Mens en Dier

Voor de ontkenners van satanisch ritueel misbruik: lees dit gruwelijke verhaal

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De hel van schrijver en blogger Yvonne van Riemsdijk (51) begon op 6-jarige leeftijd en duurde tot haar dertiende jaar. Ze werd als kind meegenomen door haar buren die een sleutel hadden van het huis, zei ze eerder in een uitgebreid interview met EMDR Magazine.

Ze werd meegenomen naar het huis van de buren, naar samenkomsten en seksfeesten waar de elite hun bizarre fantasieën uitleefden op weerloze kinderen. “Ik ben verkracht, vaak in groepsverband, onder stroom gezet, gepijnigd, werd langdurig naakt opgehangen met kettingen aan een haak in het plafond, waarna ik geslagen werd, en ik werd gedwongen tot seks met honden,” zei ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook pisten mannen uit pure machtswellust geregeld over haar heen als ze naakt en weerloos op de grond lag. Meestal waren er ook andere kinderen, aldus Van Riemsdijk.

Van slachtoffer naar dader

Ze vonden het geweldig om te zien dat ze stikte en bewusteloos raakte. Zwakke kinderen of kinderen die een gevaar waren voor de elite, werden uit de weg geruimd. Denk aan een snuff movie of uitgekozen worden om te worden doodgemarteld en geofferd.

Het is de bedoeling dat kinderen zelf van slachtoffer naar dader gaan. Het allerergste wat Van Riemsdijk ooit heeft moeten doen, was iemand uitkiezen die vervolgens werd verkracht en doodgemarteld. Ze moest zelf het karwei afmaken.

Bloed drinken en vlees eten

Ze is er ook getuige van geweest dat er een baby werd gedood en geofferd. Het meisje werd met een groot mes opengesneden en het hart werd er met kracht uitgerukt. Daarna moest ze het bloed drinken en het vlees eten.

Wie zijn deze mensen? “De leden zijn hooggeplaatsten die de macht willen overnemen. Het zijn mensen die werkzaam zijn in de politiek, bij justitie, politie, medische wereld, het bedrijfsleven en de geheime diensten.”

Doofpot

Haar verhaal is bekend bij politie en justitie, met naam en toenaam. Toen ze ontdekten wie hierbij betrokken waren, werd het in de doofpot gestopt.

Klokkenluider Roelie Post heeft het interview met Van Riemsdijk gedeeld op X en schrijft erbij: “Voor de ontkenners van satanisch ritueel misbruik. Ik heb dit net gelezen en ben even van de wereld.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 209 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
6 maanden geleden

En er is niets wat die duivels kan stoppen…

Joost
Joost
6 maanden geleden

Ga naar Top onderzoeker Rick Miracle te zien op Bitchute ! Neem dan gelijk Kevin Annette even mee of Ronald Bernard.
The Trueman Show is ook een aanrader.

Pax
Pax
6 maanden geleden

Ik durf het niet te lezen.

Clear Sky
Clear Sky
6 maanden geleden

Plegers van gruweldaden tegen de mensheid zullen zich spoedig moeten verantwoorden.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x