CoronaBuitenland

Tragedie: 10-jarig meisje krijgt 12 uur na Pfizer-vaccin hartstilstand, prikken stilgelegd

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Een 10-jarig meisje uit de Braziliaanse deelstaat Sao Paulo heeft 12 uur na haar eerste Pfizer-prik een hartstilstand gekregen, schrijft de krant O Globo. Het meisje, Luisa Petenuci, werd vorige week dinsdag gevaccineerd en zakte kort daarna in elkaar.

Sinds die dag worden kinderen van 5 tot en met 11 jaar ingeënt in Lencois Paulista, de gemeente waar Luisa woont. Haar vader zei dat haar hart tekeerging en dat ze vervolgens flauwviel. Luisa werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze werd gereanimeerd. Het meisje ligt nu op de ic. Haar vader zei dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden vanwege de risico’s.

Onmiddellijk stilgelegd

Lencois Paulista heeft het prikken van 5- tot en met 11-jarigen onmiddellijk stilgelegd. De 46 kinderen die sinds de uitrol van het vaccin zijn gevaccineerd, worden nauwlettend in de gaten gehouden.

De minister van Volksgezondheid van Sao Paulo, Jean Gorinchteyn, vindt dat de gemeente voorbarig heeft gehandeld. Volgens de minister is het onverantwoordelijk om te zeggen dat er een verband is tussen dit geval en de vaccinatie. In de meeste gevallen doen bijwerkingen zich ’toevallig’ voor en is er geen causaal verband met het vaccin, beweerde Gorinchteyn.

President laat dochter niet vaccineren

Op 16 december keurde Anvisa, de Braziliaanse evenknie van het RIVM, het coronavaccin van Pfizer goed voor kinderen vanaf 5 jaar. Nog geen twee weken later zei de Braziliaanse president Jair Bolsonaro dat hij zijn 11-jarige dochter niet laat vaccineren.

[The Gateway Pundit, The Covid World]

4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 jaar geleden

LS…

De mensen die zich nog mensen noemen die het Corona beleid ondersteunen zijn niet van het menselijk ras !

Alice
Alice
1 jaar geleden

Nee natuurlijk niet. Het heeft echt NIETS met die gifspuit te maken. Lekker doorprikken.
Misdadigers, moordenaars. Oppakken, al die dwazen die hier aan meewerken.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

EN DAN NOG AFVRAGEN OF HET AAN HET VACCIN LIGT!!!!Ze moeten zich diep maar dan ook heel diep schamen met zulke uitspraken..Krijg er een belabberd gevoel van wat hier allemaal gebeurt op aarde.

Spooked
Spooked
1 jaar geleden

Oh, dat ligt aan het klimaat. Dit is het nieuwe normaal. Allemaal puur toeval joh.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x