Homepagina » Buitenland » Donald Trump veegt vloer aan met media: “Jullie zijn allemaal leugenaars en moeten je schamen”
Donald Trump veegt vloer aan met media: "Jullie zijn allemaal leugenaars en moeten je schamen"

Donald Trump veegt vloer aan met media: “Jullie zijn allemaal leugenaars en moeten je schamen”

Donald Trump heeft maandag in de Trump Tower fel uitgehaald naar hoge piefen van de grote mediabedrijven. Dat schrijft de New York Post.

“Het was net een vuurpeloton,” zei een bron over de vergadering.

“Trump begon met CNN-baas Jeff Zucker en zei: ‘Ik haat je netwerk, iedereen bij CNN is een leugenaar en jullie moeten je schamen’,” aldus de bron.

Leugenaars

De tv-bazen en nieuwslezers dachten dat ze zouden gaan praten over de nieuwe regering, maar in plaats daarvan gaf Trump ze de wind van voren.

Een tweede bron bevestigde dat het er heftig aan toe ging en voegde toe dat de grote nieuwslezers van alle netwerken aanwezig waren.

“Trump bleef zeggen: ‘We bevinden ons in een ruimte vol leugenaars, de onbetrouwbare, oneerlijke media die ernaast zaten. Hij noemde Jeff Zucker bij naam en zei dat iedereen bij CNN een leugenaar is en dat CNN een netwerk van leugenaars is’,” zei de tweede bron.

Fout

De aanstaande president verwees ook naar een vrouwelijke correspondent van NBC die fout zat en een ‘verschrikkelijke correspondent’ die in huilen uitbarstte nadat Hillary een debat had verloren.

Dat zou Martha Raddatz zijn geweest, die ook bij de vergadering was.

Gayle King van CBS Good Morning vroeg nog hoe Trump wil dat de media met hem samenwerken.

Goed verlopen

Woordvoerster Kellyanne Conway vertelde aan journalisten dat de vergadering goed was verlopen. “Geslaagde ontmoetingen met directeuren van de grote netwerken,” zei ze.

Het was geen officiële bijeenkomst, wat betekent dat de deelnemers niet mogen praten over hetgeen besproken is.

Bij de sessie waren nieuwslezers en bazen van CBS, NBC, ABC, CNN, Fox News en MSNBC aanwezig.

[New York Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Wat wil je in een land waar de Khazaren de dienst uitmaken in de media. Dat wordt nog een lange strijd die hij ook nog gaat winnen…

  In Nederland hebben we Pauw die aan de touwtjes bungelt van de Khazaren en natuurlijk het Heil Trump fragment liet zien ZONDER commentaar van Trump die hier duidelijk afstand van deed.

  Pauw laat graag de neurotische, narcistische, zielige nep politica zien die weer in een eenmansshow slachtoffer speelde in haar opgefokte zwarte pieten rol. Ze is ook nog zo dom om zich volledig te verspreken met de opmerking dat alles eigenlijk prima gaat in Nederland met de multiculturele samenleving. Precies ! De meisjes en jongens in de supermarket doen het prima tot dat Silvana met de 5e colonne van Denk de boel komt verzieken.

  29 likes
  • Zamunda schreef:

   Laat je niet kisten, Ceasar, die Trump is een kat in de zak. Kijk even naar zijn campagne sponsoren en de regeringsfiguren die hij aan het verzamelen is, allemaal establishment. Het is een acteur die meerdere keren heeft gezegd dat Israel zijn geliefde is. Hoe past dat in jouw Khazaren plaatje?

   3 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Lees je eigen tekst nog even dan weet je het !

    1 likes
    • Zamunda schreef:

     3 x gelezen maar niets…
     Wil je zeggen dat hij die figuren gebruikt tegen hun eigen belangen? Zouden ze zo dom zijn?
     Het zou een meesterzet zijn als we niet beter zouden weten, Trump heeft namelijk ook gezegd dat hij de grenzen zou sluiten voor moslims. Als dat ook een schijnbeweging is om de Zionisten blij te maken, dan heeft hij alle backup van de moslims verloren, ook van mij als niet-moslim. Zo een uiting, populisme of niet, is namelijk op zijn zachtst gezegd dom en ongeinformeerd of op zijn sterkst dictatoriaal fascistisch.

