Homepagina » Gezondheid » Tiener die 22 jaar geleden wegliep voor chemotherapie is nu kankervrij dankzij ‘kruidenthee’
Tiener die 22 jaar geleden wegliep voor chemotherapie is nu kankervrij dankzij 'kruidenthee'

Tiener die 22 jaar geleden wegliep voor chemotherapie is nu kankervrij dankzij ‘kruidenthee’

Billy Best uit Massachusetts liep in 1994 als 16-jarige jongen weg van huis. Hij deed dat om chemotherapie te ontlopen. Billy haalde alle grote kranten en nieuwszenders.

Vandaag de dag is Billy kerngezond en kankervrij. Hij werkt in een gezondheidswinkel en geeft ouders van kinderen met kanker advies over chemotherapie. Soms geeft hij ook lezingen over dit onderwerp.

Alternatieve geneeskunde
Tiener die 22 jaar geleden wegliep voor chemotherapie is nu kankervrij dankzij 'kruidenthee'

Billy Best

Hij wordt nog geregeld geïnterviewd door alternatieve nieuwssites als er weer een gezin in het nieuws is dat op de vlucht is geslagen wegens het weigeren van chemotherapie of bestraling. Billy schreef ook een boek over de manier waarop hij van kanker genas met behulp van alternatieve geneeskunde.

Toen Billy wegliep van huis wilde hij in eerste instantie naar Californië gaan. Hij kwam terecht in Houston en had geen idee dat bijna het hele land naar hem op zoek was. Uiteindelijk besloot hij terug te keren naar huis en wel op één voorwaarde: dat hij geen chemotherapie meer hoefde te ondergaan.

Kruidenthee

Billy koos voor het antikankermiddel 714-X van Gaston Naessens en de kruidenthee Essiac, in 1922 bedacht door de Canadese verpleegster Rene M. Caisse. Hij reisde af naar Quebec om toegang te kunnen krijgen tot 714-X. Het mengsel van kamfer, salmiak, zout en nitraat wordt in Canada nog gemaakt, maar is verboden in de Verenigde Staten.

Hij gooide ook zijn eetpatroon om en besloot Essiac toe te voegen aan zijn dieet. Essiac en 714-X zijn net als hennep en cannabisolie lastig te verkrijgen. Hoewel verschillende mensen er baat bij zeggen te hebben, blijft het grote publiek onwetend over deze middelen.

[Newstarget]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Earthaxis
Earthaxis
5 jaren geleden

Er zijn een heleboel mensen die chemo weigeren. Waarom horen we daar toch zo weinig van? ?
Oh ja omdat ze het dood zijn! Dood!

Er zijn inderdaad veel gevallen bekend van mensen met een zeer premature vorm van kanker, die dit goed kunnen overleven zonder behandeling. MAAR dit betekent niet dat voor mensen met uitgezaaide kanker in een laat stadium hetzelfde geldt.

Whatever. Hypocriet.

Denk.na
Denk.na
5 jaren geleden

Bljkbaar heeft die ene persoon veel geluk gehad, en heeft hij kanker overleefd zonder een degelijke behandleing.

Dat kun je niet zeggen over die tientallen andere kankerpatiënten die bij een Duitse “natuurarts” zijn gegaan voor een ‘kankerbehandeling, maar toch overleden omwille van die kwakzalverij http://www.hbvl.be/cnt/dmf20160819_02430577/onderzoek-naar-link-tussen-70-doden-en-duitse-kankerkliniek

Het feit dat 1 persoon blijkbaar geluk heeft gehad met een alternatieve behandeling, betekent helemaal niet dat alternatieve geneeskunde werkt. Er zijn er veel die dat geluk niet hadden. Kijk maar eens op http://whatstheharm.net/alternativemedicine.html, voor een lange lijst aan mensen die dat geluk niet hebben gehad met alt-med

najef
najef
5 jaren geleden

Hoe je in je vel zit is het belangrijkste. Zit je niet goed in je vel en je wenst elke dag nooit geboren te zijn dan zal je lichaam kanker krijgen. (niet enigste oorzaak natuurlijk). Als je de diagnose kanker krijgt veranderd meestal ook hoe je in je leven staat.

Als je dan je houding veranderd dan is de lichaam in staat zichzelf te genezen.

x

Check Also

patholoog

Patholoog laat zien wat de prik met het brein en andere organen van ingeënten doet

Ryan Cole, een dermatopatholoog uit Idaho, gaf ...

piloten

Verschrikkelijk: vijf piloten van JetBlue dood – waren ze geprikt?

Afgelopen maand werd bekend dat in een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x