Buitenland

De lasten komen allemaal bij u terecht. Collusion tussen klimaatlobby en grootkapitaal op de Bilderbergconferentie

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik zie een aantal autoritaire trekken binnen de Europese Unie, zei Derk Jan Eppink, lijsttrekker van Forum voor Democratie in het Europees Parlement, tegen Ongecensureerd Nieuws.

“Bijvoorbeeld gebruikt men het concept van Europese waarden om zich te bemoeien met andere landen,” merkte hij op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Als er anderzijds demonstranten in elkaar worden geslagen in Barcelona door de Spaanse politie, of gele hesjes in Frankrijk worden neergeslagen door de Franse ordetroepen, dan spreekt men in Brussel van proportioneel geweld,” aldus Eppink.

Censureren

“Dat maakt mij zeer boos want dat is geen proportioneel geweld,” zei hij.

Eppink legde uit dat de Europese Unie eigenlijk een soort staat probeert te worden, met een eigen regering, eigen belastingen en een eigen leger.

Lidstaten worden in deze situatie een soort provincie.

Binnen de EU worden daarnaast allerlei pogingen ondernomen om het internet te censureren, aldus Eppink.

Bilderbergconferentie

Hij zei oppositie te zullen gaan voeren tegen de eurofielen in Brussel.

Enkele jaren geleden bezocht hij de Bilderbergconferentie. Hierover zei hij: “Ik dacht dat het een rechtse bijeenkomst zou worden. Nou, daar zat dus de klimaatlobby, de groene lobby, het grootkapitaal; het leek wel een soort kerkdienst.”

Eppink zei hier veel zorgen over te hebben, aangezien het grootkapitaal nu komt met nieuwe hypotheken, zoals bijvoorbeeld een hypotheek voor een warmtepomp.

Collusion

“Dan kun je al bijna je gewone hypotheek niet betalen, en moet je ook nog een hypotheek nemen op de warmtepomp,” zei hij. “De lasten komen allemaal bij u, de belastingbetaler, terecht.”

“Als ik nu naar Bilderberg kijk, dan zit daar ook de klimaatlobby tussenin,” zei hij. “Je ziet een, ik wil niet zeggen samenzwering, maar een collusion tussen groen en grootkapitaal.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ongecensureerd Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Wat hier voorbij komt is de Bilderberg EU agenda voor het bevorderen van de Nieuwe Wereld Orde waardoor landen steeds meer in de verdrukking komen. Het volk steeds minder te zeggen omdat het grootkapitaal – machtige oligarchen, multinationals en privatenbankiers steeds meer invloed en macht naar zich toetrekken.

Het volgende bericht bevestigt dit;

”Hoekstra:EU moet radicaal anders. De Europese Unie moet radicaal andere prioriteiten stellen,vindt minister
Hoekstra van Financiën. In een lezing in Berlijn pleit hij vandaag voor meer aandacht voor Europese defensie, het beschermen van de buitengrenzen en het aanpakken van het klimaatprobleem.

Zo wil hij EU-landen die geen vluchtelingen opnemen uit Schengen zetten. Inwoners kunnen dan niet meer vrij door Europa reizen. De minister ziet graag dat Duitsland hierin het voortouw neemt, het land staat volgens hem nu teveel aan de zijlijn terwijl het een cruciale rol kan spelen.”

Bron: NOS Teletekst 7 mei 2019.

elisabethje
elisabethje
4 jaren geleden

Ja idd, de collusie tussen groen en de multinationals met als blijvend motto ‘de vervuiler betaalt’, en diezelfde vervuiler moet dan ook nog eens bankslaaf worden voor de rest van zijn leven, want het is belangrijker te renoveren en te vernieuwen dan te kunnen eten en normaal te leven.
Maakt de collusie niet uit waar ze het geld halen, maar ze willen vooral steeds meer geld, en daar zorgen ze zelf wel voor. Intussen gaat de vervuiling gewoon door, en waarom zou dat ooit stoppen? Vervuiling is het nieuwe verdienmodel!

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Ook de bilderberggroep begint langzaam wakker te worden en begint in te zien dat zowel de mensheid als de Aarde gered moeten worden; vandaar ook de collusion tussen groen en grootkapitaal. Hopelijk – en te hopen is natuurlijk – gebeurt dit allemaal wel op wetenschappelijke basis.

marcel koningen
marcel koningen
4 jaren geleden

Het forum steunt belasting verhogingen die daar niets mee te maken hebben,een wind vaantje dus.
mvrg,Marcel

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x