     1 likes
   • Wim schreef:

    Mensen die voor de Demcraten zijn allemaal Liberalen en LGBT supporters.

    0 likes
  • Rose schreef:

   Mensen willen schijnbaar niet leren. We hebben hetzelfde gezien bij de verkiezingen 8 jaar geleden met Obama. Mensen dachten dat het met hem zou gaan veranderen en ja dat deed het ook ….. het werd met hem nog vele malen erger !

   Nu denken mensen weer dat het gaat veranderen met Trump…. mensen het is allemaal zo doordacht bij de elite. Nu even doen alsof ze de slag verloren hebben. Na 21 januari zullen mensen gaan zien dat ze weer belazerd zijn door de elite.

   Niets is wat het lijkt !!!!!

   De elite heeft de media in hun zakken en kunnen het precies manipuleren in welke richting ook.
   Het enige alternatief dat wij NOG hebben is het internet. Want als de elite echt dreigen te gaan verliezen sluiten ze alle alternatieve News sites en gaan gsm lijnen offline.

   1 likes
   • Rose schreef:

    Mensen ga wakker worden de elite met hun globalisering maken werkslaven van u !!

    De toestroom van vluchtelingen is allemaal doordacht. Waarom worden deze moslim vluchtelingen niet opgevangen in de rijke moslimlanden als : Saudi Arabië , Qatar en Turkije
    Waarom vechten ONZE jonge jongens in hun land en komen de jonge moslims hier naar toe om rotzooi te schoppen, waarom vechten ze niet voor hun eigen land ?!!!

    Wordt eens wakker !!

    4 likes
  • Rose schreef:

   Vraagt u zich nooit eens af waarom er nooit live praatprogramma’s zijn waar veel mensen uit het volk aan deel kunnen nemen? ( Dan bedoel ik praatprogramma waar het gaat over politiek en wat er met ons land zou moeten gebeuren en geen kookprogramma).

   Echt niet omdat die te dom zijn ( wat ze rustig verkondigen ) maar die mensen zijn niet te controleren op wat zij zeggen en ja dan staat een programma leider in zijn hemd en raakt de elite de controle kwijt. Daarom zie je alleen maar geselecteerde mensen op tv die gecontroleerd zijn op hun visie.

   Wakker worden mensen !!

   3 likes
 • exegese schreef:

  één ding is zeker : Trump zorgt voor serieuze verdeeldheid die reikt tot zeer ver buiten de Amerikaanse grenzen. Of dat bewust of onbewust gebeurt laat ik in het midden, zorgwekkend is het in ieder geval . Ik had verwacht dat het, nadat de verkiezingsuitslag vast stond langzaam zou afnemen maar het tegenovergestelde is wat er gebeurt. De media in alle landen haken er gretig op in en hitsen de boel lekker op en het wordt erger in plaats van minder. Ik hoop niet dat mensen zich in de val laten lokken om dit op een gewelddadige manier trachten te sturen, want dat is waar ze op hopen, dat is waar ze al die Fema-kampen voor hebben opgetuigd ! Laat je niet in de val lokken met geweld, daar zijn ze op voorbereid !

  3 likes
  • Faith schreef:

   ”Trump zorgt voor serieuze verdeeldheid”… wat een ophitserij, en wat een kortzichtigheid wordt hier ten toongespreid in de trant van ”zie je nou wel, hij is geen haar beter” enz.
   Geduld mensen, want we leven namelijk al decennialang in bewust gestuurde verdeeldheid, die reikt tot zeer ver buiten de Amerikaanse grensen, maar dat is je even ontgaan vrees ik.
   Want het komt ineens door Trump?
   Sorry Exegese maar jou kan ik ook niet serieus meer nemen.
   Als Obama en de oude media vertrokken zijn gaan we pas daadwerkelijk horen wat zich afgespeeld heeft,
   eerder niet.
   Dat mensen dat niet snappen snap ik niet.

