CoronaBuitenland

Orthopeed: het is onzin dat vaccin risico op ziekenhuisopname vermindert, het is juist andersom

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

De Britse orthopedisch chirurg Ahmad Malik kreeg net als andere artsen te horen dat hij zich moest laten vaccineren om zijn patiënten te beschermen. De orthopeed wees erop dat er op dit moment in Groot-Brittannië zeer interessante cijfers naar buiten komen.

Als je twee keer gevaccineerd én geboosterd bent, heb je meer kans om besmet te raken dan mensen die [dubbel] gevaccineerd zijn, zei hij aan tafel bij GB News. Malik verwees daarnaast naar een Israëlische studie waaruit blijkt dat gevaccineerden 27 keer meer kans hebben om klachten te krijgen en acht keer meer kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen.

Natuurlijke immuniteit

Het is dus onzin dat het vaccin het risico op ziekenhuisopname vermindert. Het is juist andersom, aldus de orthopeed. Hij voegde toe dat zelfs het CDC, het Amerikaanse RIVM, nu begint te hameren op natuurlijke immuniteit.

“Waarom hebben we het hier niet over gehad? Het draait niet alleen maar om het vaccin. Waarom hebben we het nooit gehad over andere behandelopties?” vroeg Malik.

Vaccinatieplicht

De orthopeed sprak zich uit tegen de vaccinatieplicht voor Britse zorgmedewerkers. Ongeveer 100.000 van hen dreigen hun baan te verliezen omdat ze zich niet hebben laten vaccineren.

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
1 jaar geleden

kom maar los met het echte verhaal. er is meer aan de hand als ze ons willen laten geloven. TUIG.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Een lichtpuntje,steeds meer artsen van verschillende disciplines spreken zich uit! Dat vindt ik positief.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

HET VERGROOT DE KANS DAT JE IN HET ZIEKENHUIS KOMT TE LIGGEN!!! STELLETJE LEUGENAARS.

Michael vO
Michael vO
1 jaar geleden

Nog steeds niet gebogen, stelletje honden! Ondanks alle restricties die jullie mij al opgelegd hebben lach, en blijf, ik jullie UITLACHEN !

Ik hou me niet aan valse wetten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x