Homepagina » Buitenaards » Zijn aliens al hier op aarde? Sheriff stuit op ‘omvangrijk complot’
Zijn aliens al hier op aarde? Sheriff stuit op 'omvangrijk complot'

Zijn aliens al hier op aarde? Sheriff stuit op ‘omvangrijk complot’

Bestseller-schrijver Ben Mezrich duikt in het boek The 37th Parallel in het leven van een man die op zoek ging naar buitenaards leven. Voormalig sheriff Chuck Zukowski speurt in het hart van Amerika naar paranormale gebeurtenissen en stuitte op een ‘omvangrijk complot’, meldt AOL News.

Met de 37th parallel (37e breedtegraad) wordt een corridor bedoeld in de Verenigde Staten waarbinnen de meeste UFO-waarnemingen worden gedaan en de meeste gevallen van veeverminking worden gemeld. Er worden vaak vreemde lichten en mysterieuze helikopters gezien in de lucht. Het is een soort ‘UFO-snelweg’ die door onder meer Colorado, New Mexico en Utah loopt.

Ontslagen

Zijn aliens al hier op aarde? Sheriff stuit op 'omvangrijk complot'“Daar gebeuren al sinds de jaren veertig veel dingen,” zegt Mezrich in het ontbijtprogramma CBS This Morning. “Er zijn meer dan 10.000 koeien en paarden gevonden die organen misten en volledig waren ontdaan van bloed. Niemand weet wat er precies aan de hand is.”

Zukowski was werkzaam als sheriff, maar werd ontslagen toen hij onderzoek begon te doen naar veeverminking. Hij dacht dat hij werd gevolgd en voelde zich bekeken. Dat klinkt misschien als paranoia, maar hier is veel meer aan de hand, weet Mezrich.

Geheimen

De oud-sheriff stortte zich volledig in de UFO-wereld en kwam achter de nodige geheimen. “Er is een enorme stapel bewijs,” zegt Mezrich. “Mainstream wetenschappers en journalisten kijken niet naar UFO’s omdat ze dan hun baan kunnen kwijtraken.”

“Er is veel bewijs voor cover-ups,” benadrukte hij. “Zo is er inmiddels voldoende bewijs waaruit blijkt dat er sprake is van een cover-up rond Roswell.”

Bekijk het fragment hieronder terug:

[AOL, CBS]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ufokenner
ufokenner
4 jaren geleden

Budd Hopkins deed hier ook al veel onderzoek naar : Intruders

http://ufosightingshotspot.blogspot.be/2014/06/rare-footage-of-interview-with-budd.html

Boek bestaat ook in nederlands ‘Indringers uit het heelal ‘

reality check
reality check
4 jaren geleden

PRECIES waar ik woon.
Maar heb nog nooit iets gezien. WEL ooit in NL.
Linda Moulton Howe (Albuquerque, NM) heeft veel inderzoek gedaan naar de cattle mutilations.
Kijk op YT.

ufokenner
ufokenner
4 jaren geleden

Een van de meest spectaculaire ontvoeringen uit deze streek van de Rocky Mountains waar de greys in de ondergrondse vulkanen huizen :

Travis Walton duurde 5 dagen en authentiek erkend

http://www.dossierx.nl/grenswetenschappen/boekrecensie-ontvoerd-in-een-ufo.html

wolfje
wolfje
4 jaren geleden

ze zijn hier en je kan ze er vrij eenvoudig uit halen. ze hebben geen apenkop

Typhoon
Typhoon
4 jaren geleden

Ze zijn hier! Dat jullie het nog niet kunnen zien!

In grote hoeveelheden! 200 miljoen? Nee nog meer…

Bij de maan, bij mars, bij venus, bij de zon, noordpool, zuidpool, in de oceaan etc etc (zie youtube beelden)

Gog (greys, dwerg).
Wat is Gog precies? Ze zijn hybride tussen mens en demoon. De duivel wilde de mens uitroeien door een hybride (annunaki/nephilim, hybride uit een buis, verboden orgie). Ze zijn vijand van de mensenkind (Adam en de heilige zaadlijn) en zijn Schepper!

Als de vergadering (invasie) plaatsvindt zullen ze 2/3 van de aardse legers (vloten/vliegtuigen) wegvagen door hun technologische advantage. Rivieren opdrinken en opeten wat ze vinden! (ooit een dikke grey gezien?)