   8 likes
   • exegese schreef:

    Ten eerste @Faith spijt het me oprecht dat je me wegens een meningsverschil niet meer serieus neemt. Ten tweede interpreteer je mijn reactie verkeerd. Ik constateer dat Trump bewust of onbewust zich gedraagt als een losgeslagen olifant in de porcelijnkast waar door iedereen op de wereld gretig gebruik van gemaakt wordt om de boel tegen elkaar op te hitsen. Dat is hoegenaamd geen verzinsel van mij op de boel nog meer op te hitsen, dat zijn door iedereen waarneembare feiten en komen volledig voor rekening van Trump zelf. Er is nog geen enkel hard bewijs dat hij daadwerkelijk de elite aanpakt ipv het volk. Ik heb gewoon een gezond wantrouwen wat ik heb voor iedereen die ik niet goed ken en bovendien bijzonder veel macht hebben of krijgen. Ik ben echter meer dan bereid ruiterlijk toe te geven dat ik ten onrechte bezorgd was als blijkt dat hij wel degelijk aan onze kant staat, aan de kant van het volk. Ik heb wat meer aanwijzing nodig dan het geschreeuw wat ik tot nu toe gehoord heb. Ik veroordeel hem niet maar ben zeker terughoudend, daar hebben we alle reden toe de geschiedenis er op na slaand dunkt me. Stel dat het allemaal doorgestoken kaart is om de mensheid tegen elkaar in het harnas te jagen ? Wat dan ? Of zou dat absoluut niet mogelijk zijn volgens jou ? En zo niet waarom niet ?

    2 likes
    • Faith schreef:

     Dit bedoel ik nu, ”er is geen enkel hard bewijs dat hij de elite daadwerkelijk aan gaat pakken”.
     Maar hij is niet eens president. Wat wil je dan alvast bewezen zien?
     Dit is toch raar dat je dit zegt?
     Olifant in een porcelein kast valt ook wel mee, een logge leugenachtige bende die wereldwijd leugens verspreidt, de voltallige wereldbevolking van grove leugens en misleiding voorzien voor porcelein kast aanzien gaat jou toch ook een beetje te ver? Als je er even over nadenkt?
     Wat betreft dat hij de boel tegen elkaar opzet dat zie je verkeerd, hij moet van die leugenaars af, hij leest ze de les.
     Hij doet het nog netjes, ik had allang gezegd optyfen en laat ik jullie koppen nooit meer zien.
     Waarom hij geen persconferentie geeft?
     Omdat er dan in de kranten totaal iets anders staat dan hij heeft gezegd en in talkshows vreemd en kortzichtig wordt uitgelegd, wat hij bedoelt. Zoals jij hier nu doet.
     Bovendien valt het me een beetje tegen omdat ik dacht dat jij ook wel op de hoogte was van de switch die hij gemaakt heeft, na zijn legendarische speech waar hij zich oprecht verbaasd afvroeg what the hell is going on.
     Sindsdien heeft hij via internet het een en ander uitgevogeld waar ze hem werkelijk voor wilden gebruiken. Daarna gooide hij het roer om.
     Die agenda/21/30 gaat hij niet uitvoeren, dat wil je toch niet op je geweten hebben als fatsoenlijk mens.
     Ze dachten de ideale kneedbare pop in handen te hebben, vlotte babbel, good looking, die windt de schapen om zijn vingers moeten ze gedacht hebben, en dat deed hij ook. Alleen zijn ideeen stroken niet met de gevestigde orde, is dat schrikken? En de hele meute loopt achter hem aan, steeds meer.
     Dit is niet meer te stoppen, eindelijk een die geen baby’tjes eet.
     Het loopt door het Aquarius Tijdperk wat anders dan de cabal in gedachten had.
     Maar jij hebt er geen fiducie in, dat getuigt voor mij van een vreemde kortzichtigheid of wantrouwig van nature.
     Beide kan ik niets mee dus dat ik je niet meer serieus neem wat betreft Trump kun je hopelijk begrijpen.

     6 likes
     • Faith schreef:

      Exegese: Wie zegt dat hij er geen heil meer inziet om ze te vervolgen? Dan moeten ze inderdaad wat je zegt bovenaan de trap beginnen en daar staan Hill en Bill niet. Je weet dat zij dat niet verzonnen hebben maar dat het ook puppets van de duivel himzelf zijn.
      Hoewel ze hun hele werkzame leven al vrijwillig met de cabal samenwerken, die mooie beloftes gemaakt hebben stel ik me zo voor, ofwel een worst voor hun neus gehangen hebben.
      o.a. dat zij president mag worden. Dat regelen zij en niet de stemmers, dat weet je toch?

