Homepagina » Buitenland » Vernon Coleman: ‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’
coleman
Foto: Brand New Tube/Dr Vernon Coleman

Vernon Coleman: ‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’

Arts Vernon Coleman legt in een emotionele video uit waarom artsen en verpleegkundigen die het coronavaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers. De huisarts in ruste zat niet stil. Hij schreef meer dan 100 boeken waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Hij maakte het afgelopen jaar meer dan 100 video’s waarin hij zich zeer kritisch uitlaat over het coronabeleid. Zo kritisch dat hij YouTube moest verruilen voor alternatieve videosites.

Zijn nieuwste video gaat over het coronavaccin. Coleman stelt dat dit geen vaccin is, maar gentherapie. En een aanzienlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap is hetzelfde standpunt toegedaan, zegt hij. “Ik ga nog liever dood dan dat ik dat spul in mijn lichaam laat spuiten.”

De WHO verwacht alleen dat deze ‘vaccins’ de klachten zullen verminderen, aldus dr. Coleman. Niet dat ze voorkomen dat mensen corona krijgen en ook niet dat het vaccin voorkomt dat mensen anderen besmetten.

Code van Neurenberg

De arts wijst erop dat het een experimenteel vaccin is. Iedereen die het haalt, neemt dus deel aan een experiment. We weten nog niet wat er gaat gebeuren met mensen die het vaccin nemen. Of wat er gaat gebeuren met eventuele kinderen die ze krijgen. “Het is een mysterie. Wat we wel weten, is dat mensen die het vaccin nemen het risico lopen dat hun immuunsysteem verandert.”

Bill Gates wil dat zeven miljard mensen deelnemen aan het experiment. We weten nu al dat duizenden mensen die het hebben gekregen, zijn gestorven of ernstig ziek zijn geworden. Dat valt niet te ontkennen, benadrukt Coleman. “Ouderen in verzorgingstehuizen sterven bij bosjes. Dat komt door dat verdomde vaccin.”

De arts vraagt aandacht voor de Code van Neurenberg, die in 1947 is voortgekomen uit de Processen van Neurenberg en die betrekking heeft op experimenten met mensen. Volgens deze Code moeten patiënten geïnformeerd worden dat ze deelnemen aan een klinisch onderzoek. En ze moeten worden gewaarschuwd voor de mogelijke bijwerkingen.

Wereldwijde genocide

“Hoeveel artsen en verpleegkundigen die mensen vaccineren met dit spul zeggen tegen patiënten dat dit een klinisch onderzoek is?” vraagt Coleman. “Vrijwel niemand doet dat. En dus zijn al die mensen die vaccinaties toedienen juridisch gezien oorlogsmisdadigers.”

Oorlogsmisdadigers zullen zichzelf nooit zien als oorlogsmisdadigers. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog beweerden de meeste nazi’s dat ze belangrijk werk deden of orders opvolgden. “Laat me duidelijk zijn,” zegt Coleman. “Eenieder die coronavaccins toedient zonder uit te leggen dat het een experiment is en zonder alle mogelijke bijwerkingen op te noemen, is een oorlogsmisdadiger. Dat is een feit.”

Overheden en gezondheidsinstanties beweren natuurlijk dat het toeval is dat mensen overlijden na de inenting. Ze claimen dat het vaccin er niet verantwoordelijk voor is. Als je binnen 28 dagen na zo’n neptest sterft, dan is corona de doodsoorzaak. De bus die je aanreed, had er niets mee te maken. Maar als je binnen 28 uur na de prik bent gestorven, dan is er volgens de autoriteiten geen sprake van een verband. “Ze liegen en liegen en liegen. Dit is genocide. Wanneer wordt de wereld wakker?” vraagt Coleman.

“Dit is een wereldwijde genocide,” benadrukt hij. “Hoelang houden mensen hun mond nog? Hoeveel mensen moeten er sterven?”

Bekijk de video hier met Nederlandse ondertiteling.


[Vernon Coleman]

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
26 dagen geleden

Respect voor deze man!

De Wakkere
De Wakkere
26 dagen geleden

Compliment voor dr. Coleman. Éen van de weinige wakkere artsen, die opkomt voor de mensheid. TOPPIE!!!!!!!

voorjaar
voorjaar
Reactie op  De Wakkere
25 dagen geleden

Weinig artsen ?,
Je doet al die andere artsen die opkomen voor dit verhaal te kort.
Realiseer je dit goed. het is de politiek die artsen etc tegen werken.
Zij hebben veel te verliezen, en waarschuwen ook, zij doen zeker hun best.
Ook heb je artsen en wetenschappers die profiteren, dat blijf altijd zo.
Maar na afloop, laten wij die dan berechten.!!