Maak je niet al te druk. Hulp is nabij! De Schepper zal de two whitnesses sturen om de mensenkind te begeleiden!

We hebben nog tijd maar niet al te lang meer! De invasie zal plaatsvinden tijdens de 3 wereldoorlog!

De Maitreya zal iemand zijn waarvan niemand het verwacht!
Ze zullen zeggen: huh is hij de Maitreya..!?

Geert
Geert
Reactie op  Typhoon
4 jaren geleden

Kan iemand deze man alstublieft wat medicijnen geven? Misschien maakt dat hem rustig.
Waar haalt u deze prietpraat toch vandaan?
Nogmaals zonder bron blijft dit zo geloofwaardig als een sprookje.

atomnics
atomnics
Reactie op  Geert
4 jaren geleden

Je praat stoer alsof jij het beter weet? je kent hem/haar niet eens voel je nou echt beter hierdoor is je ego weer gestreeld. Zelf kom je met helemaal niks kwa informatie

Waarom heb je een externe bron nodig? vertrouw je niet op jezelf als eigen bron?

Wat is er mis mee als iemand zijn innerlijke eigen waarheid (bron) vertelt?

Geert
Geert
Reactie op  atomnics
4 jaren geleden

Al sinds niburu volg ik deze website.
Ik vind het gewoon storend dat mensen zichzelf gek maken met dit soort verhalen. Als u eerlijk bent weet u ook dat deze nergens op gebaseerd zijn.
Ik weet niks zeker niks beter en dat heb ik ook niet gezegd.
Ik kom inderdaad met niks van informatie omdat ik die simpelweg niet heb. Ik geloof zeker in buitenaards leven. Ik vind het gewoon vergezocht om op een website te gaan vermelden dat we leeggezogen worden door bloeddorstige aliens die afwachten op het moment dat ze te voorschijn kunnen komen. Dit is eerder een beeld wat door Hollywood geschetst is dan de werkelijkheid. Daarom vraag ik simpelweg een bronvermelding aan deze meneer.

Over de innerlijke eigen waarheid. Pas daarvoor op. Iedereen heeft namelijk zijn eigen waarheid die tot stand komt door opvoeding, geloof en omgeving. Die zaken hebben allemaal invloed op je innerlijke eigen waarheid zoals u het noemt.

Verder snap ik ook best dat iedereen een innerlijke bron heeft die zegt dat er wat mis is met deze planeet en hoe ermee wordt omgegaan.

atomnics
atomnics
Reactie op  Geert
4 jaren geleden

Ik weet dat overal wel een kern van waarheid zit. er is namelijk geen 1 antwoord die het bij de juiste eind heeft er zijn oneindig mogelijkheden aan antwoorden en ze hebben allemaal nog eens gelijk ook. Er zijn altijd meerdere kanten (aspecten) van het verhaal. Het leven is oneindig en multi dimensionaal van nature.

Dus ik sluit niks uit ik hou alles open, wel heb ik mezelf een bullshit filter aangeleerd in mijn mind zodat ik onderscheid kan maken tussen waarheden en leugens. Ik vertrouw mijn eigen innerlijke bron, ik zou niet eens weten waarom ik een extern(e) bron buiten mezelf moet gaan geloven of vertrouwen 9/10 ken ik die persoon of wezen niet eens.

Het zegt meer over jouw dat je het storend vind dat mensen zichzelf zo gek maken met dit soort verhaaltjes. Zo gek vind ik het niet hoor er is duidelijk gesproken ik kan het duidelijk lezen en begrijpen dus gek is het bij lange niet. Dat jij het erover heb kom jij juist als een gek over. Wat kinderen al vanaf kleins af aan zeggen ¨wat je zegt ben je zelf met je kop door de helft¨

ironisch ¨Ik weet niks zeker niks beter¨ maar toch heb je een mening en stoor je er ook nog eens aan das apart. Het zou in principe je helemaal geen ene reet uit maken maja ergens maak je er druk om.