      *Rose: waar ben jij nou mee bezig?
      Iik heb geen goeroe en ik ken geen Peter Meijer.
      En hoe kom je erbij dat ik een censuur site zou lezen?
      Wie zegt dat ik niet zelf nadenk en wie is mijn meester?
      Beslis jij dat hier even voor mij?
      Je komt in deze reactie ineens een beetje Peter R. de Vries achtig over met je betweterige en dominante ‘ga jij nu maar eens zelf nadenken’. Alsof ik dat nooit doe.
      Heeft die site waar jij het over hebt trouwens iets met Peter R. de Vries te maken?
      Het zou wel typisch iets voor hem zijn.

      5 likes
     • exegese schreef:

      We gaan hoe dan ook zien wat er gaat gebeuren @Faith.
      Ook ben ik wel benieuwd waarom hij ineens geen heil meer ziet in verdere vervolging van crooked Hillary Clinton. Ik heb hem in een of andere video duidelijk horen zeggen : The Clintons are actually good people. Waarom ineens die switch van crooked and evil person to actually good people ? Bij de één gaat hij beyond every limit and the real evils become good people en is vervolgen niet meer aan de orde. Als je de trap wilt schoonvegen moet je bovenaan beginnen en niet midden op of onderaan. Dat bedoel ik met eerst maar even zien wat er gebeurt.

      0 likes
     • Rose schreef:

      @ Feith of Ton.

      Je loopt teveel achter je Guru Peter Meijer aan van die onzin site last wakeup call. Ga eens zelf nadenken.

      Peter schrijft altijd zonder zijn ” Bronnen” te noemen. Die gast spoort niet.

      @Feith in deze tijd moet is het noodzakelijk dat je een gezonde dosis wantrouwen hebt want dat zorgt er juist voor of je een wakkere bent of een slaper. Ga jij nu maar eens zelf nadenken zonder je meester blindelings te volgen die site staat bol van censuur. Iedereen die anders denkt dan de meester krijgt een ban. Als ik mijn gedachten niet mag plaatsen ben ik klaar met een site .

      0 likes
    • Rose schreef:

     Ik ben het met je eens @ exegese.

     Waarom roept Obama het volk niet tot de orde ?!!

     Het gaat hetzelfde als met de verkiezingen van Obama 8 jr geleden. Iedereen dacht en hoopte dat het zou gaan veranderen maar het is er alleen maar vele malen slechter van geworden.
     Ik vertrouw de elite voor geen meter en denk dat het allemaal doordacht is.
     Ach je doet alsof ze pijn hebben van het verlies van Hillary maar je moet je bedenken dat alle verkiezingen puur bedrog zijn ( ook in Nederland ! )
     In Amerika steun je 2 kandidaten waarvan je bijna zeker weet dat een van beide gaat winnen maar wat mensen niet door schijnen te hebben is dat beide kandidaten tot de elite behoren . Dus ze winnen altijd !!

     Wat nu gaande is , is alleen maar om ons zand in de ogen te strooien.

     0 likes
     • Faith schreef:

      Trouwens, ik vind jou hier verdacht veel dag en nacht dominant aanwezig zitten zijn, alsof je er een bepaalde visie door wil drukken, ook al zo heel erg Peter R. de Vries.

      5 likes
   • ferrimassi schreef:

    Precies, Obama zit er nog wel en is flink olie op het vuur aan het gooien. De media is nog steeds propaganda aan het verspreiden. Ik denk dat we pas gaan zien wat de plannen zijn als Obama weg is. George soros zal tot die tijd demonstranten blijven betalen.

    2 likes
 • Nene schreef:

  De leugens zijn zo ongelooflijk groot dat je de werkelijkheid bijna niet kunt geloven!
  Over ALLES is gelogen!

  CNN = Clinton Network News – Leugenaars!

  NASA = opgericht om te misleiden! – Leugenaars!
  http://robschannel.com/nasa-in-hebrew

  Regering = opgericht om het volk te misleiden – Leugenaars!
  Govern = Greek for ‘kuberna’ – to guide.
  Ment = From latin “mente’ – mind.