Jeroen
Jeroen
Reactie op  De Wakkere
25 dagen geleden

Er zijn héél veel NL’s artsen wakker, maar worden gecensureerd door de MSM/ NOS/ NPO.

Gert
Gert
Reactie op  De Wakkere
25 dagen geleden

Er zijn zeker meer dan 5000 Nederlandse artsen en medisch professionals die onderstaande brandrieven hebben ondertekend en hebben verstuurd aan de 2e Kamer. Er zijn dus oberweldigend veel specialisten die de mastregelen NIET ondersteunen. Echter deze gewldige mensen komen nooit in de mainstream aan het woord en uiteraard zullen ze in de luggenpresse ook nooit toegeven dat het inmiddels zoveel medische experts zijn die het beleid als inhumaan bestempelen.

https://brandbriefggz.nl/
https://artsencollectief.nl/onze-acties/

wolfje168
wolfje168
26 dagen geleden

Niet alleen de artsen maar ook de ‘pushers’, toch?

Der Stef
Der Stef
Reactie op  wolfje168
25 dagen geleden

Ze moeten flink bijbouwen om al dat criminele tuig te kunnen opsluiten !
Laat ze maar vast beginnen …..!

Remco
Remco
26 dagen geleden

We zullen nooit weten wat de werkelijke sterftecijfers zijn veroorzaakt door het “vaccineren” ofwel door deze gentherapie. Ze zullen er zo lang mee doorgaan totdat mensen niet meer in de rij staan om zich vrijwillig te laten vaccineren. Dat is het moment dat mensen massaal doorhebben dat er iets goed fout is omdat tegen die tijd iedereen wel iemand in zijn omgeving kent die is gestorven of ligt te stuiptrekken. Dan begint de (al dan niet indirecte) dwangfase en moet die 60% a 70% die niet wil gevaccineerd worden aan de beurt komen. Een ding weet ik zeker. De meesten die gevaccineerd worden halen het jaar 2030 niet.

Arie
Arie
Reactie op  Remco
25 dagen geleden

De meesten zien het pas als ze het gehaald hebben en dat vaccin al in hun lichaam hebben.

nemo
nemo
Reactie op  Remco
25 dagen geleden

Die DWANG-FASE is er al. Een morele dwang brainwash (want via de propagandamachinerie van de TV / NPO/NOS/Krant.

De rest doet de Kudde (schapen) mentaliteit wel !!!

Remedie: Iedereen , HEEL Nederland op tijd waarschuwen,
m.i. is het nu 5 minuut voor 12, kan nog net. (ik blijf optimistisch)

Remco
Remco
Reactie op  nemo
25 dagen geleden

Nu heb je inderdaad de morele dwang “Je bent een egoïst als je het prikje niet neemt want dan kan je ouderen besmetten”. Straks komt de praktische dwang. “Je kan niet meer reizen, je mag ergens niet meer naar binnen of je mag ergens niet aan deelnemen”. De derde dwangfase wordt de financiële dwang. “Je gaat meer ziektekostenpremie of belasting betalen”. De vierde dwangfase wordt de verplichte. “Die kennen we van het nazi-regime”.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
26 dagen geleden

En hij is lang de enige niet

Der Stef
Der Stef
Reactie op  Rob Bentvelzen
25 dagen geleden

Wel één van de 3 beste !!!

S.C.F
S.C.F
26 dagen geleden

De Old Man in a Chair is top en WEET waar hij over praat ik volg hem al jaren. . En dit is de eerste keer dat hij ZO emotioneel(rond minuut 14)was wat VEEL zegt voor een stugge Engelsman.
Deze intelligente man zegt al jaren niets anders dan de waarheid 👏👏

Eus
Eus
Reactie op  S.C.F
25 dagen geleden

Hij is één van de vele, en ook één van de vele roepende in de woestijn. Dacht je dat ze gingen luisteren? Er helpt maar één ding en dat is massaal protest en dan bedoel ik ook honderden duizenden op het binnenhof gedurende lange tijd. ( violence not excluded).

salvar
salvar
Reactie op  Eus
25 dagen geleden

precies eus , het moet met honderdduizenden want dan slaan ze je er niet meer af.
eigenlijk moeten er in elke stand op de zelfde dag protest zijn.

