”

We gaan niet applaudisseren

Vervolgens klonk er applaus vanaf de tribune, waarna de voorzitter ingreep: “We gaan niet applaudisseren.”

Let ook op het smalende lachje van D66-fractievoorzitter Paternotte.

4.8 233 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
L. Dylan
L. Dylan
11 maanden geleden

Het lachen zal meneer Paternotte nog wel vergaan wanneer hij met zijn hakken voor het tribunaal staat. De akelige oorlogshitser.

Ron
Ron
11 maanden geleden

Alle coalitie partijen zijn staatsgevaarlijk.

Jandew
Jandew
11 maanden geleden

welk jaar zitten we, 1932?

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Weer mooi verwoord door Baudet en 1000% waarheid.Die ratten moeten gewoon weg,wij betalen hun salaris dus wij kunnen ze weg trekken,tijd voor een REVOLUTIE.

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x