  6 likes
  • Elise49 schreef:

   Wodan heeft 2 raven: Huginn (gedachte) en Muninn (geheugen) vertrekken dagelijks vanuit Asgard en vliegen over alle negen werelden van de Noordse mythologie. Aan het eind van de dag keren ze weer terug naar Asgard, gaan op de schouders van Odin zitten en fluisteren al het nieuws uit de verschillende werelden in zijn oren. We vinden dit geloof enigszins terug in de Nederlandse/Vlaamse traditie van Sinterklaas (die deels op Odin of Wodan is gebaseerd). Een aantal zwarte pieten zou achterblijven, en aan de Sint rapport uit brengen over goede en stoute kinderen.

   3 likes
   • Elise49 schreef:

    Hoe dit verhaal uiteindelijk eindigt: lees wiki. Het complete niburu verhaal.

    0 likes
    • Elise49 schreef:

     Trump = meester suerte(zwart, die met 1 veeg/strike/de roe de aarde schoon veegt/nep ufo invasie). Zie illuminatie spel. Via de ridderordes(het schild) wordt het eindspel uitgevoerd/afgemaakt. NAZI aanhangers staan voor Trump.(telegraaf) NAZI heeft ufokennis.
     Dag van het gebeuren(big false flag): 30 november 2016(=9). Woensdag komt van Wodan.(leider van het dodenleger, wilde jacht,dat door de lucht jaagt) 30 november is de dag van st andreas/sint andrew. Waar de ridderordes van Trump(zie zijn geloof/schotse moeder/duitse vader) en Poetin toebehoren.(ridderorde van de witte adelaar) Zie andreaskruis op Poetins stoel.(handvaten)
     Weet je waarom november de maand van de baard is? Komt van Wodan. Hij wordt haarbaard/veelwijze/veerman genoemd. Hij zorgt ervoor dat Thor(god van de donder) niet kan overvaren.Thor liegt. Hij mag alleen eerlijke zielen overzetten op de boot van strijdwolf. Hoe je dit moet invullen/zien in huidige context is gissen. Mogen die zielen mee naar het volgende tijdperk?

     1 likes
     • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

      Elise, al een tijdje vermoed ik, dat het gaat om mensen die moeilijk het egodenken los kunnen laten.

      Zij wilden persé (lange tijd) de eersten zijn, en nu met flink verhoogde energieën, weten ze niet waar ze het moeten zoeken.
      Doordat het geweten nu wordt aangesproken. (Veel meer dan voorheen)

      3 likes
     • jan janssen schreef:

      ach ja, wat moet je nou met zo’n mistige verhaal.

      1 likes
  • Rob schreef:

   Nog meer leugens wat ons is wijsgemaakt is dat olie Fossil fuel is.
   Weer een leugen erbij, het heeft bewust de naam Fossil gekregen zodat het lijkt of het schaars aan het worden is.
   Het is een proces natuurlijk proces van moeder aarde.

   Oil Peak is a lie! It’s not a “fossil fuel”
   https://www.youtube.com/watch?v=hu_R3gp84TY

   In de 70 er jaren hebben ze ons al getest hoe we zouden reageren als ze het extra schaars zouden maken en om net doen alsof het op raakt.
   Toen zijn we er al ingetrapt, wat een tuig loopt er over de hele wereld toch rond en ik wil dat kwartjes van Kok terug!!!

   2 likes
  • frans schreef:

   Inderdaad over alles is gelogen, ook over de geschiedenis.
   En wij maar elk jaar de oorlog herdenken, mbt tot onze ‘jongens’, de amerikaanse jongens, de engelse jongens, de poolse jongens, de franse jongens etc. Zij die allemaal dienden om vermoord te worden.
   Miljoenen!!!!
   En dan die oorlogsbodems die eindelijk zijn opgeruimd, . Een gewoon burgergraf mag toch ook maar 5 jaar behouden blijven?
   Voor wie is een zeemansgraf, en hoe heilig is dit gemaakt . Voor onze ‘jongens’>?
   Niet om ‘ons’ te bevrijden. Maar om te weigeren om een eerlijk financieel systeem op te zetten. dat aan de mens ten goede komt.
   Er zijn er al zoveel weer opnieuw geboren. geincarneerd in een nieuw leven. NU!
   Oh ja het ging over leugenachtige media.

