Wetenschap

Wetenschappers: Tijdreizigers kunnen parallelle universa gebruiken om het verleden te bezoeken

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er bestaan meerdere tijdlijnen in parallelle universa, zo stelt een team onderzoekers. Die parallelle universa kunnen elkaar volgens natuurkundigen beïnvloeden, schrijft The Sun.

Professor Howard Wiseman en dr. Michael Hall van de Griffith University in Australië claimen dat parallelle universa geen sciencefiction zijn.

Als er meerdere universa zijn, is het voor tijdreizigers mogelijk om de aarde te bezoeken. Elk denkbaar scenario zou worden uitgespeeld in een parallel universum.

Vertakt

Professor Wiseman wees erop dat er al sinds 1957 onderzoek wordt gedaan naar parallelle universa.

“In de bekende veel-werelden-interpretatie vertakt elk universum zich elke keer als er een kwantummeting wordt gedaan in een aantal nieuwe universa,” zei hij.

“Alle mogelijkheden worden om die reden gerealiseerd,” voegde hij toe. “In sommige universa miste de asteroïde die de dinosaurussen uitroeide de aarde. In andere werd Australië gekoloniseerd door de Portugezen.”

Heel anders

Critici twijfelen aan het bestaan van andere universa omdat ze ons universum niet beïnvloeden, aldus Wiseman.

Hij legde uit dat de veel-werelden-interpretatie in dit opzicht heel anders is.

Volgens de theorie is ons universum slechts één van de vele enorme werelden, waarvan sommige identiek zijn aan onze realiteit en andere geheel anders.

Niet in strijd

De Daily Express schrijft dat deze werelden allemaal echt zijn en dezelfde tijdlijn volgen, maar ook met elkaar interacteren als ze tegen elkaar aan botsen.

Dr. Hall stelt dat de theorie niet in strijd is met de huidige stand van de wetenschap.

Afgelopen maand claimden onderzoekers nog dat mensen een ziel hebben die na de dood blijft voortbestaan.

[Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Inderdaad, en ook de toekomst.

Defixiones
Defixiones
6 jaren geleden

Gelukkig.., ik had al bijna het idee dat er een groepje rijke stinkerds het volk dingen wil laten geloven die niet bestaan.. pff.. wat een opluchting dat het gewoon een andere dimensie is.,wat een opluchting…

Caesart Lion Cachet
Caesart Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Voorlopig is dit een onderwerp dat te ver gaat voor het programma: Lekker Slim ! Daar weet men geen antwoord op de vraag: Wie schilderde het zelfportret van Vincent van Gogh ? Het lekkere slimme meisje antwoordde: Mozart ! Met andere woorden…

Guid0
Guid0
6 jaren geleden

Mijn mening is als volgt.
Alleen door invloed van bewustzijn (en leven) kunnen parallelle universums bestaan. Leven en bewustzijn heeft als enigste invloed op het universum. Er is geen andere mogelijkheid dat de entropie die vanaf het begin van het bestaan het gevolg is, bewust veranderd en in een andere (minieme) richting geduwd kan worden. Elke beslissing die ik neem, zal de mogelijkheid openen tot een nieuw paralellel universum. In principe is het een heel egoïstisch universum omdat iedereen zijn eigen universum creëert. Je vormt je eigen universum.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x