CoronaMens en Dier

Kuipers: testuitslagen en productiedetails coronavaccins zijn ‘niet met een breder publiek te delen’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Forum voor Democratie heeft Kamervragen gesteld over de kwaliteit, samenstelling en ingrediënten van de coronavaccins. De antwoorden zijn weinig bemoedigend.

De partij stelde minister Kuipers van Volksgezondheid onder meer de vraag of de vaccins door Nederland zelf onafhankelijk worden gecontroleerd. De minister schrijft dat partijen vaccins voor gebruik uitgebreid worden getest. Dit wordt niet alleen door de fabrikant gedaan, maar ook door een ‘onafhankelijk’ nationaal controlelaboratorium (Official Medicines Control Laboratory, OMCL). In Nederland is het OMCL onderdeel van het RIVM.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Zo’n OMCL controleert monsters van partijen vaccins in een onafhankelijk laboratoriumonderzoek op hun kwaliteit,” zegt Kuipers. “In de praktijk wordt dus iedere partij vaccins onafhankelijk gecontroleerd door een overheidslaboratorium.”

Vertrouw ons maar!

De minister licht toe dat het testen en vrijgeven van partijen vaccins is gespreid over laboratoria in Europa. Het OMCL van het RIVM richt zich specifiek op de coronavaccins van AstraZeneca.

FVD vroeg ook om een overzicht van alle onderzoeksresultaten rond de inhoud en samenstelling van de vaccins. Het antwoord van Kuipers: “Vanwege de commercieel vertrouwelijke aard van deze informatie zijn testuitslagen en productiedetails niet met een breder publiek te delen.”

“Vertrouw ons maar!” reageert Kamerlid Pepijn van Houwelingen. “Iedereen moet en zal die ‘vaccins’ ingespoten krijgen.”

Deze geneesmiddelen mogen niet zomaar verstrekt worden

Zijn partij wil daarnaast van elk vaccin 10 doses ontvangen om ze vervolgens zelf te kunnen laten analyseren door een onafhankelijk laboratorium. Volgens Kuipers is er al voldoende onafhankelijk onderzoek gedaan naar de veiligheid, werkzaamheid en kwaliteit van de vaccins. Voor de ingrediënten en samenstelling verwijst hij naar de bijsluiter.

De minister is niet bereid om vaccins op te sturen naar FVD. “Deze geneesmiddelen mogen niet zomaar verstrekt worden,” schrijft Kuipers.

5 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

177 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sebke
Sebke
2 jaren geleden

Meer en meer respect voor de mannen van het forum. Zij stellen als enige de juiste vragen en ontmaskeren de leugens en gedraai van de regering.

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Daar hebben we wel recht op!!

JP Coen
JP Coen
2 jaren geleden

Ik zou graag zien dat FVD of een andere onafhankelijke partij een flesje bemachtigd en deze in NL onder de microscoop legt en hiervan de resultaten deelt.
Ik mis dit open onderzoek nog in NL.
In andere landen hebben ze dit reeds gedaan en dat was niet mis.

logisch_denken
logisch_denken
2 jaren geleden

hahaha , vertrouwen moet je winnen en dat zal niet makkelijk zijn als je burger al decennia voorliegt pathologische leugenaar.

Steek het vaccin en de bij behorende QR code maar in je reet leugenaar. De QR code is de voorbode van een digitaal maatschappelijk paspoort waarin al je benodigheden worden bijgehouden en het vaccin is het pressie middel om te accepteren.

Rot op dom adept. Als beddenbaas was je ook al ongeschikt en zijn geen van je voorspellingen uitgekomen !!

Back to top button
177
0
We lezen graag je reactie!x