BuitenlandCorona

Vernon Coleman: ‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Vernon Coleman legt in een emotionele video uit waarom artsen en verpleegkundigen die het coronavaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers. De huisarts in ruste zat niet stil. Hij schreef meer dan 100 boeken waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Hij maakte het afgelopen jaar meer dan 100 video’s waarin hij zich zeer kritisch uitlaat over het coronabeleid. Zo kritisch dat hij YouTube moest verruilen voor alternatieve videosites.

Zijn nieuwste video gaat over het coronavaccin. Coleman stelt dat dit geen vaccin is, maar gentherapie. En een aanzienlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap is hetzelfde standpunt toegedaan, zegt hij. “Ik ga nog liever dood dan dat ik dat spul in mijn lichaam laat spuiten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De WHO verwacht alleen dat deze ‘vaccins’ de klachten zullen verminderen, aldus dr. Coleman. Niet dat ze voorkomen dat mensen corona krijgen en ook niet dat het vaccin voorkomt dat mensen anderen besmetten.

Code van Neurenberg

De arts wijst erop dat het een experimenteel vaccin is. Iedereen die het haalt, neemt dus deel aan een experiment. We weten nog niet wat er gaat gebeuren met mensen die het vaccin nemen. Of wat er gaat gebeuren met eventuele kinderen die ze krijgen. “Het is een mysterie. Wat we wel weten, is dat mensen die het vaccin nemen het risico lopen dat hun immuunsysteem verandert.”

Bill Gates wil dat zeven miljard mensen deelnemen aan het experiment. We weten nu al dat duizenden mensen die het hebben gekregen, zijn gestorven of ernstig ziek zijn geworden. Dat valt niet te ontkennen, benadrukt Coleman. “Ouderen in verzorgingstehuizen sterven bij bosjes. Dat komt door dat verdomde vaccin.”

De arts vraagt aandacht voor de Code van Neurenberg, die in 1947 is voortgekomen uit de Processen van Neurenberg en die betrekking heeft op experimenten met mensen. Volgens deze Code moeten patiënten geïnformeerd worden dat ze deelnemen aan een klinisch onderzoek. En ze moeten worden gewaarschuwd voor de mogelijke bijwerkingen.

Wereldwijde genocide

“Hoeveel artsen en verpleegkundigen die mensen vaccineren met dit spul zeggen tegen patiënten dat dit een klinisch onderzoek is?” vraagt Coleman. “Vrijwel niemand doet dat. En dus zijn al die mensen die vaccinaties toedienen juridisch gezien oorlogsmisdadigers.”

Oorlogsmisdadigers zullen zichzelf nooit zien als oorlogsmisdadigers. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog beweerden de meeste nazi’s dat ze belangrijk werk deden of orders opvolgden. “Laat me duidelijk zijn,” zegt Coleman. “Eenieder die coronavaccins toedient zonder uit te leggen dat het een experiment is en zonder alle mogelijke bijwerkingen op te noemen, is een oorlogsmisdadiger. Dat is een feit.”

Overheden en gezondheidsinstanties beweren natuurlijk dat het toeval is dat mensen overlijden na de inenting. Ze claimen dat het vaccin er niet verantwoordelijk voor is. Als je binnen 28 dagen na zo’n neptest sterft, dan is corona de doodsoorzaak. De bus die je aanreed, had er niets mee te maken. Maar als je binnen 28 uur na de prik bent gestorven, dan is er volgens de autoriteiten geen sprake van een verband. “Ze liegen en liegen en liegen. Dit is genocide. Wanneer wordt de wereld wakker?” vraagt Coleman.

“Dit is een wereldwijde genocide,” benadrukt hij. “Hoelang houden mensen hun mond nog? Hoeveel mensen moeten er sterven?”

Bekijk de video hier met Nederlandse ondertiteling.


[Vernon Coleman]

4.8 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
3 jaren geleden

Respect voor deze man!

De Wakkere
De Wakkere
3 jaren geleden

Compliment voor dr. Coleman. Éen van de weinige wakkere artsen, die opkomt voor de mensheid. TOPPIE!!!!!!!

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Niet alleen de artsen maar ook de ‘pushers’, toch?

Remco
Remco
3 jaren geleden

We zullen nooit weten wat de werkelijke sterftecijfers zijn veroorzaakt door het “vaccineren” ofwel door deze gentherapie. Ze zullen er zo lang mee doorgaan totdat mensen niet meer in de rij staan om zich vrijwillig te laten vaccineren. Dat is het moment dat mensen massaal doorhebben dat er iets goed fout is omdat tegen die tijd iedereen wel iemand in zijn omgeving kent die is gestorven of ligt te stuiptrekken. Dan begint de (al dan niet indirecte) dwangfase en moet die 60% a 70% die niet wil gevaccineerd worden aan de beurt komen. Een ding weet ik zeker. De meesten die gevaccineerd worden halen het jaar 2030 niet.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x