nemo
nemo
Reactie op  salvar
25 dagen geleden

@Salvar Landelijk Massa Protestdag !!! (LMP)
Eigenlijk iedere dag *we hebben met die Tirannieke Lock Down dagen toch meer tijd).
Maar minimaal maandelijks en als dat niet helpt wekelijks.
Zeg maar iedere zondag. Met grote borden waarop zelfs een kind kan lezen dat iedere SPUIT in zijn arm dodelijk kan wezen.

nemo
nemo
Reactie op  salvar
25 dagen geleden

‘ieder kind kan lezen op de borden dat een SPUIT….etc
Hopelijk dat de ouders het dan ook een beetje gaan begrijpen.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Eus
25 dagen geleden

Bliksemacties?

Flivo
Flivo
Reactie op  Ondergronds
25 dagen geleden

Spandoeken voor het raam.”Stop de lockdown”. Dat kan niemand verbieden.

Gmonique
Gmonique
Reactie op  Flivo
25 dagen geleden

Om mee beginnen is een spandoek/poster voor het raam nog niet zo’n slecht idee. Iemand die misschien een ontwerp zou kunnen maken ?
Voor veel mensen erg lastig(div redenen,die je moet respecteren) om naar een protestactie te komen 🙁

P.Princen
P.Princen
Reactie op  Eus
25 dagen geleden

Ja kom we gaan.

Arnie
Arnie
26 dagen geleden

Het is ook niet verwonderlijk dat de zwartelijst met artsen verboden is geworden door de rechter, want Jaap van Dissel stond erop, hij had een arts vrijgesproken nadat hij een experimenteel medicijn had toegediend bij een hiv patiënt, had de patiënt niet verteld dat het om een experimenteel medicijn ging, toen het slachtoffer in de rolstoel belande.
Alleen het leger kan deze maniakken tot stoppen dwingen.

Lucky
Lucky
26 dagen geleden

Tja, maar mensen kunnen zelf ook nadenken. De meesten willen echter niets horen, zien of lezen. De domme deugschapen roeien dus sowieso zichzelf uit. Dat is het goede nieuws. Maar dit alles is mij al heel lang bekend.

Roger
Roger
26 dagen geleden

Als het ‘ vaccin ‘ toch zo noodzakelijk is , waarom laten die ‘leiders ‘ zichzelf en hun familie niet eerst publiekelijk inspuiten . Of mankeert er iets aan het ‘ vaccin ‘ dat niet mag geweten worden. Krijgen de medewerkers aan het systeem soms een blanco vaccinatie – bewijs en pasport .?

nemo
nemo
Reactie op  Roger
25 dagen geleden

Maar dan ook wel met het echte vaccin….maar dat kun je/wij wel vergeten

Bezorgde Burger
Bezorgde Burger
26 dagen geleden

Vernon Coleman heeft vanuit zijn zienswijze gelijk in zijn oordeel dat toedieners van corona vaccins misdadigers zijn maar ongelijk als hij denkt dat dit feit voldoende is om ze te berechten.

Direct na WO2 waren het de landen die verantwoordelijk waren voor onze bevrijding die ook de rechtbanken voor de Neurenberg processen oprichten en ervoor zorgde dat veel nazis achter tralies belanden.

Het grote verschil tussen toen en nu is dat er nu geen bevrijders zijn, alle westerse landen zijn schuldig aan wat er nu gebeurd dus wie moet er de rechtbanken oprichten om de daders tijdens hun leven te berechten ?

Over tig jaar in de toekomst zal deze periode mogelijk worden beoordeeld als een zwarte bladzijde in de geschiedenis maar dat zal pas gebeuren als de dan zittende overheden afstand hebben genomen van de misdaden van hun voorgangers.

Mooi als dat dan gebeurd maar tot die tijd lopen alle schuldigen wel vrij rond en kunnen ze gewoon hun oude dag in vrijheid doorbrengen of zijn ze al lang overleden.

Wat Coleman wil zal ik hoogstwaarschijnlijk niet tijdens mijn leven zien gebeuren.

x

Check Also

de jonge

De Jonge: Rutte ‘heeft zeker niet bedoeld te zeggen’ dat testen zonder klachten geen zin heeft

Op vrijdag 5 februari zei demissionair premier ...

corona

‘Niet corona, maar overheid verwoestte de economie’

Gouverneur van de Amerikaanse staat South Dakota ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

94
0
We lezen graag je reactie!x