CoronaBinnenland

Overheid wist al voor start van vaccinaties dat ze transmissie niet konden voorkomen, voerde toch de coronapas in

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Eind 2020 had het ministerie van VWS de volgende slagzin bedacht: “Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt uzelf, maar ook uw familie, vrienden, collega’s en de kwetsbare mensen om u heen.”

De zin werd voorgelegd aan het RIVM, dat terugschreef: “Dat klopt in feite niet.” Volgens de medewerker van het instituut is niet bewezen dat het ook verspreiding voorkomt. “Wij mogen dit vanuit het RIVM dan ook niet zo zeggen.” Het ministerie negeerde de uitspraken van het RIVM.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Uit vrijgegeven Wob-documenten die zijn opgediept door data-analist Cees van den Bos blijkt dat dit begin december 2020 al bij het RIVM bekend was.

Met volksgezondheid heeft dit helemaal niets te maken

Zo schreef een medewerker van het RIVM op 9 december in een e-mail: “Het is nog onvoldoende/niet bekend of het vaccin ook voorkomt dat je drager bent van het virus, zonder symptomen, dus daarmee weet je ook niet of je transmissie naar anderen voorkomt. Of dat je door vaccinatie bijvoorbeeld alleen mild ziek wordt, maar wel degelijk besmettelijk bent voor de omgeving. Mijns inziens kun je dus niet toevoegen dat je beschermd bent voor anderen.”

“Dus het ministerie wist al voor de start van de vaccinaties dat het transmissie niet kon voorkomen,” zegt analist Frisander Lahr. “Ondanks deze kennis wordt negen maanden later toch het coronatoegangsbewijs ingevoerd.”

“Met volksgezondheid heeft dit helemaal niets te maken,” concludeert Lahr.

Zoete koek

“Rutte heeft lang volgehouden: ‘Als je ook als gevaccineerde besmettelijk bent, stoppen we met de coronapas’,” merkt medisch socioloog en verpleegkundige Hugo van der Wedden op. “Nederlanders slikten het als zoete koek en geen journalist die terugblikt op de woorden en de houding van het kabinet.”

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

Sterker:

Er is geen virus wat je ziirk kan maken….
Dan valt er ook niets te besmetten.

Er bestaat gif i.v.v. eten, drinken, lucht en straling. Waardoor je licham zoek wordt in een poging zicg te ontgiften.

Enneh, o, ja,
Guess what?

Vaccins zijn ook giftig!

John
John
1 jaar geleden

Sterker:

Er is geen virus wat je ziek kan maken….
Dan valt er ook niets te besmetten.

Er bestaat gif i.v.v. eten, drinken, lucht en straling. Waardoor je licham ziek wordt in een poging zicg te ontgiften.

Enneh, o, ja,
Guess what?
Vaccins zijn ook giftig!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Gelukkig maar, dat niet ALLE Nederlanders de woorden van de kabinetsleden voor zoete koek hebben aangenomen.

In DAT geval was het leed, dat toch inmiddels al onnoemelijk is, nog vele malen groter geweest.

Deze groep mensen heeft zich WEL verdiept in de vele documentatie, die gelukkig ruimschoots aanwezig was en is op het internet.

IK kan mij althans nog zéér goed herinneren, dat mijn man gelijk na het uitbreken van deze “plandemie” al uitgebreid is gaan zoeken naar informatie. DIT natuurlijk om een weloverwogen keuze te maken.

Het hele begrip van “informed consent” hebben huisartsen, artsen bij GGD en medewerkers van diezelfde GGD, simpelweg vanaf het begin al aan hun laarzen gelapt.

Stel je toch eens voor, dat artsen op grote schaal mensen hadden geïnformeerd over WAT dat zogenaamde “reddende” vaccin in werkelijkheid voorstelde.

Namelijk: een experimentele gentechinjectie (nog NOOIT eerder op zo’n grote schaal geïmplementeerd) en waarvan OOK diezelfde artsen geen flauw idee hadden, WAT de effecten zouden zijn.

IK denk niet dat er dan miljoenen en miljoenen mensen over de brug waren gegaan. Of beter gezegd: naar de priklocaties waren gegaan.

En dat het niet zou voorkomen, dat je überhaupt ziek zou worden EN dat je anderen evengoed zou kunnen besmetten. OOK die informatie was al redelijk snel bekend.

Maar die informatie mocht natuurlijk niet uitlekken bij het grote publiek. Wij moesten blijven geloven in het narratief.

En dan die belachelijke kreet van JE DOET HET VOOR EEN ANDER.

Sorry hoor. Ik ben altijd bereid om anderen te helpen, maar dat betekent niet dat ik zomaar even als proefkonijn ga fungeren.

De gevolgen van die daad zijn namelijk NIET voor die ander, maar voor mijzelf.

Al met al ben ik zo ongelooflijk dankbaar, dat mijn man en ik (en de inmiddels vele vrienden die wij inmiddels hebben) niet in de val zijn getrapt.

EN dat gaan wij ook NOOIT doen.

William
William
1 jaar geleden

De regering bestaat uit goedbetaalde RANDDEBIELEN…. die volledig onder de plak zitten van het Schwabinisme… het enig sprankje hoop zit in de oppositie.. die helaas continue monddood word gemaakt… oa door een wentelteef als voorzitter

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x