   2 likes
 • Benhur schreef:

  De media is ziek en partijdig. Kijk alleen al naar de Nederlandse TV. Objectiviteit en vrijheid van nul komma nul. En dan heb je nog de rijke club BNB ers die alles na lopen te kraaien wat de zittende politiek met zijn rijke kliek hun wil laten kraaien. En waar doen ze het voor, om er bij te horen en voor geld beroemdheid en subsidie. Kennis van zaken is niet zo relevant en de daarbij kritische vragen sowieso niet.

  7 likes
 • Predator schreef:

  Goed begin van Trumph..Ja wat Simons betreft.Zeker een nare jeugd gehad waar wij allen voor moeten boeten..domme geit..

  5 likes
 • Joop101 schreef:

  Even voor de goede orde George Soros plant een staatsgreep om Hillary vooralsnog aan de macht te krijgen, en dan is het bye bye Russia.

  1 likes
 • Zamunda schreef:

  Geen woorden, maar daden, Trump. Is Hillary weer je vriendinnetje?

  1 likes
  • Faith schreef:

   Misschien is Hillary dan toch dement of zelfs dood zoals ze op 11/9 suggereerden?
   Hoe wil je ze dan aan gaan pakken?
   Maar misschien wacht hij tot de voltallige Obama regering in zijn geheel vertrokken is, of doet hij het inderdaad niet zelf maar mensen die daar voor opgeleid zijn?
   Laten we het maar even afwachten, er zijn genoeg redenen voor om Hillary niet nu meteen aan te pakken, zei hij niet dat dat het eerste was dat hij zou doen als hij president is?
   En dat is hij officieel in januari pas.
   Ik denk dat het allemaal in een keer met disclosure naar buiten komt.
   Maar eerst moet de oude msm verdwijnen anders geloven we nog steeds niet wat ze zeggen, en met die klus is hij zo te lezen flink fanatiek bezig.
   We nemen niets meer serieus wat er uit die hoek komt.
   De volgorde van zijn werkwijze klopt in elk geval.

   2 likes
   • Zamunda schreef:

    Faith, ik zou net als jij graag zien dat Trump toch een hart heeft voor ons, maar alles wijst de andere kant op.

    Wat denk je van zijn plannetjes om een nieuwe One Trade Center mede te financieren 2 dagen nadat de WTC’s zijn ingestort? Hij staat praktisch op de puinhopen en lijken business te praten. Is dat harteloos of gewoon business? Had hij niet moeten zeggen: het is nu te vroeg om over zaken te praten?
    Daarnaast wist hij ook te vertellen dat de kerosine de gebouwen heeft doen instorten.
    https://www.youtube.com/watch?v=aoYXihwcp8c

    Vergeet ook niet dat toen ze hem vroegen over Israel, hij zei dat hij teveel zakelijke relaties heeft daar, dus zal hij voorzichtig zijn. In een andere opmerking zei hij dat als hij president is alle zakelijke belangen vervallen. Hij is al binnen en zijn kleinkinderen ook, hoezo zakelijke belangen? Dubbele tong, dubbele moraal.

    0 likes
 • Peter schreef:

  Ik hoorde gisteren voorbij komen dat Trump in elk geval Hillary voorlopig niet gaat aanpakken, omdat hij ‘betere dingen te doen heeft’ aldus het bericht. Daar gaat de eerste belofte al, nog vóórdat hij zit.

  1 likes
  • Henk Bosvliet schreef:

   Er is helemaal niet gezegd dat Trump Clinton niet gaat vervolgen… hij gaat niet achter de e-mails aan is er gezegd.
   Maar hij kan daar ook nog geen actie op ondernemen. Hij is nog geen president. Obama heeft van de zelfde constructie gebruik gemaakt. Een onderzoek naar de e-mails is dus ook een onderzoek naar Obama… en die heeft voorlopig nog de macht om een pardon af te geven. Daar komt bij dat #pizzagate zo groot wordt dat men die email zo is vergeten.