Bloeddorstige wezens ohja ze bestaan verdiep je eens hierin en kijk dan eens weer om je heen. Schrik niet en wees niet bang maar wees wel bewust van hun aanwezigheid. doe je huiswerk want als je zon wezen tegenkomt en je weet er niks van ren, ren voor je leven. of je het nou wilt of niet of je het nou gelooft ja of nee. ze komen voor je!

https://en.wikipedia.org/wiki/Syndicate
https://en.wikipedia.org/wiki/Organized_crime
https://en.wikipedia.org/wiki/Paramilitary

Toets, controleer, spiegel, alle informatie vanuit jezelf eerlijkheid tegen jezelf speelt hierbij een rol alleen dan kun je al die lagen van programmeringen leugens en illusie eraf pellen om bij de kern te komen waar de waarheid ligt en altijd al heeft gelegen diep in je hart het gevoel van weten wat in het hart zit in plaats van geloven wat in de mind zit. Is het niet raar om nog te gaan geloven als je het al weet? wie hou je voor de gek?

Pete Del Fina
Pete Del Fina
Reactie op  Geert
4 jaren geleden

Bron m.i. YOUTUBE (Book of Enoch, Natan). Maar de Gevallen Engelen wilden ons niet uitroeien, maar hybride maken, zodat de Messias NIET geboren kon worden. Maar ze hebben wel onze kennis een enorme boost gegeven:
wiskunde, getal NUL, astrologie, metaalkunde, landbouwkunde, lezen, schrijven, opmaken etc. etc.

Elise49
Elise49
Reactie op  Typhoon
4 jaren geleden

De verhalen van de bijbel gaan op de eerste plaats over natuurfenomenen. De adam, de rode ene, of de mensenzoon(zaad) is in het Hebreeuws Ma’adim. of te wel Mars. Mars is ook de Romeinse god van de oorlog.(derde?) NAVO/NATO eert stichting Rome. Is feestdag bij die club.
Alle mythologie verhalen/geloven gaan over natuurfenomenen/kosmos/sterrenbeelden(berekeningen)
Ik denk dat de huidige technologie(satellieten etc) bedoeld is om een heftig natuurfenomeen te berekenen/schuilplaats zoeken voor elite is en ondertussen de gewone mens bezig houdt/onderdrukt via internet enz.
Voor al die technologie te bouwen heb je geld en grondstoffen nodig. Vandaar de NWO/globalisering. De agendapunten 20/30 zijn misleidend. Aarde in oude staat terug brengen, terwijl huidige technologie de grootste vervuiling ooit is. Zogenaamde milieu freaken spreken over haast maken. Je kunt je ook afvragen, waarom een geldsysteem dat in de jaren 80 al failliet was, nog gewoon doorgaat. Er moet dus een heftige reden zijn waarom? Aliens bestaan niet, dat zijn de elite troepen zelf. Ze bereiden zich voor op een mega natuurfenomeen. 1/3 sterren(vuurballen) die naar beneden vallen(volgens Hebreeuwse (de bijbel) Tja, dat gaat veel vuur opleveren en dat met kerncentrales enz. Alle elite op deze wereld spelen het spel onder 1 hoedje. Deze kennis/gebeurtenis is al eerder gebeurt in andere tijdperken. bv. Maya’s, Shiva(slangengrotten/schuilplaatsen) of in het oude Chinese tijdperk enz. De opname voor christenen betekent gewoon dat je verbrand wordt/weer tot as en uit het as ontstaat weer leven. Bij de moslims. Die gaan naar het paradijs met de 70 maagden(sterrengebied/bruine dwerg), die dus sterren voorstellen. Worden ook verbrand dus. De maagd(hemelsterrenbeeld) is de koningin van de engelen(sterren). Als de noorderkroon boven haar staat en de zon in haar gezicht staat. Als de maan onder haar voeten staat, dan gaat zij baren. Computerberekening stand van dit fenomeen in hemel is 23 september 2017. Ik vroeg me steeds af waarom 21 september(einde maagd) de dag van de vrede was bij sommige kerkgemeenschappen. Sinds 2015 is het wereldwijd een officiële feestdag. Zie wiki enz. Bij ons in de straat staat een kerk die van de pinkstergemeente is. Deze hebben in 2015(oud op nieuw) een grote stellage voor de deur gebouwd met daarop de tekst: Jezus redt u. Volgens vele gelovigen is de pinkstergemeente een sekte. Voor mij is het meer, dat zij gelieerd zijn aan de vrijmetselarij. Vaticaan is ook overgenomen, dus 1 pot nat.
Een ondergrondse schuilplaats maken dient dus voor meerdere redenen. Vraag is dan alleen: waar maak je die? Leuk detail: Turkije heeft al in de bergen(grotten) een mega stad. Australië ook.En zo heb je meerdere plekken op de wereld, waar men al eerder ondergronds geleefd heeft. Tja, Nederland heeft niet zoveel plekken. Maar dat hoeft ook niet, want Nederland verdwijnt onder water. Na deze vuur explosie komt water in beweging en overspoelt land. Wij worden dus ook weer 1 met de natuur. De “redding/verlossing” is dus dat we weer 1 worden met de natuur. Niemand komt ons redden in persoon/Alien enz. Dat is de grootste misleiding aller tijden voor de gewone mens/een zoethoudertje. Is best heftig deze visie, maar ik heb er vrede mee. Als het komt, dan komt het. Het enige waar ik op hoop is dat het(de dood) dan snel gebeurt.

