CoronaBuitenland

Tijdens het laatste Republikeinse debat ging het beeld ineens op zwart: dit mag je niet zien

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!

In de nacht van woensdag op donderdag werd in de Verenigde Staten het vierde debat gehouden tussen Republikeinen die hopen presidentskandidaat te worden. Grote afwezige was opnieuw oud-president Trump.

Tijdens het debat gebeurde er iets vreemds. Toen Megyn Kelly kandidaat Vivek Ramaswamy een vraag stelde over Operation Warp Speed, een miljardenplan van Trump om farmaceuten ‘sneller dan het licht’ een coronaprik te laten uitvinden, begon het beeld te haperen, waarna het op zwart ging.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kijkers kregen acht minuten lang reclames voorgeschoteld en konden dus niet zien wat er ondertussen tijdens het debat gebeurde. Adam Townsend wist de beelden te bemachtigen en zette ze op X. “Dit is wat je niet zag.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

De mist in

Kelly merkte op dat Operation Warp Speed de vaccinmakers beschermde tegen vrijwel alle rechtszaken rond vaccinatieschade. De overheid heeft een programma dat slachtoffers van vaccinatieschade een schadevergoeding toekent, maar dat is volgens critici een bureaucratisch ‘zwart gat’. Er zijn 12.000 claims ingediend, waarvan slechts 10 procent is behandeld. In slechts acht gevallen hebben mensen een schadevergoeding gekregen, zei ze.

Trump zegt trots te zijn op Operation Warp Speed. Kelly vroeg of dat terecht is.

Ramaswamy antwoordde dat Trump de mist in ging door te bepalen dat in dit geval een vaccinmaker niet aansprakelijk kan worden gehouden voor schade. De presidentskandidaat gaf aan voornemens te zijn om dit beleid terug te draaien.

Eén van de belangrijkste lessen

De fabrikant moet aansprakelijk gehouden kunnen worden door mensen die zijn beschadigd door die vaccins, aldus Ramaswamy.

Eén van de belangrijkste lessen die we hebben geleerd van de coronapandemie, is dat de vrijheid van meningsuiting het belangrijkst is in zulke tijden van ‘crises’, zei hij. Als we openlijk over die vaccins konden spreken, zouden de vaccinatiemandaten er nooit zijn geweest. Ironisch genoeg werd hij gecensureerd.

Er moet volgens hem een einde komen aan het gelobby. Ramaswamy noemde als voorbeeld voormalig voorzitter van medicijnautoriteit FDA Scott Gottlieb, die bestuurslid werd bij Pfizer.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan Duinkerken
Johan Duinkerken
5 maanden geleden

Bij de Amerikaanse commerciële zenders is Big Pharma de grootste sponsor. Die nemen iets van 2/3 van het totale budget van die zenders voor hun rekening. Dat verbieden zoals in de EU zal dus niet makkelijk gaan omdat die zenders daar zich met hand en tand tegen gaan verzetten.
Het geeft wel de perverse prikkeling aan voor de MSM om de cojona hoax in stand te houden. Elke Pharma reus die omvalt betekend voor hun minder sponsoring.

Misschien dat je de bruikbare idioten van XR en Stop Oil er op af kan sturen. Alle “medicijnen” worden voornamelijk op basis van fossiele brandstoffen gemaakt. Of verliezen die dan ook hun sponsoring?

Greet Resist
Greet Resist
5 maanden geleden

het is en blijft degene die biowapens financiering toestaat, de BIS, NAVO, maar dat kun je als presidentskandidaat niet zeggen

gerritje
gerritje
5 maanden geleden

wat ook tevens maar weer bewijst dat “live uitzendingen” beperkt live zijn , wat het publiek ziet is ca 5 minuten later , in die 5 minuten kan men manipuleren wanneer er iets onwelgevalligs gezegd of gedaan wordt zodat het publiek nooit zeker meer weet of ze alles ziet zoals het werkelijk ging.
Dit alles weer onder het smoesje van praktische redenen natuurlijk maar de hoofdreden is natuurlijk gewoon cencuur

Betaal contant en koop bij het MKB
Betaal contant en koop bij het MKB
5 maanden geleden

Ik heb het laatst ook gehad bij een programma die ging storen. Ik weet niet meer wat maar we zeiden tegen elkaar: er is iets dat we niet mogen zien.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x