   1 likes
  • Faith schreef:

   Peter, hij zou ze aanpakken als hij eenmaal zat.
   Die ‘betere dingen te doen’ is het omgooien van de oude msm wat eerst moet gebeuren.

   1 likes
 • tavi schreef:

  Trump is ondertussen 2 weken geleden verkozen. En nog steeds heeft hij geen enkele keer de pers te woord gestaan. Hij is de allereerste president die twee weken na zijn verkiezing dat niet heeft gedaan.

  Waarom niet? Zijn fans zullen zeggen “omdat hij de pers niet vertrouwd”. Maar dat is maar een pover excuus. Hij durft gewoon geen vragen te krijgen persconferentie te geven waarin hij vragen moet beantwoorden. Als hij op lastige vragen een afdoend antwoord zou kunnen geven, dan zou hij kunnen aantonen dat hij presidentieel is. Maar nu probeert hij gewoon de moeilijke vragen te ontwijken. Zoals “waarom zie je voor de verkiezing dat je 11 miljoen illegalen zou uitwijzen, maar na de verkiezing dat het er maar 3 miljoen veroordeelde illegalen zouden zijn?” of “waarom ontkende je eerst klimaatopwarming, maar vind je dat het nu ten gronde moet bekeken worden?” Of “hoe ga je over de beslissen over de Dakota Access pipeline, als jouw bedrijven daar financieel bij betrokken zijn?”

  Nee, het is duidelijk waarom Trump de media vermijdt, en dan maar met veel retoriek heb probeert in discrediet te brengen. Dat doet hij gewoon om zichzelf te beschermen!

  3 likes
 • Jaya schreef:

  Tijd dat de aliens gaan inmengen ïn dat mediazooitje.

  2 likes
 • Justin schreef:

  HaHaHaHa ,GE-WEL-DIG ! OEH wat had ik dat graag gezien en gehoord. Geef ze van Jetje Donald, laat ze in hun broek piesen hahahahha

  2 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Wat er gaat gebeuren, IK sta achter Rusland, Iran en China.

  2 likes
 • Rose schreef:

  Hij kan de media wegzetten als leugenaar maar let op er gaat met Trump niet veel veranderen vrees ik.

  1 likes
 • War on Error schreef:

  We worden genept waar we bij staan. Op zich maakt Trump een goed punt. Toch gek, zelf media magnaat – nooit eerder vond hij dit een punt. Nu, heeft Trump een heel leven lang gespot met eerlijkheid. Een spoor van faillissementen getrokken – eigenlijk de sleutel voor zijn succes.

  Dit is gewoon stemmingmakerij – gelul in de ruimte. De man heeft nog niet de minste macht. Niet voordat hij beëdigt is; dat duurt nog bijna 2 maanden. Doorzie het dan. Heel zijn lichaamstaal, mimiek, retoriek is precies die van de Führer destijds. Dat rare vingergebaar – daar is lang over nagedacht! Opgeheven vinger – werd afgewezen. Gebalde vuist – werd het ook niet. Het team kwam met het ‘6’ teken.
  Trump kon zich kandideren, werd aangewezen als winnaar, omdat hij een schoothondje is van Netanjahoe. Daar draaien verkiezingen in de VS al 70 jaar om.

  Nóg (aanzienlijke) kans dat het kiescollege besluit toch niet in meerderheid achter de onder de Republikeinse bobo’s gehate ritselaar te gaan staan. Dit collega gaat die keuze pas maken op 15 december. En bij de geplande beediging half januari – nu al alom aangekondigt – stuurt Soros’ zijn LGBT reltrap ploegen – Maidan-stijl – in het hele land massaal de straten op.
  Deze ‘regime change’ subversie is ‘De Paarse Revolutie’ gedoopt.
  http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2016/11/de-paarse-revolutie-van-george-soros/
  Het web wordt nu door de ‘social engineers’ van de globalisten overspoelt met trollen die allt-media in een kwaad daglicht stellen.

