CoronaMens en Dier

Kuipers: testuitslagen en productiedetails coronavaccins zijn ‘niet met een breder publiek te delen’

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Forum voor Democratie heeft Kamervragen gesteld over de kwaliteit, samenstelling en ingrediënten van de coronavaccins. De antwoorden zijn weinig bemoedigend.

De partij stelde minister Kuipers van Volksgezondheid onder meer de vraag of de vaccins door Nederland zelf onafhankelijk worden gecontroleerd. De minister schrijft dat partijen vaccins voor gebruik uitgebreid worden getest. Dit wordt niet alleen door de fabrikant gedaan, maar ook door een ‘onafhankelijk’ nationaal controlelaboratorium (Official Medicines Control Laboratory, OMCL). In Nederland is het OMCL onderdeel van het RIVM.

“Zo’n OMCL controleert monsters van partijen vaccins in een onafhankelijk laboratoriumonderzoek op hun kwaliteit,” zegt Kuipers. “In de praktijk wordt dus iedere partij vaccins onafhankelijk gecontroleerd door een overheidslaboratorium.”

Vertrouw ons maar!

De minister licht toe dat het testen en vrijgeven van partijen vaccins is gespreid over laboratoria in Europa. Het OMCL van het RIVM richt zich specifiek op de coronavaccins van AstraZeneca.

FVD vroeg ook om een overzicht van alle onderzoeksresultaten rond de inhoud en samenstelling van de vaccins. Het antwoord van Kuipers: “Vanwege de commercieel vertrouwelijke aard van deze informatie zijn testuitslagen en productiedetails niet met een breder publiek te delen.”

“Vertrouw ons maar!” reageert Kamerlid Pepijn van Houwelingen. “Iedereen moet en zal die ‘vaccins’ ingespoten krijgen.”

Deze geneesmiddelen mogen niet zomaar verstrekt worden

Zijn partij wil daarnaast van elk vaccin 10 doses ontvangen om ze vervolgens zelf te kunnen laten analyseren door een onafhankelijk laboratorium. Volgens Kuipers is er al voldoende onafhankelijk onderzoek gedaan naar de veiligheid, werkzaamheid en kwaliteit van de vaccins. Voor de ingrediënten en samenstelling verwijst hij naar de bijsluiter.

De minister is niet bereid om vaccins op te sturen naar FVD. “Deze geneesmiddelen mogen niet zomaar verstrekt worden,” schrijft Kuipers.

5 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
177 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sebke
Sebke
1 jaar geleden

Meer en meer respect voor de mannen van het forum. Zij stellen als enige de juiste vragen en ontmaskeren de leugens en gedraai van de regering.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Daar hebben we wel recht op!!

JP Coen
JP Coen
1 jaar geleden

Ik zou graag zien dat FVD of een andere onafhankelijke partij een flesje bemachtigd en deze in NL onder de microscoop legt en hiervan de resultaten deelt.
Ik mis dit open onderzoek nog in NL.
In andere landen hebben ze dit reeds gedaan en dat was niet mis.

logisch_denken
logisch_denken
1 jaar geleden

hahaha , vertrouwen moet je winnen en dat zal niet makkelijk zijn als je burger al decennia voorliegt pathologische leugenaar.

Steek het vaccin en de bij behorende QR code maar in je reet leugenaar. De QR code is de voorbode van een digitaal maatschappelijk paspoort waarin al je benodigheden worden bijgehouden en het vaccin is het pressie middel om te accepteren.

Rot op dom adept. Als beddenbaas was je ook al ongeschikt en zijn geen van je voorspellingen uitgekomen !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

177
0
We lezen graag je reactie!x