pietsnot
pietsnot
4 jaren geleden

bla bla bla again,,,,, shoot a damn picture/video !!!!!!!!!!!

Jan
Jan
4 jaren geleden

Wat een onzin die gasten moeten van de straat af er zit wat los in de bovenkamer

Alwaysthesamepeeps
Alwaysthesamepeeps
Reactie op  Jan
4 jaren geleden

De geweldige (blanke slapende) Nederlanders die altijd zogenaamd alles weten maar voor 90% alles gejat is van andere culturen.
Niks discriminerend hoor maar het is eigenlijk zo zielig, je speciaal voelen maar eigenlijk niks voorstellend. De grootste Slaven aller tijden die zich tot de grootste van de aarde wilde werken, Door mensen te verkrachten, moorden, voorliegen, roven, eigen soort verraden etc
Altijd een mening willen geven om andere te verlagen. Typische bastaard volk. (Of dachten Julie echt dat je volbloed Nederlanders waren?)
Misschien kan je daar een film van schieten of beter gezegd, 1 van jezelf maken en die laten zien in een gesticht. Waarom?
Dan zal je zelf merken hoe achterlijk je wel niet bent en inderdaad meer zwakke zielen rondlopen dan vast zitten.

Snap überhaupt niet eens wat jullie op een site als deze doen, ga je druk maken om zwarte piet of de jongeren in zaandam en laat de mensen die wat stukken verder zijn met hun hoofd gewoon in hun waarde. Lees gewoon of ga op onderzoek uit en anders voor je kijken en doorlopen want dat doen jullie ook in de realiteit. Een grote mond wilt niet zeggen dat je niet tucht!!

Wat ik heel jammer vind is dat de elite zo fokking moeilijk doet om zomaar slachtoffers te maken maar als wij beginnen bij mensen zoals jullie, ongeacht kleur, ras of geloof dan zouden we inderdaad een betere wereld hebben; )

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  Alwaysthesamepeeps
4 jaren geleden

Tjongejonge Alwaysthesamepeeps, wat een treurige frustratie en dan spreek jij jezelf ook nog eens heerlijk tegen. Allereerst heb je het over het in zijn waarde laten van een ander maar ben je ondertussen zo’n beetje heel (blank) Nederland aan het vervloeken.

Je komt een beetje over als een zielige gefrustreerde vent van allochtone afkomst die zogenaamd geen kansen heeft gekregen want de wereld is zo oneerlijk tegen hem… Gelukkig heb je het zelf al over een bezoek aan een gesticht, ik zou je aanraden er snel eens eentje te bezoeken.

Steve
Steve
4 jaren geleden

Ik zat enkele nachten geleden na een avondje stappen op mijn terras op Tenerife. Ik zal ineens in het westen boven zee, een brede groene streep zeer snel hoog door de lucht vliegen. Het duurde maar 1 seconde. Het vreemde was de breedte van de streep (volgens mij moet het een zeer groot iets geweest zijn) en de kleur groen.

x

Check Also

kaag

Kaag laat zien: zo groot is de kloof tussen het plebs en de boven ons gestelden

Mensen vragen zich af waar Sigrid Kaag ...

baudet

Thierry Baudet waarschuwt voor Grote Reset: ‘Dit is heel zorgelijk’

Thierry Baudet, de voorman van Forum voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x