  De makers van fake news, betichtten nu ánderen daarvan! We moeten nu echt op onze zaak letten.
  Kijktip: (alle Kamerleden, politici zouden deze video – desnoods verplicht; in ruil voor hun over-de-top salarissen – moeten zien – van begin t/m eind) Heel de huidige rot in de politiek wordt hier geopenbaard:
  Psychology of control State of Mind – Top Documentary:
  https://www.youtube.com/watch?v=afsmIKpJQwQ
  U ziet o.a.: Craig Roberts, Jon Rappoport, Edward Griffin, Alex Jones: ‘”MsM are the cutting edge of psychological warfare”, en nog een paar insiders die uitleggen hoe de CIA de redacties en zenders controlleert.

  Bij ons herken je deze indoctrinatie technieken ook duidelijk bij m.n. DWDD, Journaal, Kinderprogramma’s!, Pauw; de hele diarree van ‘opinie-programma’s.

  1 likes
 • atomnics schreef:

  Het verkiezing game is nog in volle gang en dus hebben we nog een goede reality actie entertainment te verwachten.

  Het kan zo maar zijn dat het alsnog killary gaat worden is dat niet lachen want mensen er moet namelijk chaos gecreëerd worden en niet zo beetje ook kwa chaos zijn we er lang nog niet we hebben nog niks gezien en gaat alleen maar erger worden het moet zeg maar tot een climax komen zodat de zogenaamde redders in nood kunnen komen en ja ze komen.

  We kennen ze onder de namen orion nordics, thuban, adib (Alpha Draconis) Sterrenbeeld draak en binnenkort komen zei en kondigen zei zichzelf aan ons en gaan dan vertellen hoe wij domme makke schapen verder moeten met ons leven.

  Ze gaan ervan uit dat wij hun zien als hun meesters en wij hun leerlingen.
  Dit is ook gelijk de contact met buitenaardsen die wij een lange tijd zijn vergeten met hun maar daar komt binnenkort verandering in.

  Naar mijn weten zijn niet alle reptielen slecht van aard er zijn ook goede reptielen van aard. Hoe dan ook bewust/onbewust hebben wij hiervoor gekozen en komt het erop aan hoe erg je bent geïndoctrineerd en dat zullen zei dan ook gaan oogsten zei doen aan zielen oogsten.

  Werk aan jezelf mensen nu het nog kan hoe moeilijk/irritant het ook is. werk aan jezelf of je gaat geoogst worden wat immers lang geleden gezaaid is. De game is namelijk een samenwerkend project tussen licht&duister speciaal opgezet voor ons mensen zodat we tot ons ware essentie komen dat is eigenlijk in een notendop waar de game over gaat en vandaar al die afleidingen eromheen en we hebben daar zelf voor gekozen voor al die afleidingen. Ik kan je zeggen dat het duister zo bang is voor ons dat wij ons ware essentie weer herinneren het kan namelijk iedere micro seconden gebeuren namelijk dat je het plots allemaal weer herinnerd.

  de sleutel tot alles wat je maar wilt in het leven is het leren kennen van jezelf in essentie

  Know thyself, and you will know the universe.
  As above so Below.

  1 likes
 • Johan schreef:

  Dat Trump zo tekeer gaat heeft te maken met zijn onkunde qua buitenlandse politiek, diplomatie, belezen is hij niet, binnenlandse politiek, hij gaat de gewone man echt niet helpen, weet zelf niet eens waar hij mee bezig is, weet niet wat presidentschap inhoudt, houdt zich alleen bezig met zelfverrijking, kortom het is een psychopatische narcist. Wat hij zegt zijn alleen maar leugens, je kunt absoluut niet van hem op aan.

  Ik hoop dat ie aanblijft als president, mensen krijgen wat ze verdienen.

  Misschien dat er een hertelling van kiesmannen komt, want in dat cowboy land is de corruptie groot.

  1 likes
 • Wim schreef:

  De naam zegt het al Zucker=Joods. Hij heeft goed gedaan, had ik hetzelfde gedaan.

  1 likes
 • Wim schreef:

  En die Obama die de Whitehouse in de regenboog kleuren zette. George Washington zal in zijn graf omdraaien.

  1 likes
 • Wim schreef:

  Ik vind die Obama een slappeling en die Hillary is nog erger.

  1 likes
 • Wim schreef:

  Verbaast me niets als Obama een Bi is en Michelle een transgender.

  1 likes
 • Wim schreef:

  Wat een derriere heeft ze.

  1 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  >